Bildirim
Rüzgar Erkoçların yeni röportajı cıkmış
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ilgimi çekmedi -
Bi rahat birakmadilar ... Turk halkindan ne beklersin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
saçlarının önünü gözleri kapalı kendisi kesmiş galiba -
Cinsiyetini değiştirdiğinde önüne bu kadar yokuş, bu kadar çok engel çıkabileceğini tahmin etmiş miydin?
- Kolay olmayacağını tahmin ediyordum. Ama bu kadar zor olacağını bilmiyordum! Tamam anladık, çok örneği yok. Tanınan bir oyuncu, kadınken, üstelik güzel bir kadınken, erkek oluyor. Fakat kimseye zarar vermiyor, bir suç işlemiyor, ayakkabı kutusunda para bulunmuyor, yolsuzluk yok, hırsızlık yok, ahlaksızlık yok… Nedir yani? Benim kararımdı, benim hayatımdı ama başıma gelmeyen kalmadı!
Gerisini okumaya gerek yok,mesajı vermiş zaten. -
Karşımda pırıl pırıl bir genç adam duruyor.
27 yaşında ama çok daha genç görünüyor.
Sesi erkeksi.
Hafif sakalları var ama mis gibi tıraş olmuş.
Sinek kaydı.
Çok kibar.
Midem bulandı. -
quote:
Orijinalden alıntı: The North Remembers
Sesi erkeksi.
Sinek kaydı.
Çok kibar.
Midem bulandı.
okuma o zaman ne cikacagini biliyorsun ustune okuyorsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: SoğukZebani
quote:
Orijinalden alıntı: The North Remembers
Sesi erkeksi.
Sinek kaydı.
Çok kibar.
Midem bulandı.
okuma o zaman ne cikacagini biliyorsun ustune okuyorsun
Midemi bulandıran cinsiyet değiştiren kişi değil, yazarın tasviri. -
Üzüldüm açıkcası bu arkadaşla bu kadar uğraşılmasına sonuçta tamamen kız olup sonradan erkek olmuşluğu yok.
Ne hormonları kızmış, ne üremesi varmış kız diyebilmek için sadece dış görünüş var, haliyle haklı öyle bir bedende erkek hissiyatı zor.
İnşallah artık rahatsız etmezlerde çocuk işine gücüne bakar, ne prim peşinde ne televizyonlarda bildiğiniz fırın çırağı olmuş sadece HELAL OLSUN. -
Elinde olsa bu ülkeden gitmek ister misin?
-Evet. Kesinlikle. Beni tanımayacakları, huzurlu bir yere... -
Tamam önceki ropörtaj basından kaçtı, anlatması gerekti herşeyi falan ama bu ropörtaj ?quote:
Orijinalden alıntı: affiliation
Sesi erkeksi.
Sinek kaydı.
Çok kibar.
Midem bulandı.
Niye yine çıkıyosun ki insanların karşısına ? Ropörtajı görene kadar benim aklımda yoktu, unutmuştum ? Bence tamamen önplanda olmak için yapılan bişey (ropörtaj) . Şimdi çoğu yerde haber çıkacak böyle böyle dedi diye, en az 2 hafta daha haberlerde görcez bunu.
-
Bir çok yönüyle çoğu insan için örnek alınacak bir karakter...İğrenenler,totosuna bakıp iğrensin..İyi niyetli,saygılı ve idealist.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NevaMind -- 22 Aralık 2013; 13:24:06 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X