Şimdi Ara

Ryze kabiliyet ve rünler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni yama ile nasıl bir rün ve kabiliyet sayfası kullanabiliriz?

• Yukarı
  • Yeni yama eski yama farketmez ryze için standart 9-0-21 masteries. kırmızılar mag pen sarılar zırh maviler resist flat ve büyükler MS olmak üzere kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarsi

Yeni yama eski yama farketmez ryze için standart 9-0-21 masteries. kırmızılar mag pen sarılar zırh maviler resist flat ve büyükler MS olmak üzere kullanıyorum

Büyükler hala MS olmalı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ViCt0R

quote:

Yeni yama eski yama farketmez ryze için standart 9-0-21 masteries. kırmızılar mag pen sarılar zırh maviler resist flat ve büyükler MS olmak üzere kullanıyorum

olmaması için bi sakınca göremiyorum, kimileri spellwamp alınmalı diyorlar ama ben bu spellwamp açıgı sprit visage ile yada spellwamp veren bookla gayet iyi kapatıyorum. Ama ms runlarının açığını hiçbir itemle kapatamazsın, dersenki ultiye MS buffı geldi. Ultin her saniye dolu olmuyor unutma

Söylediğim masteries ve runların hala viable oldugunu düşünüyorum, rankedde gayet iyi iş yapıyor (gold 1).

• quote:

Orijinalden alıntı: ViCt0R

quote:

Hatta MS daha viable şuan. Skillerinin rangeleri düştü ve Ryze'ın gap-closer'ı yok. MS Quint şart.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zed vs Shen (zed gizli pasif)
    12 yıl önce açıldı
    Ap Shaco Rehberi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.