Şimdi Ara

RX 5600 XT SİYAH EKRAN SORUNU (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
3.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Wander298 W kullanıcısına yanıt
    yolla grantiye, ksurlu ürün olduğu anlaşırsa , mağzadan para iadesi sitiyorum de. Git nvidia kart al.
  • https://forum.donanimhaber.com/amd-ekran-karti-surucu-yukleme-rehberi--142278761

    Şu konuda ki gibi kurulum yapıp 1 2 driver denediyseniz kart arızalı olabilir. 5600xt pulse yi 20.2.2 driveri ile sorunsuz kullanıyorum. Driver sorunu oyun bazlı olabilir bir nebze ama genel kullanımı etkilememesi lazım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Pulse ile aynı sorunu yaşıyorum. Bu kart uzun süre başımızı ağrıtıcak gibi gözüküyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: D.Garp

    Aynı kartı bende aldım aynı driver sorunlarını bende yaşadım fakat bende mavi ekran veriyor durduk yere , herhangi bir sebebi olmadan masaüstünde bile . 0x00000116 hatası yani driverle sıkıntılı ben herşeyi denedim anlatayım baştan . Öncelikle eski driver kurdum olmadı , adrenalinsiz driver kurdum olmadı sorunumu şu çözdü. Temiz bir format attım w10 hiçbir güncelleme yapmadan , direkt adrenalinsiz eski driver yükledim sorun olmadı 2-3 hafta taaa ki - ohh sorunum kalktı düzeldi , diyip güncel driver indirene kadar aynı mavi ekran tekrar gelmeye başladı . DDU ile eski driver silip tekrar yüklesemde sorunum çözülmedi . Hala devam ediyor bir kaç ayar yaptım umarım düzelir yoksa format yolu gözüküyor .
    14 gün sonra masaüstünde tekrar mavi ekran verdi ,0x00000116 driver sorunu diye anlamıyorum gerçekten . 5600XT kartlar gerçekten can sıkıyor .




  • Durup durmadık yerde kartlar siyah ekran vermiyor daha doğrusu benim başıma hiç durup durmadık yerde gelmedi. Genelde alt-tab yapınca çok nadir denk geliyor.
  • Asus rx 5600 xt EVO Top modelini aldım. Herhangi bir hata yok O.C ile kullanıyorum. Kart bios güncelleme ile gelenlerden ek hiçbir ayar yapmadım özellik kısma da yok gtx 1660 süper kullanmış biri olarak Pubg de ultrada bile kafadan 30-40 fps atıyor karşılaştırmak bile saçma düz 2060 ile aynı performansı var sayılır 1400 tl de ucuza aldım.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.