Şimdi Ara

Rüyamda Bir Sürü Kurt Adam Gördüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün Bir Rüya Gördüm Sabah Uyanmadan Önce Bu Rüyayı Daha Önce Bir Kez Daha Görmüştüm Rüya Şöyle

Annenemlerde Kalıyoruz Gece 2-3 Civarı Kalkıyorum Su İçmeye Sonra Mutfağın Camını Açık Görüyorum Yaz Olduğu İçin Açık Bırakmışlar Diyorum Pencereden Aşağı Baktığım An 10 Tane Civarı Kurt Adam Görüyorum Bahçede 1 - 2 Tanesi Ağaçlardan Falan Yukarı Yanıma Doğru Zıplıyorlar 1 Tanesi Bayağı Hızlı Davranıp Pencereye Geliyor Bende Tam Pencereyi Kapatayım Derken Kurt Adam Pencerenin Önüne Geliyor Pencereyi Kapatamadan Sonra Ben Sandalyeye Doğru Yanaşıyorum Sandalyeye Oturuyorum O Sırada Kurt Adam Bana Bakıyor Gözler Kırmızı Kurt Adamın Ama Penceredeyken Sadece Kafasını Ve Gözlerini Görebiliyorum Oturduktan Birkaç Saniye Sonra Birden Üzerime Atlıyor Bende O Sırada Ayağımı Kaldırıyorum Tekme Atmak İçin Ama Kurt Adam Ağzını Açıyor Bacağımı Kapıyor Ama Dişlerini Geçirmiyor Bende O Andan Hiç Kıpırdamıyorum Sonrada Rüya Bitiyor

Beyler Bu Rüyayı Gerçekten Gördüm Nabaym Hayırmıdır Şermidir Nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FIF -- 6 Haziran 2012; 22:21:02 >

• Alfa sin sen kardes

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Euphoria*

Niye her harfin başı büyük ya

12 Yaşından Beri Böyle Yazıyorum Alışkanklık Oldu Artık
    Daha Fazla Göster
  • Alfa esprisi iyi olmuş

Orijinalden alıntı: soulmanxxl

Bi daha WolfTeam oynama

quote:

Orijinalden alıntı: AxeII

Az Teen Wolf izle kardeş..

@soulmanxxl Yok Oynamıyorum Zaten
    @AxeII Yeni Bölümleri Çıkmıyor İzleyemiyorumda Adam Akıllı Yorum Atın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FIF -- 6 Haziran 2012; 22:40:47 >

+1

dötün açık kalmış

Orijinalden alıntı: FolloFush

quote:

Orijinalden alıntı: soulmanxxl

Bi daha WolfTeam oynama

quote:

@soulmanxxl Yok Oynamıyorum Zaten
    @AxeII Yeni Bölümleri Çıkmıyor İzleyemiyorumda Adam Akıllı Yorum

Bende benzeri rüya görmüştüm çokca olmuyo bir şey takma

Ayrıca bu hafta 2.sezon başladı, 2 bölüm yayınladılar nasıl yok yeni bölüm

• Kurt kadında gördünmü?

Rüyada bir kurtadam görmek ; hayatındaki korku, bastırılmış öfke, şiddet ve kontrol edilemeyen duyguları gösterir

Rüyada kurtadam olmak, kurt adam olduğunu görmek ; bu sizin bastırılmış içgüdülerinizi ifade eder. Sizin içinizdeki tehlikeli, başkalarını yaralayıcı kişilik yönlerinizi gösterir
  • pencerenin açık olması iyi olmuş ferahlıktır rahatlıktır eğer kapasaydın sıkıntıya düşebilirsin kurt adamlar kapattırmamış pencereyi ayrıca kurt bacağını kaptığında kan çıkmışmıydı çıkmışsa rüya bozulmuş demektir son olarakta böyle çok kurtadamlı şeylermi izliyorsun izliyorsan rüyayı kafana takmaya gerek yok sadece beynindeki olağan attırık zutturuk şeyler rüyana girmiş demektir bence bundan sonra rüyalarını ortalıkta herkese anlatma rüyalar tabirlcierine göre farklı yönlerine çevrilirler biri der ki baban uzaktan gelecek der baban uzaktan geliverir biri der ki baban ölecek baban ölüverir o yüzden her rüyayı herkese anlatmayın derler

Orijinalden alıntı: Nikopoll

pencerenin açık olması iyi olmuş ferahlıktır rahatlıktır eğer kapasaydın sıkıntıya düşebilirsin kurt adamlar kapattırmamış pencereyi ayrıca kurt bacağını kaptığında kan çıkmışmıydı çıkmışsa rüya bozulmuş demektir son olarakta böyle çok kurtadamlı şeylermi izliyorsun izliyorsan rüyayı kafana takmaya gerek yok sadece beynindeki olağan attırık zutturuk şeyler rüyana girmiş demektir bence bundan sonra rüyalarını ortalıkta herkese anlatma rüyalar tabirlcierine göre farklı yönlerine çevrilirler biri der ki baban uzaktan gelecek der baban uzaktan geliverir biri der ki baban ölecek baban ölüverir o yüzden her rüyayı herkese anlatmayın derler

Kurt Bacağımı Kaptığında Kan Çıkmadı

• 3 harfliler rüyalarda kurt vb. hayvanların kılığına girerek korkuturlarmış insanları bir cevşen tak abdest al falan istersen

not: ciddiyim

-Uchiha Madara
  • ARKADAŞLAR KURTADAM OLMAK İSTEYEN OKUSUN KURTADAMIM
    İLK İŞ BAHÇELİ REYİZİN VİDOLARI İZLENİR ÖZELLİKLE MATEMATİĞİN SINIRLAINI ZORLAMA ANLARINI
    SONRA EL İLE KURT İŞARETİ YAPILIR VE AVAZ ÇIKANA KADAR ULUNUR
    OCAKLAR KAYDOLDUN MU ARTIK SEN DE BİR KURTADAMSIN

BIRAKIN BU İŞLERİ AZCIK SOSYALLEŞİN
  • Ayağını kaldırmakla yanlış yapmışın. Ortam da fena değilmiş mutfaktayken herhangi bir gümüş eşyayı alıp kendini savunabilirdin. Neyse, bu arada Jean Chastel konumdan sonra ikinci bir kurtadam konusu açacağım. Beklemede kalınız.
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.