Şimdi Ara

Rüzgarla Karışık Yağmur (Bölüm 1)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
83
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık dört saat koştuktan sonra anladım ki insan ne yaparsa yapsın kendi benliğinden kaçamıyor...
    Elektrik- Elektronik Müh. Giriş sınavı başlamak üzereydi. Asistan her asistan gibiydi kendini beğenmiş bir şekilde,o kepçük ağzını yaya "Hoca gelmeden sınav başlamaz,kopya çekip üniversite hayatınız karatmayın,yolun başındasınız." tarzında bir şeyler söyledi. Arkamda oturan o aptal kızı ağzını açana kadar fark etmemiştim. Garip bir histi tam olarak söylemek istediğim şeyleri söylemişti. Arkamı dönüp gözlerinin içine baktım kendimden bir parça bulmak için, sanırım o bende kendine ait bir parça bulmuş olacak ki gülümsedi...
    .Sınav gerçekten berbattı. Şimdiden bütünlemeler için hazırlanmaya başlamalıydım. Yüzüm asık,ruhum daralmış,bıkkın ve de kızgın bir şekilde sınıftan çıkarken arkamda oturan kızla çarpışmam sonucu afalladım. "Kahve içmek ister misin" Cevap bile beklemedi,onu takip ettim, kantine indik,kahveleri aldık,herkesten uzak bir masaya oturduk. Durmadan gözlerimin içine bakıyor olması sinirlerimi bozuyordu çünkü korkuyordum çünkü dikkatli bakarsa içimde barınan tüm pisliği fark edebilirdi. "Neden buradayız" Cevap vermedi. "Sınavın nasıl geçti" Cevap vermedi. Kahvesinden bir yudum aldı. "Gerçek bir şeyler sormalısın"... Sigara içmek ister misin.Sonunda o koca,iğrenç gözlerini benden çekmişti,benliğim artık huzura kavuşmuştu... Neden bu dünyadayız,neden bu kadar acı var. Yıpranan mevsimler ile yıpranmış kıyafetler arasında ki ince çizginin adı solmuş ruhlardır...
    Karşılıklı sigara içtiğim kızın adını bilmiyorum,2 aydır aynı sınıftaydık,onu ilk defa fark ediyordum. Garip bir kendini beğenmişlik hali içindeydim. Dünyada ki en zeki insan bendim. Dünyayı farklı görüyordum. Adım Rüzgardı. Boşlukta savruluyor olmamın nedeni buydu. Rüzgar olmak böyle bir şeydi işte yazın, en sevilen olup, kış geldiğinde nefret edilmenin,nankörlüğün ne demek olduğunu bilmek. "Adın ne ?" diye sordum "Yağmur" dedi. Gözlerinde barındırdığı hüzün belkide bu yüzdendi. Aslında şu an yaşadıklarım gece yarısı kurduğum hayallere o kadar çok benziyordu ki bir rüyada olduğumu düşünmeden yapamadım. Bu yüzden ondan beni cimciklemesini istedim. Hayır bunu isteyecek kadar aklımı kaçırmamıştım. Tesla kadar kaçırmamıştım aklımı. Kısa kestirdiği sarı saçları,ince bedeniyle bana neden böyle baktığını düşünüyordum. Konuşacak pek bir şey yoktu o yüzden sustuk,sustukça buzlarımız eriyordu bunu görebiliyordum. "Yağmur sence gerçekten mutlu bir insan var mıdır ?" Sigarasını havaya doğru üfledi. Sofistike bir hava yakalamıştı,etkileyici bir hava "Mutluluk... Gece kurduğun hayallerden ibarettir." Neden bu kadar kısa konuşuyordu,her şey bu kadar kısa ve öz olamazdı ama haklıydı mutluluk bazen sadece bir hayalden ibaretti...Kağıtları ağlarken hiç gördünüz mü ? Kağıtlar ağlarken, ruhlara muhteşem kelimeler dökerler...
    "Rüzgar sence mutlu son var mıdır ?" güzel bir cevap bulmalıydım,bana aşık olmalıydı. Sadece şunlar döküldü ağzımdan "Ölümden başka son yoktur bence,bence tüm o terk edişler başka bir zamanda ve mekanda karşılaşabilmek içindir. Bu yüzden kimse kimseden tamamen gidemiyor. Bu yüzden her terk edişimizde, arkamızda bir parçamızı bırakıyoruz."
    __________________________________________________________________________________
    Yorumlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendimitanimiyorum -- 7 Ocak 2017; 22:8:4 >

• Nasıl bir yorum bekliyorsun?

Noktalama hataları olmasa daha çok göze hitap eder. Güzel olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agiros -- 7 Ocak 2017; 22:14:28 >
  • Teşekkürler hocam. Nerede imla hataları yaptığımı söylerseniz, elimden geldiğince düzeltmeye çalışırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendimitanimiyorum -- 7 Ocak 2017; 22:13:40 >
  • Virgüllerden sonra boşluk olmalı ve soru işareti birleşik yazılmalı. Paragraflara bölünerek yazılsa daha güzel olur.

ama imla kuralları benim umrumda mı? hayır ben okuduğumun sürükleyiciliğine bakarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: moonrow

Virgüllerden sonra boşluk olmalı ve soru işareti birleşik yazılmalı. Paragraflara bölünerek yazılsa daha güzel olur.

ama imla kuralları benim umrumda mı? hayır ben okuduğumun sürükleyiciliğine bakarım

Açıkcası benimde pek umurumda değil hocam.Ben koymadım ki o kuralları yinede yazarlık açısından etik değil sanırım.
  • Cok kasinti ve gerceklikten uzak buldum. 15-16 yasinda biri tarafindan yazilmis gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cinéma

Cok kasinti ve gerceklikten uzak buldum. 15-16 yasinda biri tarafindan yazilmis gibi.

19 Yaşındayım hocam. Gerçeklik inandığımız hikayelerin bütünü bence mesela kimisi ALLAH'A ve onun getirdiğine inanıyor kimisi bilime. Ben ALLAHA inanıyorum soruyorsanız.
    Edit:Kavram karmaşası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendimitanimiyorum -- 8 Ocak 2017; 0:12:4 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tanrı ve Allah aynı varlıktır ayrı kavramlar değiller...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.