Şimdi Ara

Rüyamla kavga ettim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rüyamdayım yolda yürüyorum bütün kızlar verecekmiş gibi bakıyor aynaya baktığımda çok yakışıklı bir adamın suratı vardı(Benim değil.)
    3-5 apaçı krosu geldi yanıma sen niye bacılarımıza yan gözle bakıyon lan dedi anana bacına baksalar hoşuna gider mi dediler.Bende dedim babalarınız analarınıza bacılarınıza bakmasalarmışta olmasaydınız dedim.Sen nediyeon lan dedi ve üstüme atılmauya kalktı.Bende geriye zıpladım ve balgam saldırızı yaptım.Hepsi üstüme geelmeye başlayınca daldım ortalarına tek yumrukla dördüne birden vurdum afalladılar sonra attan tekme atıp omanterenge yaptım biri gitti kaldı üçü aradaki mesafeyi kapatmak için kayarken ossurdum ve mesafeyi ayarlayarak çakmağı attım ve herkes kör oldu.Rüyamın ta kendisi bana meydan okudu ve sen kimsin lan camoooooooon dedim. üstüme 10 metre dev attı yanına gidip yumruklamaya başladım bana tekme attı 5 metre havaya uçtum havada ossurarak headbut attım ikiye bölündü rüyanın şekil bulmuş halı geldi ve çok hızlı yumruklamaya başladı beni ağzım yüzüm dağılmıştı ve hiçbir kız bi daha bakmıyacaktı bana diye düşündüm ve içimdeki güç tavan yaptı ve saniyede 12 omanterenge çakarak pekmezini akıttım ve rüyalarımı kontrol etme yeteneği kazanıp gerçek hayatta kız aramayı bıraktım derken aniden zebani beliriverdi ve sonsuza kadar rüyamda mahsur kaldım kurtarın beyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balıklama Dalan Adam -- 12 Haziran 2014; 11:55:45 >

• Ulan artık bakınca direk Zebani görebiliyorum çok yetenikliyim çok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.