Şimdi Ara

rx 580 ne zaman satışa çıkar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ekran kartım bozuk 480 alcaktım ama yakın zamanda 580 çıkar dediler ne zaman çıkar ?

• 18 Nisanda piyasaya çıkacak/verilecek. İlk başta stok sorunu olur mu bilmem ama sanırım Mayıs ortadına kadar piyasaya yerleşir. Bence bekleyin. En azından 400 serisi fiyatları düşer biraz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oup59

18 Nisanda piyasaya çıkacak/verilecek. İlk başta stok sorunu olur mu bilmem ama sanırım Mayıs ortadına kadar piyasaya yerleşir. Bence bekleyin. En azından 400 serisi fiyatları düşer biraz.

18 nisanda çıkınca amazon.de den sipariş verilebilir mi sizce ?
  • LieWoneR L kullanıcısına yanıt
    İlk başta amazon stoklarına girebilir ama fırsatçı fiyatları yüksek olabilir. Ben de rx 580 veya duruma göre Vega kart bakacağım. Amd kartlar için şimdilik 1-2 ay beklemek gerekecek gibi duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oup59

İlk başta amazon stoklarına girebilir ama fırsatçı fiyatları yüksek olabilir. Ben de rx 580 veya duruma göre Vega kart bakacağım. Amd kartlar için şimdilik 1-2 ay beklemek gerekecek gibi duruyor.

Mayıs sonu zaten Vega geliyor. Fakat Vega serisi kartların performansı, fiyatı ve getirisi nedir hiçbir bilgiye sahip değiliz. İyi bir kart olmasını umuyoruz sadece. Bekleyebilecekler elbette Vega'ları beklesinler. Fakat Vega'ların özel üretim modellerinin çok gecikebileceğini düşünüyorum. Bu anlamda bakıldığında RX 580 alınabilir. Bu kart bence orta seviyede gayet iyi işler başaracaktır. Ben de vega bekleyecektim ama vazgeçtim. Umarım Rx 580 erken çıkar, Vega için beklemek çok mantıklı değil, çıkınca da bence gayet pahalı olur.
  • BalistikBomba B kullanıcısına yanıt
    Açıkçası benim niyetim RX Vega almak. Pek acelem yok. Önden çıkacak RX580 serisinin performans ve fiyatını bir göreyim. 500 serisi çıkışı 400 serisinin fiyatlarını da düşürecektir. Bu arada geçen zamanda Vega için de iyi kötü bir şeyler sızar.

Fiyat uygun olursa RX 480 alıp 6-9 ay sonra piyasası oturmuş bir Vega da bakabilirim.
  • pc almak için mayısı bekliyorumda 15 nisan sonrası dolar 4 u gececek gıbı duruyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 460 Mı Yoksa GTX 950 Mi ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: axe190780

pc almak için mayısı bekliyorumda 15 nisan sonrası dolar 4 u gececek gıbı duruyor

Valla ben de korkuyorum ya ne yalan söyleyeyim.
  • axe190780 kullanıcısına yanıt
    O tehlike var gerçekten de. 400 serisine fiyat indirimi de gelse, 500 serisi 400 serisinin çıkış fiyatından daha uygun bir çıkış da yapsa eğer kur fırlarsa fiyat avantajı eriyip gidecek. RX Vega zaten üst seviye olacağı için fiyatı yüksek olacaktır.
  • axe190780 kullanıcısına yanıt
    Oransal olarak baktığında 4 ü geçmesi en fazla yüzde 20 fiyat farkı yaratır. Yani yüzde 50 bir fiyat artışı olmaz bugünle kıyaslarsanız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.