Şimdi Ara

Rüyamda rüyada olduğumu anladım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün bi rüya gördüm beyler. bir kızla 90 bin kişilik stadta evlenicektim daha sonra tam evet diyecektim annem bu bir rüya evlenemezsin ki xd dedi. bende o zaman gerçek hayata geçelim orada evleniriz anne dedim stadtan çıktım o anda uyandım beyler. çok güzel bi duyguydu 18 yıllık hayatımda ilk defa rüyada olduğumu anladım. sizde daha önce bunu yaşadınız mı?

• up
  • Üst üste 30 rüya, belki 50 rüyada yaşadım. Toplamda 200ü geçmiştir. Lucid rüya deniyor araştır istersen
  • Olur öyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SideBlast

Üst üste 30 rüya, belki 50 rüyada yaşadım. Toplamda 200ü geçmiştir. Lucid rüya deniyor araştır istersen

peki bir şeyi var mı onu yaşayınca falan bir şey oluyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeaglePower

quote:

Üst üste 30 rüya, belki 50 rüyada yaşadım. Toplamda 200ü geçmiştir. Lucid rüya deniyor araştır istersen

erken ölüyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Illuminn -- 24 Şubat 2013; 17:34:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeaglePower

quote:

eskiler der ki; ne zaman rüyadayken rüyada olduğunu farkettin, o zaman anla ki başın büyük belada evlat..

olmadı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende de aynısı oldu bugün rüyayı hatırlamıyorum ama rüya oluşurken rüya içerisinde olduğumu anladım
  • Erken ölmekle ne alakası var la
  • Hemen hemen hic ruya gormem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.