Şimdi Ara

RX 580 RYZEN 5 2600 performans sorunu. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

4000-4400 tl ye 10900KF yada 10850K alınıyordu( halada alınıyor ama o zamanı belırtmek ıcın yazdım)

3500-4000 tl verdı insanlar bu tip öneriler ve gazlamalarla 6/12 işlemciye.

asus rog 3080
    corsair rm850
    benQ zowie xl2566k 360 Hz
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuvenDMRK

vay be süper fiyatmıs... ama "satılmıs"

z390 tomahawk alınır 1200 lira cıvarı paraya "0" olarak. uzun seneler kullanılırmıs.

asus rog 3080
    corsair rm850
    benQ zowie xl2566k 360 Hz

• acura07 kullanıcısına yanıt

ilan ilk yayınlandığında ayın 15 iydi, 2 gün içinde satmış demekki ama fiyatı yüzünden normal, 600tl yede hiç kullanılmamış 0 kutusunda gtx 1050ti gaming ilanı vardı, oda 2 gün durmadı, yani bişey aranıyosa arada bakmak lazım bu kırmızı siteye. 

Hemen satildi 😃

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    MADDE 2: Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devletidir.
    MADDE 3: Türkiye devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir. Bayrağı, şekli kanununda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır. Milli marşı İstiklal Marşı'dır. Başkenti Ankara'dır.
    MADDE 4: Anayasa'nın 1'inci maddesindeki Devletin şeklinin Cumhuriyet olduğu hakkındaki hüküm ile, 2'nci maddesindeki Cumhuriyet'in nitelikleri ve üçüncü maddesi hükümleri değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez.
  • Reception47 kullanıcısına yanıt

Ben ilanı ilk şu konuya paylaşırken fiyat 2000tl yazmıştı, https://forum.donanimhaber.com/i5-8600k-islemciye-ekran-karti--147324971#147459387

konuya linkledikten sonra link çalışıyomu diye tıkladım, 2200Tl ye çevirmişti, demekki o aralarda birileri 2000TL fiyatına pazarlık istedi, satan kişide 2000 e satmayı düşündüğünden ve millet doğal olrk pazarlığa giriştiğinden 200tl pazarlık payını ekledi.  

Hali hazirda ryzen sistemim var ama fps oyunlarinda beni asagi cekiyor gibi hissediyorum ve intele gecip tecrube etmek istiyorum

MADDE 2: Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devletidir.
    MADDE 3: Türkiye devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir. Bayrağı, şekli kanununda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır. Milli marşı İstiklal Marşı'dır. Başkenti Ankara'dır.
    MADDE 4: Anayasa'nın 1'inci maddesindeki Devletin şeklinin Cumhuriyet olduğu hakkındaki hüküm ile, 2'nci maddesindeki Cumhuriyet'in nitelikleri ve üçüncü maddesi hükümleri değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez.
  • Technical.assistance kullanıcısına yanıt

intelde yüksek fps alıyorsun onun lamı cimi pek yok ama seçeceğin işlemciye uygun e.kartı kullanmakta önmli.

Hâttâ bazı durumlarda, muadil gösterilen amd işlemciler ile aynı gpu kullanım durumlarında bile intel daha yüksek fps ler verdirebiliyor.

Orijinalden alıntı: techniquest35

bu videolara inanmayın. 8600gt bile 4 gb la zorlanıyo cs go da.

rx580 in gerektirdiği sistem rami ayarları istediğniz kadar kısın 4 gb la sınırlı kalmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: YolikosS

1280 720 çözünürlükte ortalama 180 FPS alıyorum. Normal değil demi.

cs 4:3 destekli. eğer 16:9 formatında açarsanız çerçeve taşacağı için hem gelen bombayı göremezsinz hem ekran kartı saçmalayabiliyor. fps bundan düşüyor. 4:3 açınca fps yükselmese bile drop gidecektir.

Bende 3600 var zaten 👍 suan burda konusulan fps falan degil 🙏 iki oyuncu olsun biri intel digeri amd kullansin 🕴️ intel kullanan oyuncu bariz figtta ya sag kaliyor yada az canla galibiyet kazaniyo bunu bizzat yasadim i7 4790k li sistemde cikamam edemem dedigim figtlardan sasirtici sekilde cikmistim pubg de suan ryzen 3600 var ram ns ler 75 ten asagi inmiyor bak ust mesajdaki forumdas 44 ns ile oyun oynuyor biz ws atsak kim alir bi dusun 🤦

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.