Bildirim
Rx 480 için bu dereceler normalmi ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
gpu kullanimi % kac? eger %90 lara yakin gidiyorsa kart zorlaniyor olabilir. yani 400 seriesini tam bilemiyorum ama bende 200 series var.. bosta kullanim 30 zorlandiginda max 60 -
quote:
Orijinalden alıntı: KaanDE34
gpu kullanimi % kac? eger %90 lara yakin gidiyorsa kart zorlaniyor olabilir. yani 400 seriesini tam bilemiyorum ama bende 200 series var.. bosta kullanim 30 zorlandiginda max 60
300 ve 400 serisinde kart belli sicakliga ulasmadan fanlar donmuyor.Sanirim bu sicaklik 60 dereceydi.O yuzden yukte bu serilerin 60 derecede olmasi pek mumkun degil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
GPu kullanımı %100 67 - 68 derece ila 74 derece arası inip cıkıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Burak Yovyov
GPu kullanımı %100 67 - 68 derece ila 74 derece arası inip cıkıyor.
70-80 derece arası normaldir endişe edilecek bir durum yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaanx -- 31 Mart 2017; 19:15:4 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende de aynı kart var 68 derece 1300 rpm'i geçmiyor.
Kasadan kaynaklı olarak 70 derece 1500 rpm görebilir. -
gerçekten 70 derece 1500 rpm . Bu bana sıkıntı oluştururmu ? İlerde yanma ihtimali vs oyunlarda prformans düşüklüğü olurmu ? (pek pc den anlayan biri değilimdir ) -
rx 480 80 dereceye kadar ısınıyor rahat ol
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X