Şimdi Ara

Rx 590 nitro + se düşük fps sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
5.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bnm kartımda 6gb fakat bu program 4 görüyor orada 1 sıkıntı yoktur.

Fakat aldığın skor sanki rx 570 ayarında birşeye tekamül ediyor gibi
  • Anlamadim daha alali 1 gun oldu kirip atacam 😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ahmetalibasal A kullanıcısına yanıt
    Windows 8 (NT 6.2) mi kullanıyorsunuz yanlışlık mı var?

windows 10 1903 64bit kurup denermisiniz.

Ve son ekran kartı driveri :https://www.amd.com/en/support/graphics/radeon-500-series/radeon-rx-500-series/radeon-rx-590

Ve kurduğunuz crysis 3 ünde en gücellenmiş romunu bulup inidirin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 19 Ekim 2019; 17:16:47 >
    Niye kırıp atacaxın performansını beğenmedim der iade edersin.

Güç kablolarını veya yerlerini değiştirmeni önermiştim denedinmi ?
  • Rx 590 nitro + se düşük fps sorunu Rx 590 nitro + se düşük fps sorunu Rx 590 nitro + se düşük fps sorunu

• Hayir windows 10 pro kullaniyorum resimde koydum

• Guc kablolarinida degistirdim

Windows sürümünüz genede eski bir falso çıkma ihtimalini ortadan kaldırmak adına Windows 10 1903 ve amd radeon linkteki driveri ve oyunun en güncel versiyonu ile deneyin.

Güç kayanğından çıkan 2 adet pci-e güç kablosu varsa 1 kablonun 8 diğer kablonun 6 pini (8+6 olduğunu varsaydım 8+8pinse ekran kartınız ozaman ikili kabloların 8lik olanlarını kullanın tabiki) olmak üzere 2li kablo bağlantısı yapın.

Tekrar bakalım sonuçlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 19 Ekim 2019; 17:26:21 >
    Elden aldıysan götürüp değiştir dilersen, netten aldıysan da 15 gün iade hakkın var diye biliyorum, yine aldığın yerle konuşum değiştirebilmen de gerek, yani ya iade edersin ya değiştirrsin.
    Bildiğim kadarıyla müşteri memnuniyeti kanununa göre elden alınan ürünü 7 gün netten aldığını da 15 gün içerisinde iade edebiliyorsunuz.
  • Hayir teknobiyotikten aldim

Öyleyse iletişime geçersin bu üründen memnun kalmadım iade edicem veya değiştirecem dersin, ne prosedür gerekiyorsa izlersin, benzer fiyata farklı marka 590 veya gtx 1660 ile değiştirsin, keyif senin.
    TeknoBiyotik.com / Teknoloji sevenlerin ilacı...
    Palit GeForce GTX1660 Dual 6GB 192Bit GDDR5 Ekran Kartı (NE51660018J9-1161A)
    https://www.teknobiyotik.com/palit-geforce-gtx1660-dual-6gb-192bit-gddr5-ekran-karti-ne51660018j9-1161a.html

• cpu gpu yu besleyemiyo olabilir az bi ihtimalde olsa. darboğaz olabilir. furmark testinde 1920x1080p de 0xmsaa da kaç fps alıyorsun ve sıcaklık değerleri nedir
  • https://timerresolution.soft112.com/

linkteki programı indirip maximumu tıklayıp oyunu o şekilde açarmısın windows un timer ı 15000 lerdeyse crysis 3 drop ve düşük fps yapar
    500 ms lerde yağ gibi akıcı oynatır
  • Karta yeteri kadar güç gitmiyor galiba. Arkadaşınızda benzer bir kart veya daha üst bir kart varsa onunla deneyin. Hala aynı sorun var ise güç kaynağında sorun olabilir. Diğer bir ihtimal kartın yanındaki 6 pin soketinde sorun olmuş olabilir, başka soket varsa onunla da deneyin. En kötü ihtimal pci slotunda sorun çıkarıyor olabilir. Başka x16 yuvası varsa oraya takabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarıda da yazdım bir benzeri geçenlerde başıma geldi ve VEGA56 yı iade etmek zorunda kaldım. Sorunun nedeni %90 güç kaynağı malum RX590 sağlam güç tüketiyor. Hatta şöyle söyliyim güç tüketimiyle meşhur VEGA56 ile kafa kafaya güç tükettiğine emin olabilirsiniz. Tabi sağda solda 175W TDP yazıyor ama tamamen hikaye, yalan. Bende RX570 var o bile anlık olarak oyunlarda 150-155W tüketiyor..

Şimdi 750W nasıl besleyemez diyenler olacak ama her şey 750W ile bitmiyor kim bilir kaç yıllık güç kaynağı ve çift 8 pinden bu gücü veremiyor olabilir gayet normal.
    Paws Wildyoutube
    Paws - Recording test with my new card: RX 580 - Unigine Heaven Benchmark 4.0
    https://www.youtube.com/watch?v=QlJyo_7f5Vw&feature=youtu.be

Normal sonuçlar RX 580 52 fps almış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• O kartı kullandım. Değerleri bundan iyi çıkması lazım. Unigine testinde 4095mb diyor oysa kart 8gb. Siz gpu-z ekran görüntünüzü paylaşsanıza buradan. Bi görelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi münşi -- 19 Ekim 2019; 22:56:37 >
  • KEDJUU kullanıcısına yanıt
    Rx 570/580 ler 50/60fps arası bişey çıkartırlar, verdiğin test te video kaydıyla skor alındığı için biraz düşük çıkmıştır fakat mevzudaki kart Rx 590.

Mesela aşağıda ki video da, video kaydıyla Rx580 den alınmış 55fps çıkartmış, ekranda sağdan hızlarına bakınca da o.c filan yok, video kayıtsız 58-60 çıkartır, Rx 590 ın ise en kötü ihtimal 65-67 gibi bişey çıkartması lazım, yani ilk olrk 60 ı geçmesi gerekiyor diye düşünüyorum, çünkü Rx 570'e o.c ile 62-63fps çıkaranlar da gördüm, R9 280X o.c ile 52-53fps çıkaranlar da.

Edit:
    Video kaydını dışarıdan yapan 1 test buldum mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Conar-XP -- 19 Ekim 2019; 23:26:15 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.