Şimdi Ara

Ryzen 2700x wraith Max kurulum sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün ryzen 2700x li sistemi kurmaya başladım ancak işlemci soğutucunun kablolarının montajı hakkında bir kaynak bulamadım
    Fan kablosunun yanısıra
    Usb port ve RGB porta giden iki kablo daha var yalnızca RGB port yada USB portu bağlamak yeterli oluyormu acaba yoksa her ikisinide bağlamak mı gerekiyor . USB portuna bağlanan kablonun amacını pek anlayamadım
    PSU olmadığı için henüz deneme şansım da olmadı maalesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefaMseven -- 21 Mart 2019; 18:11:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Usb den baglarsanız daha fazla ozellestirme sansınız olur, coolermaster yazılımı ile, anakart rgbleri ile senkron çalısmasını iserseniz de rgb kablosunu kullanın.
  • Psikobat P kullanıcısına yanıt
    Anladım her ikisinin de bağlı kalması iyi olur o zaman .Biraz kablo kirliliği yaratıyor ama yapacak birşey yok

• sefaMseven kullanıcısına yanıt
    Her ikisini de kullanma şansınız yok ama, yani en son hangi programı actıysanız onun ayarları geçerli olur.Ben kullandığım zaman usb ile kullanıyordum, çunku bayağı detaylı özelleştirme yapabiliyorsunuz(halka/logo/fan renk+efekt şeklinde)Hatta frekans ile oynayarak fan çok yavas donuyor yada ters yöne donuyor gibi ufak şirinlikleri de mevcut.http://www.coolermaster.com/amd-ryzen-wraith-prism-rgb-software/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psikobat

Her ikisini de kullanma şansınız yok ama, yani en son hangi programı actıysanız onun ayarları geçerli olur.Ben kullandığım zaman usb ile kullanıyordum, çunku bayağı detaylı özelleştirme yapabiliyorsunuz(halka/logo/fan renk+efekt şeklinde)Hatta frekans ile oynayarak fan çok yavas donuyor yada ters yöne donuyor gibi ufak şirinlikleri de mevcut.http://www.coolermaster.com/amd-ryzen-wraith-prism-rgb-software/
    Asus aura sync uzerinden diğer fanlarla senkronize olsun yeter benim için

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ryzen 7 5700x boot sorunu
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.