Şimdi Ara

Ryanair CEO'su: Ayakta yolcu alacağım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
2
Favori
1.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1 Avro'ya kanadın üzerinde ile giderim.

Zaman hzılı ulaşım zamanı. Gideceğim yere hızlı gitsin isterse bagaja koysunlar la. Metrobüsü'de onun için seviyorum zaten
  • http://video.cnnturk.com/2010/ekonomi/7/2/12-tlye-ayakta-ucak-bileti

Buda çözümü. her iki yılda bir bu dedikoduyu çıkarmaya devam edelim aman..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kulak Misafiri

1 Avro'ya kanadın üzerinde ile giderim.

Zaman hzılı ulaşım zamanı. Gideceğim yere hızlı gitsin isterse bagaja koysunlar la. Metrobüsü'de onun için seviyorum zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kıpçak+kk -- 20 Kasım 2012; 3:12:00 >
  • Bu adam reklam olsun diye boyle seyleri surekli atip tutuyor.

Zamaninda bunu demis adamlar :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThisisaNightmare -- 20 Kasım 2012; 13:35:13 >
  • aklıma "uçakta şenlik var" filmi geldi

Ryanair CEO'su: Ayakta yolcu alacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasanious

Ablacım kanatlara doğru lütfen. Boş yer var orda.

• Bana bir tabure versinler idare ederim.Bir de belediye otobüslerindeki gibi tutunacak demir olsun.Bizim millet alışkın zaten.
  • Gündeme gelmek için yapılan açıklamalardandır bence , Avrupa şartlarında da izin verileceğini sanmıyorum. Oradaki insanlar insan hayatını bizim gibi ucuza almıyor maalesef.
  • Kamil Koç ve Metro'dan atak geldi İzmir - İstanbul ayakta gidip gelme 75 kuruş.

Türkiye'ye gelirse tadından yenmez. İzmir'den İstanbul'a 20 lira uçuş yapsınlar paşa paşa ayakta gider gelirim.
  • Afganistan'da bazı rezalet kalitedeki havayollarında benzer uygulama var. Koridora tabure konuluyor (ciddiyim) Cep telefonu kapatma mapatma olayına hiç dikkat edilmiyor. Ayrıca taliban militanlarının uçağı vurmasını engellemek için uçak neredeyse diklemesine çok sert bir şekilde havalanıp döne döne yükseliyor (bunda da ciddiyim)
  • Adam ironi yapmış ciddi ciddi inanlar olmuş
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.