Şimdi Ara

Rüyamda Bielsa'dan fırça yiyordum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler konu dışına mı açayım buraya mı açayım karar veremedim fakat gerçekten noluyor lan diye uyandım.

Antrenmanda karşılıklı maç yapıyoruz.Ben Bielsa'nın yardımcı hocasıyım ama öteki takımı ben yönetiyorum.

Neyse 4 3 3 şeklinde çıkarttım takımı.Bielsa çıldırdı neden 4 4 2 oynamıyorsun diye.Ayew ayırdı zor zapt ettiler adamı.

Rüyamda bu adam niye Türkçe konuşuyor ya dediğimi hatırlıyorum en son.Sonra uyandım.

O değil hiç öyle Marsilya maçı izlemem.Bielsa fanı da değilim.Çok garibime gitti.

Not:Donumda bir ıslaklık yoktu.

Buda böyle rüyamdır işte.

• Ben rüyamda keyt aptınla sevişiyorum adam bielsa görüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dark is the Sunlight kullanıcısına yanıt
    Rüyalarımı kontrol edemiyorum kardeş kusura bakma.
  • Rüyada Bielsa görülmesi, savaş ve felaket haberi olarak yorumlanır. Hayal kırıklığına uğrayacak ve üzüntülü günler yaşayacaksınız demektir. Arkadaşlarınıza dikkat edin demektir. Kan aldırmak dinlenmeniz gerektiğine yorumlanır.

Rüyada 4-3-3 genellikle vicdan azabına işaret etmektedir. Her hangi bir sebepten dolayı 4-3-3 oynattığını gören kişi aslında içindeki acıları ve pişmanlıkları dışa çıkarmıştır. Bu sebeple geçmişte yapılmış olan bir kötülüğün bertaraf edilmesi gerektiği düşünülmektedir. Bazı tabircilere göre ise rüyada çapalı 4-3-3 kötü bir hastalıktan kurtularak sağlık ve huzura delalet etmektedir.

Rüyada Ayew görmek içinde bulunulan kötü bir durumdan yardımlar ile kurtularak refaha ereceğine ve güzel günlerin geleceğine işaret eder. Eğer kişi Ayew'i bir başkasına veriyor ise kötü bir vaziyetten iyi bir vaziyete geçeceğine veya zenginliğe işaret etmektedir.

Rüyada Arjantinli Hoca Görmek; rüyanızda Arjantinli Hoca görmeniz, başarılı kariyerinizi altüst etmeye çalışan düşmanlarınız olduğunu bildirir. Bu rüyayı gören kişi yabancı kişilerle arkadaşlık kurarken dikkat etmelidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fernando!

Rüyada Bielsa görülmesi, savaş ve felaket haberi olarak yorumlanır. Hayal kırıklığına uğrayacak ve üzüntülü günler yaşayacaksınız demektir. Arkadaşlarınıza dikkat edin demektir. Kan aldırmak dinlenmeniz gerektiğine yorumlanır.

Rüyada 4-3-3 genellikle vicdan azabına işaret etmektedir. Her hangi bir sebepten dolayı 4-3-3 oynattığını gören kişi aslında içindeki acıları ve pişmanlıkları dışa çıkarmıştır. Bu sebeple geçmişte yapılmış olan bir kötülüğün bertaraf edilmesi gerektiği düşünülmektedir. Bazı tabircilere göre ise rüyada çapalı 4-3-3 kötü bir hastalıktan kurtularak sağlık ve huzura delalet etmektedir.

Rüyada Ayew görmek içinde bulunulan kötü bir durumdan yardımlar ile kurtularak refaha ereceğine ve güzel günlerin geleceğine işaret eder. Eğer kişi Ayew'i bir başkasına veriyor ise kötü bir vaziyetten iyi bir vaziyete geçeceğine veya zenginliğe işaret etmektedir.

Rüyada Arjantinli Hoca Görmek; rüyanızda Arjantinli Hoca görmeniz, başarılı kariyerinizi altüst etmeye çalışan düşmanlarınız olduğunu bildirir. Bu rüyayı gören kişi yabancı kişilerle arkadaşlık kurarken dikkat etmelidir.

+1 rüya tabiri böyle yapılır

• Mourinho filan cikmamis iyi ki

• SAF Çıkmamış eyi ki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Futbol maçlarında taktiğe kafayı çok yoruyorum.Bielsa da sağlam taktikçidir ondan mı oldu acaba ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.