Arkadaşlar yeni yama ile nasıl bir rün ve kabiliyet sayfası kullanabiliriz?
Yukarı
Yeni yama eski yama farketmez ryze için standart 9-0-21 masteries. kırmızılar mag pen sarılar zırh maviler resist flat ve büyükler MS olmak üzere kullanıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: sarsi
Yeni yama eski yama farketmez ryze için standart 9-0-21 masteries. kırmızılar mag pen sarılar zırh maviler resist flat ve büyükler MS olmak üzere kullanıyorum
Büyükler hala MS olmalı mı?
quote:
Orijinalden alıntı: ViCt0R
quote:
olmaması için bi sakınca göremiyorum, kimileri spellwamp alınmalı diyorlar ama ben bu spellwamp açıgı sprit visage ile yada spellwamp veren bookla gayet iyi kapatıyorum. Ama ms runlarının açığını hiçbir itemle kapatamazsın, dersenki ultiye MS buffı geldi. Ultin her saniye dolu olmuyor unutma
Söylediğim masteries ve runların hala viable oldugunu düşünüyorum, rankedde gayet iyi iş yapıyor (gold 1).
quote:
Orijinalden alıntı: ViCt0R
quote:
Hatta MS daha viable şuan. Skillerinin rangeleri düştü ve Ryze'ın gap-closer'ı yok. MS Quint şart.