Şimdi Ara

Rx5700 no signal sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba benim 21 şubatta almis olduğum ekran kartı'nı Rx 5700 update ettikten sonra no signal yazısı beliriyor 2 hdmi kablosu ve iki ayrı cihazla denedim ne yapabilirim???
    Teşekkürler
    Sistem
    Ekran kartı rx 5700
    Islemci r5 3600
    16gb tuf ram
    Asus b450 pro plus gaming

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakkidere -- 7 Mart 2020; 15:28:41 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• - Hocam şu rehberde bulunan "Adrenaline Yazılımlı Sürücü Yükleme" kısmını uygulayın;https://forum.donanimhaber.com/amd-ekran-karti-surucu-yukleme-rehberi--142278761?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber#

-https://www.amd.com/en/support/graphics/amd-radeon-5700-series/amd-radeon-rx-5700-series/amd-radeon-rx-5700 bu sürücüyü (Adrenalin 2020 Edition 20.2.2 Recommended (WHQL)) indirip kurun, kurduktan sonra ilk açılışta sizden profil seçmenizi isteyecek en sağda bulunan standart seçeneğini seçin ve tekrar sorunun devam edip etmediğini kontrol edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IVBACK -- 7 Mart 2020; 15:34:53 >

• IVBACK kullanıcısına yanıt
    Sağol ama hiç görüntü gelmiyor monitöre başka ekran kartı takip onla mi deneyeyim?

• Hakkidere H kullanıcısına yanıt
    Kartın sürücüsünü yükleyince komple görüntü vermeyi mi kesti hocam ?
    Evet hocam update i bastım sonra gpu ölçeklendirme diye birşey vardı ona bastım görüntü gitti bir daha gelmedi

Hocam eğer elinizde başka kart varsa onu takıp dediğim şekilde sürücüyü komple kaldırıp tekrar temiz yüklemeyi deneyin bakalım düzelecek mi.
    Sagolun hocam bir deneyeyim olmadi tekrar rahatsız ederim sizi :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    İstediğiniz kadar edebilirsiniz hocam :) Yalnız yeni kartı takıp sürücüyü kaldırdıktan sonra Rx5700'ü takıp sürücüyü kurun, tüm işlemler bitene kadar bilgisayar internete bağlı olmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IVBACK -- 7 Mart 2020; 15:46:21 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.