Şimdi Ara

Rüyamda gördüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Barcayla eslesip 6-7 kazaniyorduk ruyami yorumladim ve sonuc biz finaldeyiz 7 mac biz 6 mac barca oynayacak biz yari finalde barcayla eslesip finale cikacagiz.. dursun bi kösede :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yav he he

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hüseyin**

Barcayla eslesip 6-7 kazaniyorduk ruyami yorumladim ve sonuc biz finaldeyiz 7 mac biz 6 mac barca oynayacak biz yari finalde barcayla eslesip finale cikacagiz.. dursun bi kösede :)

eğer bu rüya olurda tutarsa; seni rüya gibi bi yerde rüya gibi bir hatunla rüya gibi bir tatile bizzat kendim göndereceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: XaViEsTa

quote:

Barcayla eslesip 6-7 kazaniyorduk ruyami yorumladim ve sonuc biz finaldeyiz 7 mac biz 6 mac barca oynayacak biz yari finalde barcayla eslesip finale cikacagiz.. dursun bi kösede :)

eğer bu rüya olurda tutarsa; seni rüya gibi bi yerde rüya gibi bir hatunla rüya gibi bir tatile bizzat kendim göndereceğim

beni de gönder la. ben rüyamda burak yılmazın kupayı öptüğünü gördüm

• quote:

Orijinalden alıntı: injection

quote:

Orijinalden alıntı: XaViEsTa

quote:

beni de gönder la. ben rüyamda burak yılmazın kupayı öptüğünü gördüm

tamam senide göndericem, hepinizi göndericem

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.