Şimdi Ara

Rx580 YARDIM NO SİGNAL !!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
1
Favori
4.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ekran kartının driveri silinmez. Sistem kartı göremez yoksa.
    Adrenalin yerinde driver kurarken hicbisi seçme sadece driver tiki işaretli olsun, özel kurulumdan. Eski 2019 sürümlerini kur. Daha önce söylediklerimi de test et tek tek.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aschil kullanıcısına yanıt
    Canını yediğim ettim şimdide uefi windows kuruyorum uefi kurmamıştım cünkü pc geç açılıyor temiz kurulum yapıcam yapmıştım bu sefer uefi kurdum bakalım eski driver kurup deniyeyim inş.

• ruzbey35 kullanıcısına yanıt
    Sistem kurulundan sonra. Guncellemelerin tamamını kapatıp, sadece ekran kartı driver kurup test et.

• aschil kullanıcısına yanıt
    Windows uptade kapatayım dimi hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: ruzbey35

Windows uptade kapatayım dimi hocam
    https://forum.donanimhaber.com/sorun-cozuldu-ekran-kartim-biosa-mudahele-edilmis-denip-tamir-edilmeden-yollandi--140413557#140413557

Naparsan yap rxlerin kronik sorunu aynısı rx570'imde vardı incelemeni öneririm konuyu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berat0600 -- 26 Ocak 2020; 1:57:42 >
  • Knk deme be psu deniliyor ama inş ekran kartı değildir:( sen çözümü iade ile çözmüşsün öyle bi
    Şansım zor benim belki.

• quote:

Knk deme be psu deniliyor ama inş ekran kartı değildir:( sen çözümü iade ile çözmüşsün öyle bi
    Şansım zor benim belki.
    Nereden aldın konuyu tam okumadım. Psudan kaynaklı olduğunu sanmıyorum ben 3 farklı psuyla denemiştim.
  • Knk oyun oynuyorum yarım saat sonra kapanıyor no signal düşüyoru monitor ama kasa fan çalısıyor kararlılık testi yapıyorum 1 dk dayanıyor film flan internette gez sabaha kadar kapanmaz yeterki yorma beyimizi öyle kapanıyor

• quote:

Knk oyun oynuyorum yarım saat sonra kapanıyor no signal düşüyoru monitor ama kasa fan çalısıyor kararlılık testi yapıyorum 1 dk dayanıyor film flan internette gez sabaha kadar kapanmaz yeterki yorma beyimizi öyle kapanıyor
    Ya benim de hemen hemen öyleydi. Bazen yorunca da kapanmıyordu gerçi ama stabil değildi tam olarak. Ekran kartını 0 aldıysan aldığın yerin garantisine yolla video kanıtlarıyla. Yollamadan biosunun fotoğrafını çek ekran kartının eğer orijinal değilse apayrı bir problem yaratacaklar çünkü.
  • Biosu günceledim ben vatandan aldım ben kartı

• İlk alınca yok muydu sorun 2 hafta olmuş

• brnk kullanıcısına yanıt
    Yok hocam bütün parçalar garantili ama tabi farklı yerlerde. Aldım hep psu hariç psu eski 3gün öncesine kadar birşey yoktu birden oldu önce geç açılmaya başladı pc sonra böyle kapanmaya hala geç açılıyor ssdli sistem

• Bu sorun bende de vardı , bios güncelledim düzeldi. Ekran kartını da son sürüm değil , stabil çalışan bi sürümünü yüklemiştim.(pc işyerinde olduğundan sürümü hatırlamıyorum)

• onuraydin36 kullanıcısına yanıt
    Kurban olduğum hatırlayınca yardımcı ol bana bak hala uğraşıyorum :(

kardeşim sorun vram ler'de boşa uğraşma boş boş işlerle direk vatana iade...
  • Canımın içi
    Bak adam cözdüm diyor olsun dur ama yarın psu denetirsem herşey belli olur

Sürüm konusunu ; bende adrenalin forumundaki kullanıcı yorumlarına istinaden seçmiştim. Ama dediğim gibi bios güncelleyince sıkıntı bitti. Keza benim pc , daha iki günlükken, bu sıkıntıyı verdi, çok şükür bios güncelleme sonrası çözüldü.

• onuraydin36 kullanıcısına yanıt
    Peki kardesim teşekkür ederim bilgin için bios güncelmiş benim zaten

hocam güç seçeneklerinde profili ryzen balanced dan dengeliye alıp denermisin benim kart'dada aynı sorun vardı oyun oynarken sinyal gidiyordu,fakat kasa ve fanlar calısıyordu.
  • Nasıl pek hakim değilim güç secenekleri derken

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.