Şimdi Ara

Rüyamda Kuzey korede yaşadıklarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rüyamda Kuzey kore'de çalışan bir köylüydüm.Hayat çok zordu yemini suyunu verip çalıştırıyorlardı bildiğiniz.Sonra birgün dış dünyaya kaçmak için kafamda planlar oluşturmaya başladım.Ama neyle kaçıcaktım.Araba almak bile yasak(gerçektede böyle )sonra sınırıdan kaçak gelen bir araba önümüzden geçmişti.Hepimiz o andaki şaşkınlığımızla adetten birbirimize tükürüp ağlamaya başladık.Araba o kadar hızlıydı ki yoldan çıktı ve takla atmaya başladı.O anda herkes arabaya hücum etmeye başladı.İçindeki insan mı diye baktık ve arabayı çevirip düzleştirdik.Adam ölmüştü.Hepimiz arabayı iktirerek boş araziye çektik.O anda kafamda özgürlüğe giden yol canlanmaya başlamıştı.Herkes tartışmaya başladı.Haber vermezsek dötümüzü s**** falan dediler bende o anda layyğğğn diyip dikkatlerini üzerime çektim ve konuşmaya başladım.İnsan özgürlüğünü ancak kendi kendine verebilir.Siz ne biçim insanlarsınız ki canlıların tabiatında olan özgürlüğünüzü sırf üç beş pe*****k istedi diye hemen veriyorsunuz.Dış dünya buradan daha kötü bir yer olsa bile oraya gidip hiç değilse kendi irademizle buraya geldik diyebilmemiz bizim için onurdur.Şimdi benimle misiniz dedim ve herkes eveeet dedi o zaman moonwalk yapıp bunu kutlayarak planlar yapmaya başladık.Elimize bir harita alıp en yakın ülke olan singapura doğru gitmemiz gerektiğini ve buradaki herkesi taşıyacak kadar büyük bir araç olduğu için (araç van tipi )Silah yapıp (mızrak falan )Bakımını yapıp gece yarısı düzenlediğimiz rotada ilerleyecektik.Ama bir sorun vardı.Araba kullanmayı bilen kimse yoktu ve şanslarına otomatik vitesliydi bu araç.Sürecek kişi alıştırma yaptıktan sonra gece yarısı olup yola koyulduk.Ama p**in biri telefonla polislere haber vermişti ve polisler gözükmeye başlamıştı.Hemen mizrak çivileri alıp yola dökmeye başlamıştık.Plan işe yaramıştı.Öncü polisler taklalar atarak yok olmuştu.Sınır kapısı gözükmüştü.Askerler silahlarına sarılıp ateş etmeye başladılar.Şansımıza motor bölümüne demirle döşediğimiz için kurşunlar sekiyordu.Yanımıza askeri cip geldi ve askerler arabamıza atlamaya başladı.Arkada tekme tokat dalıyorduk hepsine.Askeri cip yoldan çıkarmak için çarpıp duruyordu.O anda gizli silahımızı çıkarmanın zamanı gelmişti.Çiş bombaları.Yanıcılığını artırmak için herkesin işemek zorunda olduğu yerden öğrenmiştik.Yanımdaki jon-jon-kim e şişeyi açıp cipe atmasını söyledim.Oda 12'den vurdu ve Kibriti dötünde tutup osurarak cipi alevler içinde bırakmıştı.Sınır kapısına son 100 metre ayrılıp da geliyorduk.Arkadakiler askerleri dışarı attılar ancak ağır yaralanmışlarıdı.Helikopter peşimize düştü ve sınır kapısından çıkmamıza rağmen hala peşimizden geliyordu.Kurşunlar birbiri ardına geliyordu.Jon-Jon-Kim kalkanı aldı ve üzerimize tutmaya başladı.Dedim a***ıza goduklarım hepinizin dötünden kan getiricem dedim.

Devamı gelecek.Uplamayı unutmayın.

• Oha
    Tabi csb rüya değilse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tutmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kuzey Kore Gezim( soru-cevap)
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.