Arkadaşlar öncelikle lütfen dalga geçmeden yaklaşın kafam karışık ve içimde burukluk var anlıyamadım rüyaya gelince.Yaşımda 17 ergenlik falanda diyebilirsiniz. ama açıklarsanız sevinirim.
Bir evdeyiz büyüh ihtimal anneannemin evi ve arkamdada aşık olduğum kız (ama işte kızı öyle görmemiştim en son 6 sınıfta gördüm ve aşık olmuştum unuttum falan derken yeniden alevlendi.)Şimdi ben orda laptopa bakarken omzuma kafasına koyarak bilgisayara bakıyor arkadan ve ben bu işaretmi diyorum falan biraz daha ilerlerken arkadan elini kalbime koyuyor ve o sırada üstümde birşey yok üstümde birşey yok derken altımda var tabi sapıklığa vurmuyalım.Elini kalbimin üstüne getirdiğinde ise kalbim öyle şiddetli çarpıyorki gerçektede rüyadada bunu hissedebildim sanki yerinde fırlıcakmış gibi oluyor ve bir süre sonra uyanıyorum.rüya tabirciler varmı arkadaşlar
Bi uyandın sabah olmuş
düzgün bir cevap bekliyorum attığı cevaba bakın yani komiklik için mi yapıyorsun anlamadım şurda yardım istedik yaptığın şeye bak.Nedir buya boş boş mesaj atanlar çoğalmış adam akıllı muhabbet bile edemiyeceğiz galiba.
Ruyada eski sevgiliyi görmek, eski bir sevgilinizi gormek ; halen eski sevgiliniz ile aranizda halletmeniz gereken bazi meselelerin oldugunu, bunlari onunla oturup konusarak halletmeniz gerektigini ve iki olgun insan olarak sorunlarinizi cozmeniz gerektigini size tavsiye eder. Su anda beraber oldugunuz yeni sevgiliniz ilede benzer veya ayni sorunlari yasayabilirsiniz mesajı verir.
Rüyada eski sevgilinin aradığını görmek ; sosyal ilişkilerinizde kendine güven sorunu yaşadığınızı simgeler.
Rüyada eski sevgili ile karşılaşmak, eski sevgiliyle karşılaştığını görmek ; Karşı cins ile tanışmak, iletişim konularında problemler yaşadığınızı yada şu anki ilişkinizde bazı sorunlar yaşadığınızı simgeler.
quote:
Orijinalden alıntı: Zenci Forvet
Ruyada eski sevgiliyi görmek, eski bir sevgilinizi gormek ; halen eski sevgiliniz ile aranizda halletmeniz gereken bazi meselelerin oldugunu, bunlari onunla oturup konusarak halletmeniz gerektigini ve iki olgun insan olarak sorunlarinizi cozmeniz gerektigini size tavsiye eder. Su anda beraber oldugunuz yeni sevgiliniz ilede benzer veya ayni sorunlari yasayabilirsiniz mesajı verir.
Rüyada eski sevgilinin aradığını görmek ; sosyal ilişkilerinizde kendine güven sorunu yaşadığınızı simgeler.
Rüyada eski sevgili ile karşılaşmak, eski sevgiliyle karşılaştığını görmek ; Karşı cins ile tanışmak, iletişim konularında problemler yaşadığınızı yada şu anki ilişkinizde bazı sorunlar yaşadığınızı simgeler.
yorumlarınız için teşekkürlerde benim rüyam birazdaha farklı gibi geldi bana
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme