Aramizda ruzgar sorfu yapan var mi ben yarin basliyorum da.Birkac ipucu verebilir belki :D
Daha onceden spor bolumunde benzer bi konu acilmis. Kaan™ diye bi ... Gelmis bu sporu yapan arkadasa "aferin." demis gitmis.
Boyle düşük yorumlar yapicaginiza hic yapmayin.
Her yaz Çeşme-Alaçatı'da yapıyorum . Eylülde beni mistral'de bulabilirsin .
Tavsiyen var mi dostum ?oyle yap buna dikkat et diye.
Zaten yelken yapiyorum ama bu bambaska bi sey olucak :D
Ders alacaksan eğer ilk gün board'da nasıl durulur, yelken nasıl kaldırılır, tek el direkte tek el bumbada, dönüşleri falan öğreneceksin. Gözetmen eşliğinde sörf yapacaksın eğer iyi yapıyorsan çift el bumba pozisyonunu öğretecekler. Yani direk yerine iki elde bumbada. Sonra serbest sörf yapacaksın bir iki gün. Kaç gün kalacağını ve boyunu söylersen nasıl geçer, kaç m2 yelkenle başlarsın söyleyebilirim .
quote:
Orijinalden alıntı: Ajan Simit
Ders alacaksan eğer ilk gün board'da nasıl durulur, yelken nasıl kaldırılır, tek el direkte tek el bumbada, dönüşleri falan öğreneceksin. Gözetmen eşliğinde sörf yapacaksın eğer iyi yapıyorsan çift el bumba pozisyonunu öğretecekler. Yani direk yerine iki elde bumbada. Sonra serbest sörf yapacaksın bir iki gün. Kaç gün kalacağını ve boyunu söylersen nasıl geçer, kaç m2 yelkenle başlarsın söyleyebilirim .
Boyum 1.80.Normal yelkenle bi alakasi falan var mi acaba :D bi hafta kalicam ama ay sonu 1-2 haftaligina gelebilirim :S
hocam ücret nedir her yerde yapılıyor mu ? bende merak ediyorum boy 190
1.8 boya başlangıç için 3.5 ya da 4.0 yelken vereceklerdir. Kurs fiyatı biraz tuzlu yanlış hatırlamıyorsam haftalık 120 lira. 1.9 boya da 4.0 ya da 4.5 yelken vereceklerdir.