Şimdi Ara

Rüyamda sevdiğim kızı gördüm (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
127
Cevap
0
Favori
2.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • durumlarımız benzer bende seviyorum o da beni seviyor ama arada mesafe var elinde olan bir şey gidip konuşabilirsin ama ben bunu yapamam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortam değiştir kızı bir daha görme.Başka birisine yönel.Boşa zaman kaybetme aynı kişiyle.Olmuyorsa olmuyordur.
  • Iyi geceler herseye ragmen iyiki varsin mesaji at her gece.

İyi uykular tatlı rüyalar ;) suskunda olsa gündüzler ben bir bahane bulur geceleri yazarım elbet.Çünkü inandığım tek bir sey var firtina oncesi sessizlik.Bu sessizlige izin vermeyip firtina yaratmayacagim.Gemime zarar veremem.Bugun kagittan gemiler yapmayı öğrendim.Anlamsizca saatlerce gemiler yaptım.Ama denizim yoktu koyucak.Içimde yuzdurucem ben bu gemiyi ilelebet.Batmasına izin vermicem.Sen ister iste ister isteme :) ne demiş şair lafını sen tamamla elmayla ilgili...
    Iyiki varsın bir gece daha.

Telefonumun o suskunlugunu giderdin ya ,yüzümü güldürdün ya tek dileğim rabbimden seni ve aileni hep güldürsün benle yada bensiz ama benle daha çok güldürsün yoksa kıskanırım dayanamam :) varsın olmasın miyarlık telefon ama ekranda arayan numara sen olsun ben daha ne isterim ki :) İyiki varsın,iyi uykular tatlı rüyalar günler sonra yuzumde aptal bir tebessümle uyumamın sahibi

Iyi uykular tatli ruyalar ;) Her gecenin sonunda yastıgım ve yorganimın arasında ismini sayıkladığım,hayallerimi düşlerimi paylastigim insan.Ailem dışındaki tek zaafım,kıskandığim insan.Rahatsız etmek istemesemde,konusmasakta,tartismasakta,birseyleri paylasamasakta,sesini duymasamda checkinlerinle varlığını hissetmek,fotograflarınla uyumak,orda uzak yada damarlarımdaki kan kadar yakın oldugunu bilmek bile güzel.Abartmam.Şımartmam.Ama gerçekler hiçte acı falan degil bence bir okadar güzel gerçekler.
    Iyiki varsın bir gece daha bitti.Nice varlığınla gecelere...

Iyi uykular tatli rüyalar ;) Bir gün daha bitti sesini duymadan.Ama hissederek herseyde biraz sen hissederek hatta dolu doluya.Tugayla atletizm sahasina gittik.Kondisyon kasmaya basladık.O yorulmadan nasil kosulacagini anlattıkça ben ona yorulmadan nasıl daha çok sevilebileceğini,sevdigimi anlattım.O damarlara nekadar daha fazla oksijen depolamak istedikçe ben daha fazla sen depolamak istedim.Yorulmadım.Her bir adımımda sana doğru koştuğumu hayal ettim.Sana ulaşmayı hayal ettim.Yanına gelebilmeyi.Pes etmedim.O yorgunluktan yerlere yattıkça ben az kaldı diyerek sana koştum sana koştum.Onun gözlerini hırs bürüdü benimkini ise sen.Sen herseyden daha ağır bastın bu incecik vücudumda.Hayalin bile yetti herşeye.Yaşamasamda seni,seni yaşamayı güzel günleri hayal ettim.Rüyalarımda göz kapaklarımda yaşattım.Seni hissederek yaşamak bile bukadar güzelken seninle yaşamanın güzelliğini annemin avuçlarında ki sen ve benim dualarında bulurum birtek....
    Iyiki varsın bir gece daha bitti.Nice senimli gecelere...

Bunlar benden yaz her gece bir iyi geceler mesaji ilgilendigini pes etmedigini anlat.Sevmekmi sevilmek mi daha guzel sorusuna sevilmeyi sectirirsin zamanla oda seni sever.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sesdeneme123 -- 26 Şubat 2016; 11:22:41 >

• Syronwar kullanıcısına yanıt
    Kız zaten söylemişti hocam keşke vedalaşsaydık sarılırdık felan dedi hala şansım var ama nasıl söylerim bilemiyorum

• sesdeneme123 kullanıcısına yanıt
    Deniycem tavsiye için teşekkürler hocam elinize sağlık zahmet edip yazmıssınız

• Ortam değiştirdim zaten hocam ama unutamıyorum

• same here. bi şey diyim mi, valla ben de bilmiyorum açıkçası da , belki ilerde bi şekilde görüşürüz. o zamana kadar bi halta yaramaya çalışıyorum işte. bölümümün en iyisi diyebilir miyim kendime, eee 2,3,4. sınıflardan benden iyisi var gerçi ama sınıfımda en iyisiyim diyebilirim. ama daha da yükseğe çıkmaya çalışıyorum nedense. aklıma geldikçe çalışasım geliyor. ders çalışayım o zaman ben.
  • ah hocam zor durumdasınız baya tahmin edebiliyorum.. kız isteksizse ne yaparsanız yapın zoraki bir ilişki olur olsa bile, biliyorum sizin için zor bir karar ama eskiyi unutmanın tek yolu yenileri hayatınıza sokmaktır. umarım anlatabilmişimdir
  • 2 sene çıktığımız sevgilim için unutamama ve rüyada görme olayları bende de vardı. Bu sene çok güzel bir sürpriz yaptım kıza barışma amaçlı ama öyle bir kırdı ki kalbimi, aklımdan kendi kendini çıkarttı. Kafamda tamamen bitirdim ama bitirene kadar kafayı yiyecek gibiydim. Ha sonra pişman oldu geri döndü ama intikam daha tatlı geldi ve açık söylemek gerekirse kalbini kırdım.

Kısacası, bu olayın üstüne gidin. Ya çok mutlu biter sonu ya da şimdi olduğu gibi aklının ucunda kız olmaz, rahatlarsın.

• Madem rüyana girdi
  • aqlattın
  • filozof07 kullanıcısına yanıt
    Dediniğinizi anladım hocam ama hayatıma başkalarını sokmak istemiyorum ya o olsun yada kimse girmesin hayatıma istiyorum

• Kızla böyle son kez bir son yaşadık gibi oldu ama olumsuz oldu şimdi bir daha yaparsam sonuç aynı olucak gibi geliyor

• Tecrubelerimle sabit 1 yil sonra ruyana dahada girmez ama o kadar bekleyemem diyosan git birini bul o aklindan cikinca ruyanada gelmez

• quote:

Orijinalden alıntı: BitterliLokum

Umarım unutma dönemini atlatmıssındır

Aynı okuldayız

• Seninkide zormuş be hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: BitterliLokum

Ortam değiştirdim zaten hocam ama unutamıyorum

Unutursun merak etme.

Ben geçen sene 2. dönem birinden hoşlanmaya başlamıştım.Pek olumlu gelişmedi.Bu sene ilk dönem kızı sadece tek dersin sınavından sınavına görüyordum.Bu dönem 3 dersimiz ortak ve haftanın 3 günü görüyorum en az.Benim iş daha zor.
  • unutmak meselesi değilde daha fazla koyan şey hayatın boyunca sevdiğin tek kızı yapamayıp geri kalanının alayını yapmaktır.
  • illaki unuturum da unutmak istemiyorum ama böylede çok mutsuz oluyorum bilmiyorum ne yapacağım
  • microlap kullanıcısına yanıt
    hayatımın tek kızı yapmak istiyorum hocam
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.