Şimdi Ara

Rx480---gtx1070 fiyat farkına değer mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gtx1070'i yurt dışından getirtirim muhtemelen. Bir sistem topladım i5 6600'lü. İleriye dönük bir şey istiyorum sizce anakart ve işlemciyi mi iyi alayım yoksa gtx1070 mi alayım direk.
    Sistemim:
    Coolermaster kasa
    i5 6600
    Gigabyte h170 anakart
    Wd 1tb x2 hard disk
    240gb ssd

Sizce buna diğer parçaları arttırıp rx480 mi alayım ? Yoksa gtx 1070 fiyat farkına değer performans verir mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1080 P için rx 480 her türlü yeter,ama monitöre bağlı işte esas onu söylemelisin,dersen 2k,4k monitörüm var o zaman her türlü 1070 almalısın ki değsin.
  • Fiyatlar bu kadar belirsizken şimdilik bir şey demek mümkün değil. RX480'de piyasalara girsin özel tasarımlarıyla o zaman söylenebilir bir şeyler...
  • redoracle R kullanıcısına yanıt
    1080p fakat uzun bir süre sıfırdan sistem toplayamam o yüzden ileriye dönük olması önemli.

• quote:

Orijinalden alıntı: arewr

1080p fakat uzun bir süre sıfırdan sistem toplayamam o yüzden ileriye dönük olması önemli.

Uzun süre güncelleme yapamayacaksan GTX 1070 her türlü daha mantıklı olur kardeşim.. RX 480'in GTX 970 ve 980 arası bir performansa sahip olduğu tahmin ediliyor.. yani 2 -3 sene sonra teklemeye başlar.. GTX 1070 için ise GTX Titan X performansını daha düşük fiyata verdiği söyleniyor.. ne kadar doğru tartışılır ama yine de RX 480'den güçlü bir kart olduğu kesin..
  • arewr kullanıcısına yanıt
    Uzun ömürlülük açısından 1070 daha iyi olur tabiki sonuçta performansı daha yüksek,ama daha hbm2 bellekli gpular çıkacak,onlar daha uzun ömürlü olacaktır tahminimce hem daha az güç tüketiyorlar ramden dolayı.
    Ama şu an alıcam derseniz daha uzun 1080pde full ayar oynayım diyosanız 1070 daha iyi tabi uzun ömürlülük performans bakımından,ama tabi bazı modellerde coil whine vs gibi aksaklıklar olabilir,kullanıcı incelemelerine balıp marka model seçin.
  • redoracle R kullanıcısına yanıt
    Peki ileride tekrar güncelleyebilirim fakat ikinci el olarak ne düşünüyorsunuz ? Mesela şuan rx480 alıp ileride ikinci el hbm2 alabilirim fakat sizce şuan gtx1070 aradaki fiyat farkına değer mi sizce ? Yani şuan orta bir bütçeniz olsaydı fakat ileride güncelleyebilme şansınız da olsaydı gtx1070 mi alırdınız rx480 mi ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlerde güncelleme şansım olsa tabiki 480 x alırdım gayet yeterli 1080pde zaten oyunlardada kıtlık var,olanlardada(witcher3,gta5 vs) gayet yeterli olacaktır.
    2k veya 4 k monitör alıncada o zaman hbm2li bir sistem kurardım.

Şu an fiyat farkına şöyle değmez 1080pde oynayacağımız için değmez,ama 2k veya vr cihaz için deseniz değer.

2. el temiz güveniliryerden alınır ama uyanık çok oluyor dikkat etmek lazım,ben en son elden monitör almıştım gayet memnunum satıcısıda gayet referanslı iyi biriydi öyle bi alışveişte sıkıntı olmaz ki fatura ve garantisiyle aldım daha 1-2 haftalıktı o şekil bulursan alabilirsin bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.