Şimdi Ara

RX 460 (çeşitli fiyatlar) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
285
Cevap
0
Favori
7.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: shrlckhlmss

1 hafta içerisinde rx 460 alıcam.Ekran kartı hariç diğer tüm bileşenler sinerjiden alıncak.Sinerjide rx 460 520 tl çok pahalı geldi.Rx 460 en güvenilir ve en uygun hangi siteden alabilirim?

Şu an için Webdenal en uygun ve güvenilir duruyor.

Ama pek alışveriş yapmadım Webdenal'dan şahsi olarak sorarsan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kefelon

İşlemcim i5 6400 + 8GB RAM + 3 fan v.s. ve PSU Corsair VS450W. 12V kanalından 408W veriyor RX 470'e kesinlikle yeter, 300-350W harcar tüm sistem ama PSU'mu ve bütçeme zorlamak istemiyorum nedense. O yüzden RX 460 4GB'ı sıürekli takip ediyorum. Ancak bilemiyorum RX 470 çok kafa karıştırıcı...

Mesela senin sistemin bende olsa Rx470'e zorlardım gerçi sistemim uygun olmadığı halde de zorlasam mı diyorum ama bakalım düşmesi lazım Rx460 4 gb'ın

• qaanx kullanıcısına yanıt
    favori konum 460'in fiyatlari.vatan'daki 2gb-4gb fiyatlarini gordun mu korkunc kafayi yemis adamlar.buraya gelince huzur buluyor insan vatan'dan sonra ama bu sefer de bu siteler guvenilir mi muhabbeti olacak tabi.garantisi ithal eden adamsa aslinda nereden aldiginin onemi olmuyor aldigin yere degil dagitici kimse direkt ona gonderebiliyorsun ama millet alisti tabi hepsiburada vatan rahatligina simdi kim bulacak onun dagiticisini gonderecek filan oluyorlardir.telefonlardaki gibi ekran kartlarinda paralel ithalat yaptiklarini sanmam.bilinmedik yerden kart almanin tek kotu yani alirken stokta var derler alirsin kalmadi derler gondermezler yani gonderirlerse gerisi sorun degil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wilson Fisk

favori konum 460'in fiyatlari.vatan'daki 2gb-4gb fiyatlarini gordun mu korkunc kafayi yemis adamlar.buraya gelince huzur buluyor insan vatan'dan sonra ama bu sefer de bu siteler guvenilir mi muhabbeti olacak tabi.garantisi ithal eden adamsa aslinda nereden aldiginin onemi olmuyor aldigin yere degil dagitici kimse direkt ona gonderebiliyorsun ama millet alisti tabi hepsiburada vatan rahatligina simdi kim bulacak onun dagiticisini gonderecek filan oluyorlardir.telefonlardaki gibi ekran kartlarinda paralel ithalat yaptiklarini sanmam.bilinmedik yerden kart almanin tek kotu yani alirken stokta var derler alirsin kalmadi derler gondermezler yani gonderirlerse gerisi sorun degil.

Aynen hocam vatan o konuda iyi ama diğer sitelerinden alınan ürünlerde dediğiniz gibi aynıdır servisi ama kendimizin uraşması lazım heralde bir sıkıntı olursa.

Vatanda fiyatları aşağıya çekecek illaki ama biraz zaman geçmesi lazım.İncehesap baya indirim yapmış onu takip ediyorum biraz bakalım ne kadar inecek daha

pek taninmamis sitelerde hesapli fiyatlar goruyoruz ama alan yok cunku hem su anda pahali biraz hem de guvenilir mi diyor insanlar.bir kac kisi alip burada yazsa aslinda cok iyi olur.dedigin siteden alirsan gorus yaz buraya ama ben fiyati zaten hesapli bir sitenin daha da indirmesi degil yeni bir sitenin daha hesapli fiyatla piyasaya cikmasini bekliyorum o yuzden fiyat arastirmasi yapmaya devam et buraya da link at buldugun sitelerin.biraz daha indirim olursa bi 4gb 460 sahibi olacaksin hadi bakalim insallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wilson Fisk

pek taninmamis sitelerde hesapli fiyatlar goruyoruz ama alan yok cunku hem su anda pahali biraz hem de guvenilir mi diyor insanlar.bir kac kisi alip burada yazsa aslinda cok iyi olur.dedigin siteden alirsan gorus yaz buraya ama ben fiyati zaten hesapli bir sitenin daha da indirmesi degil yeni bir sitenin daha hesapli fiyatla piyasaya cikmasini bekliyorum o yuzden fiyat arastirmasi yapmaya devam et buraya da link at buldugun sitelerin.biraz daha indirim olursa bi 4gb 460 sahibi olacaksin hadi bakalim insallah.

http://www.incehesap.com/sapphire-rx-460-nitro-4gb-11257-02-20g-fiyati-31400/?ref=akakce&source=mobil&v=1.3.5

Hocam en ucuz şu anlık bu 564 TL kart dahil.Biraz daha düşmesi lazım bence ama eğer 139 dolar ise bu kartın çıkış fiyatı o zaman çok indirim gelmez gibime geliyor 120-125 dolar civarına indirse Amd fiyatı iyi olacak.Bu arada Asus distribütörü ve Vatanbilgisayar'ı tebrik ediyorum ;

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-rx460-4gb-gddr5-256bit-amd-radeon-dx12-ekran-karti.html

vay kaptım bir tane asus :D dalga geçer gibiler ya customlar gelirse ucuzlar piyasa, sıkıntı olmaz diyordum, işler daha saçma sapan bir hal alır gibi. 4 gün içinde sapphire 2gb'yi alacam kredi kartına yüklenmeden ve tatil bitmeden kurtulayım şu dertten :D hevesimide kırdı şerefsizler gece overwatch keyifleri olacakt 3 kişi fiyat bekliyoruz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Moth

vay kaptım bir tane asus :D dalga geçer gibiler ya customlar gelirse ucuzlar piyasa, sıkıntı olmaz diyordum, işler daha saçma sapan bir hal alır gibi. 4 gün içinde sapphire 2gb'yi alacam kredi kartına yüklenmeden ve tatil bitmeden kurtulayım şu dertten :D hevesimide kırdı şerefsizler gece overwatch keyifleri olacakt 3 kişi fiyat bekliyoruz :D

Böle olursa eğer bende 2.elden 4 gb r7 370 yada 4 gb gtx960 bakacam ucuzdan bulursam fiyatlar can sıkıyor yahu

hocam 2. el piyasasını takip ediyorum bayadır orası daha beter uygun fiyata bulsan bile ki imkansız insan işkilleniyor ne kadar zorlandı kart, fiziksel olarak nelere maruz kaldı çok değişik bir ülkede yaşıyoruz zamanında damacanaya hallenenler bill vardı :Den güzel tercih rx 460 2gb olacak gibi. Kesin pişman olacam fakat elden birşey gelmeyince gönül katlanıyor :Dhd 530'la idare etmekten iyidir rx 460la takılmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Moth -- 18 Ağustos 2016; 5:17:27 >
  • quote:

hocam 2. el piyasasını takip ediyorum bayadır orası daha beter uygun fiyata bulsan bile ki imkansız insan işkilleniyor ne kadar zorlandı kart, fiziksel olarak nelere maruz kaldı çok değişik bir ülkede yaşıyoruz zamanında damacanaya hallenenler bill vardı :Den güzel tercih rx 460 2gb olacak gibi. Kesin pişman olacam fakat elden birşey gelmeyince gönül katlanıyor :Dhd 530'la idare etmekten iyidir rx 460la takılmak.

Yav ben 4 gb r7 370 buldum 4 aylık 450 tl fiyat verdi biraz aşağısına inmedi diye almadım ama bakalım onu alacağım gibi duruyor.

• quote:

Biz onu bunu bırakalım da Rx470 referansın fiyatı sürekli düşüyor düştükçede Sıfır Rx460 hevesim kaçıyor iyicene

Bu kart bu fiyattan alınmaz kesin karar verdim artık nerdeyse 150 TL farka indi yahu bu ne iş

https://www.webdenal.com/sapphire-rx-470_908285.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaanx -- 18 Ağustos 2016; 8:00:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: qaanx

quote:

Biz onu bunu bırakalım da Rx470 referansın fiyatı sürekli düşüyor düştükçede Sıfır Rx460 hevesim kaçıyor iyicene

Bu kart bu fiyattan alınmaz kesin karar verdim artık nerdeyse 150 TL farka indi yahu bu ne iş

https://www.webdenal.com/sapphire-rx-470_908285.html

Ovvvv hocam tam istediğim fiyat. Biraz daha bekleyelim 750-800 TL ye Asus veya MSI özel tasarım iner bence. İnmezsede referans düşünebiliriz.

Çok iyi oldu vallaha. 2 kat performans farkı var hocam az değil gerçekten...

• Kefelon kullanıcısına yanıt
    Teknolojipazar diye bir sitede 715 tl kargoda dahil yani Rx460 alınmaz arkadaş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

705 TL olmuş hatta hocam. 700 TL'ye RX 470 4GB cidden çok hoş. Ancak özel tasarım fiyatları hala pahalı.

Bu arada Sapphire'in bu referans platinum tasarım ekran kartıyla, MSI Gaming ve Asus Strix'in fiyatları birebir aynı. Umarım onlarında fiyatı böyle düşer...
    teknolojipazar 460 linki var ilk mesajda.bu sitelerde 470 fiyatı da var mı diye bakabilirsiniz be sadece 460 fiyatlarını yazdım.

ilk mesaj güncel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Edward Teach -- 18 Ağustos 2016; 10:39:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuoni

teknolojipazar 460 linki var ilk mesajda.bu sitelerde 470 fiyatı da var mı diye bakabilirsiniz be sadece 460 fiyatlarını yazdım.

ilk mesaj güncel.

Hocam gerçi Rx460 konusu ama 4 gb Rx470 referansların fiyat linklerinide koy istersen arada 1.7-2x Fps farkı var ve 4 gb Rx460 ile aralarındaki farkı 150 tl civarı hiç olmazsa 4 gb Rx460 almayı düşünenler referansta olsa Rx470'i bir düşünsünler derim.Zaten heralde 650-670 tl gibi fiyatlara düşecek gibi rx470 referans 4 gb.

Şu saatten sonra 2 gb Rx460 alınır gibi duruyor 4 gb olanının pek bir albenisi kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaanx -- 18 Ağustos 2016; 12:02:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kefelon

quote:

705 TL olmuş hatta hocam. 700 TL'ye RX 470 4GB cidden çok hoş. Ancak özel tasarım fiyatları hala pahalı.

Bu arada Sapphire'in bu referans platinum tasarım ekran kartıyla, MSI Gaming ve Asus Strix'in fiyatları birebir aynı. Umarım onlarında fiyatı böyle düşer...

Sanırsam 650-670 TL gibi bir fiyata düşecek yakın zamanda çünkü 160-170 dolar civarı bir fiyatı olması lazım.140-150 dolarlık 4 gb rx460 550 TL civarı piyasada şu an ordan yaparsın hesabı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaanx -- 18 Ağustos 2016; 12:05:54 >
    bir tane referans 4gb 470 fiyatı ekledim ilk mesaja 4gb 460'a alternatif olarak.
  • İlgilenen arkadaşlara... Yazıldı mı bilmiyorum.
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=7954
  • Hamura Ootsutsuki H kullanıcısına yanıt
    evet var ilk mesajda.ilk mesajı inceleyin olmayan linkleri atarsanız ekleyebilirim.vatan linklerini fiyatlar çok yüksek diye eklemedim ama ekle derseniz eklerim.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.