Şimdi Ara

Rüyasında aşık olan var mı hiç?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• O kadar azmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: E 

O kadar azmadım.

Beyin bedava.

Bilirsiniz halk sanatçısı olan Aşıkları onlar rüyalarında aşık oldukları kızı arar dururlar elinde saz bu kültür böyle ortaya çıkmıştır.
  • Rüyalarımda duygusallığa yer yok
  • Yaklaşık bir ay önce rüyamda gördüğüm bir kıza kendimi çok yakın hissettiğim olmuştu, şaşırtıcı derecede duygusal bir rüyaydı. Gerçek olsa bir şeyler yaşayacağım birisiydi ancak aşık olduğumu söyleyemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SSH
    Yaklaşık bir ay önce rüyamda gördüğüm bir kıza kendimi çok yakın hissettiğim olmuştu, şaşırtıcı derecede duygusal bir rüyaydı. Gerçek olsa bir şeyler yaşayacağım birisiydi ancak aşık olduğumu söyleyemem.

Aynen
  • bana olmustu kızıl saçlı bir kızdı aşık olmustum ama kız reddetmisti

rüya baya aksiyon doluydu bide dünyayı turluyodum ben bi ülke de onunla karsılasıyoduk kötü adam lar felan film gibiydi ama rüya çok güzeldi ya keşke bida görsem rüyada olsa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dünyada çok fazla kız var ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elysian Fields

quote:

Orijinalden alıntı: SSH
    Yaklaşık bir ay önce rüyamda gördüğüm bir kıza kendimi çok yakın hissettiğim olmuştu, şaşırtıcı derecede duygusal bir rüyaydı. Gerçek olsa bir şeyler yaşayacağım birisiydi ancak aşık olduğumu söyleyemem.

Aynen

aynen banada oldu

• Beyninin rüyanda yarattığı kişi beynin tarafından en ideal kişi olduğundan aşık olman doğal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boidae

Beyninin rüyanda yarattığı kişi beynin tarafından en ideal kişi olduğundan aşık olman doğal.

böyle düşünmemiştim hiç güzel bir düşünce
  • Oldum kısa kızıl saçlı beyaz tenli bir kızdı.
  • Bizim sınıfa yeni bi kız gelmişti. Güzeldi ama aşık değildim. Rüyamda gördüm öbürsü gün teklif ettim. Ve 4 sene oldu hala birlikteyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeNİnVisOlrm

quote:

Orijinalden alıntı: Boidae

Beyninin rüyanda yarattığı kişi beynin tarafından en ideal kişi olduğundan aşık olman doğal.

böyle düşünmemiştim hiç güzel bir düşünce

evet sebebi bu olabilir bir kere olmuştum ben de rüyadan uyandıktan sonra da aklımdaydı kız ama unuttum sonra

• Kavak Yelleri'ndeki Su diziye ilk geldiğinde çok güzel görünüyodu gözüme, sadece yüz olarak değil; davranışları falan da. Ona aşık olmuştum. Onun dışında Eva Angelina, Jayden Jaymes, Shyla Stylez falan...
    Bide beynimin kendi yarattığı bi kız vardı. Tipini hatırlamıyorum ama acayip şekilde aşıktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wahn -- 24 Ağustos 2010; 22:49:12 >
  • oldum.
    kıza tecavüz etmiştim sonra kız birşeyler söylemişti çok duygulanmıştım işte o an aşık olmuştum
  • quote:

Orijinalden alıntı: [TR]Collector

oldum.
    kıza tecavüz etmiştim sonra kız birşeyler söylemişti çok duygulanmıştım işte o an aşık olmuştum

Şakacı şey seni
  • zahmetli oluyo yaa bidaha sabah kalk duş vs vs..
  • oldum. en son yıllar önce gördüğüm sıra arkadaşım ile 3 yıldrı sürekli gördüğüm ama arkadaş gözüyle baktığım bi arkadaşımın birleşmiş haline benzetmiştim. 1 yıl oldu heralde rüyayı göreli ama kızın suratı hala aklımda. öyle bi öpüşmüştük ki sabah uyandığımda hissettim dudaklarımda o sıcaklığı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man Of War

oldum. en son yıllar önce gördüğüm sıra arkadaşım ile 3 yıldrı sürekli gördüğüm ama arkadaş gözüyle baktığım bi arkadaşımın birleşmiş haline benzetmiştim. 1 yıl oldu heralde rüyayı göreli ama kızın suratı hala aklımda. öyle bi öpüşmüştük ki sabah uyandığımda hissettim dudaklarımda o sıcaklığı.

bende geçen gece öpüşmüştük off be ne güzeldi uyanmasam devamı geliyordu

öncedende gördüğümde devamını getirmiştim çok zevkliydi be off
  • quote:

Orijinalden alıntı: [TR]Collector
    oldum.

Yuuh.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.