Şimdi Ara

RVP son maçlarda neden oynatılmıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Son 4-5 maçtır nedense hiç oynamıyor.

Hep Fernandao var kadroda.

Sanırım hoca ile aralarında bir sorun var.

Yoksa oynamaması saçma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sorundan ziyade fiziksel olarak toparlanamadığını gözlemliyorum, sık sakatlanıyor ve Advocaat bu duruma taviz göstermiyor diye düşünüyorum.

Rvp zaten aksini de göstermiyor, eğer iyi durumda olsa ve oynatılmasa illa isyan eder tepki gösterir. Tıpkı geçen sene yaptıkları gibi...

Rvp isteniyorsa satılmalı, ağır bir maaş yükü var ve ekonomik olarak ülkedeki tüm takımlar sıkıntılı...
  • 5 dk girdi 2 kere topla buluştu 1 inde 3 e 3 pozisyonu harcadı diğerinde bomboş pozisyonda eliyle aldı topu ölü o ölü bir şey beklemeyin ondan.
  • Çöp olduğu için olabilir.

• Hoca çöp olduğu için olabilir.

• Hocanın hazır bir rvp k-mutlaka 11 de oynar sözü var, adam vatandaşına torpil dahi geçmiyor, ayrıyeten Wiel de. Bu aslında çok güzel birşey.
  • formsuzda ondan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Emenike Resmen Fenerbahçede..
    12 yıl önce açıldı
    Bruma rize maçında kadroda yok
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dedesi hasta diye hollandaya gitmişti

• Oynatılmıyor değil, oynayamıyor.

Takımı takip etmiyorsunuz ki. 2 dakikalık maç özeti izleyip buraya konu açıyorsunuz.
  • Maçlarda gördüğüm adamın öz güveni kalmamış. Artık eskisi gibi direk şut çekecek gücü bulamıyor. Fiziksel olarak bitik durumda kendisi.
  • yukarıda bir arkadaş da söz etmiş topla 2 3 kere buluştu resmen topu sürmekten aciz. evet formda olduğu zaman ilk oynayacak forvet rvp. ama şu anki haliyle kadroya girmesi bile mucize. emenikenin durumu sow'un afrika kupasında olması sebebiyle yedekten de olsa oyuna girebiliyor.
  • son maçı izlemeyenler nasıl belli oluyor,
    yahu,
    adamın ahı gitmiş vahı kalmış derler....

geçen senede yazmıştım, bundan bir şey olmaz diye ama nedense Rpv fanları demediklerini bırakmadıler.

düz giderken yere yıklıma anı var ki,
    içim acıdı......
    Kayınpederim ağır hasta, aynı onun gibi yürürken tökezledi.
    üzüldüm.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son maçta boş sahada devrilecekti. Ayakta zor duruyor kaldı ki bu adamdan 90 dakika yararlanalım diyen var.
  • Aynısını ben de hep söylüyordum ama maça girdiğinde top sürerken yere düştü ve cevabımı aldım.
  • Yaman trollsün , ama geçen seferki ''Sow nasıl olur da 11 de olmaz'' daha iyiydi .
  • Çöp çünkü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.