Şimdi Ara

Ryze oynayan biri için öneriler.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyuna başlayalı 2 hafta oldu işten geldikten sonra boş vakitlerimde iyi oluyor. Ryze ile alıştım, 6300 parası olan ve Ryze ile oynamaya alışan, Tryn ile hiç oynayamayan biri için hangi karakteri önerirsiniz ?

• Ryze ile 1 leveldan 2500 K eloya kadar oynayabilirsin cidden yuksek damagei var tek comboyla adam oldurmenin hazzının yasayacaksın.Ta ki karşıdan bir akıllı m.resist çıkana dek...
    Nese once hp mp veren kristali al sonra sadece mana ve mana regen kristali al yani ilk mp agırlıklı basla ve yavas yavas oyunun sana onerdigiği itemleri al.item sıralamam:
    - Catalyst the Protector
    - Tear of the Goddess
    - Rod of Ages
    - Archangel's Staff
    - Frozen heart

Frozen tamamladıktan sonra kim tutar seni haciiii.
  • mana canavarı tam bir al manayı vur comboyu =)=)
  • Ryzedan başka mana carry yok bu yüzden ryze a benzeyen bi champ yok 6300 lerde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendilerine başka champiyon bulmaları başka champion mu kalmadı ıp fakileri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silkroad Misafiri

Ryzedan başka mana carry yok bu yüzden ryze a benzeyen bi champ yok 6300 lerde

blitz? 3150 hem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tesla troll

quote:

blitz? 3150 hem.

/>

Sadece kalkan manalı,MANA CARRY mi oluyor şimdi. Bütün skilleri mana olsun, CARRY nasıl olacak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vayne için nick önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya millet ryze ile döktürüyor ben oynayamıyorum mana canavarı demenizin nedeni nedir pasifi felan ne bu şampiyonun nasıl yüksek hasar verilir rabadon çıkıyorum hasar yine az
  • quote:

Orijinalden alıntı: ColdHeart

ya millet ryze ile döktürüyor ben oynayamıyorum mana canavarı demenizin nedeni nedir pasifi felan ne bu şampiyonun nasıl yüksek hasar verilir rabadon çıkıyorum hasar yine az

skilleri okumayı dene arada olmadı netten türkçelerini oku trde deilsen yada gir trden bak neymiş ne değilmiş açıklardımda açıklamıcam anasını satıyım bu kadar beleşci toplum olmaz ya pasif ne demek biliosan skillerin üstünde açıklamasıda yazıyor biliyorsundur gir bak gör mantık yürüt bulursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quillinasty

quote:

ya millet ryze ile döktürüyor ben oynayamıyorum mana canavarı demenizin nedeni nedir pasifi felan ne bu şampiyonun nasıl yüksek hasar verilir rabadon çıkıyorum hasar yine az

skilleri okumayı dene arada olmadı netten türkçelerini oku trde deilsen yada gir trden bak neymiş ne değilmiş açıklardımda açıklamıcam anasını satıyım bu kadar beleşci toplum olmaz ya pasif ne demek biliosan skillerin üstünde açıklamasıda yazıyor biliyorsundur gir bak gör mantık yürüt bulursun

ne diyon kardeş uza git bilgi vermiceksen yorum atma okurum okumam sanane burdaki insanlara sorarak bilgi almak sohbet etmek istedim belki seni ne ilgilendiriyor.

• Oldu o zaman Xerath Elektrik-Carry
  • Sana vereceğim en iyi nasihat başka şampiyon al
  • Tear of goodness çık ilk başta sonra magic pent bot,Rod of ages,FrozenHearth,Rabadon Cap,Birde duruma göre birşey alırsın tear of goodnesi yükseltirsin adını hatırlamıyorum ama 2 seçimi var zaten magıc vereni seçersin birde blueyı hıc kaybetme manan nekadar yuksekse okadar iyi vurursun
  • Ranked oynicaksan fizz in karsisina al cok saglam counterliyor tf de hem tankliyorsun hemde iyi damage veriyor

• Bot 3 pot
    Tear
    Roanin hp mana veren parcasi catalisy miydi neydi o
    Frozen heartin armor cd mana veren parcasini al
    Sonra teari archangel staffa
    Catalisy i roaya
    Armor cd mana veren parcayi frozen hearta tamamla araya 20 magic pen botunu sikistir
    Bu 3 item ryzein ana itemleridir ama bot pot alip oyuna basladiginda 1 k para yaptigin an b atip tear al tear stacklemek cok onemli
    Ben bu buildi kullaniyorum buildin yanlis diyen arkadaslar icin elestiriye acigim

• Yalnız adam build önerisi istemeyip karakter istemesine rağmen konuya yazanların %50 si build önerisi yapmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tesla troll

quote:

blitz? 3150 hem.

Singed'ta mana kasılıyor birde main şampuanın :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khal Drogoo

Oyuna başlayalı 2 hafta oldu işten geldikten sonra boş vakitlerimde iyi oluyor. Ryze ile alıştım, 6300 parası olan ve Ryze ile oynamaya alışan, Tryn ile hiç oynayamayan biri için hangi karakteri önerirsiniz ?

bence lux ve karthus dene yeni başlayanlar için gayet kullanışlı ve güçlü herolar. ama Ryze gibi başka bir champ yok oyunda.

quote:

quote:

quote:

ne diyon kardeş uza git bilgi vermiceksen yorum atma okurum okumam sanane burdaki insanlara sorarak bilgi almak sohbet etmek istedim belki seni ne ilgilendiriyor.

kızma ama cidden 1 kez okumayı dene anlarsın niye damage vuramadığını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkndarker -- 31 Ekim 2012; 16:54:30 >

• quote:

quote:

quote:

Forum sohbet yeri değildir her neyse; Ryze'ın bütün skilleri nin bir pasifi var o pasifde ne kadar mana o kadar damage. Yani Ryze'a rabadon çıkmana gerek yok. Frozen heart aldıktan sonra para bol gelirse rabadon alırsın ama normal paran varsa 70 ap 40 m.pen veren itemi alıp coşarsın.

• Smartcast şart bu heroya

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.