Şimdi Ara

Rüyamda beyin ameliyatı olduğumu gördüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dediğim gibi , beyin ameliyatı oluyordum. Rüyam başladığında yatırmışlar beni çoktan lokal anestezi yapmışlar sadece kafamı uyuşturmuşlar yani , kafamın derisini açarken hissediyor musun diye soruyorlar. Az biraz hissediyorum ne yapıldığını. Sonra bir şeyler yapıyorlar anneni görüyor musun şu an diyorlar o anda görüyorum. Beynimin bir yerlerine bir şeyler sokuyorlar herhalde İşte başka başka şeyler soruyorlar. Sonra kalkıyorum masadan kafatasım açık halde kafamda bir alet var ismini bilmiyorum beyin ameliyatlarında deriyi açık tutmak için kıskaç gibi bir şey. Sonra bizim evin salonunda bir kara tahta görüyorum. Ne bu diye sorunca o sırada beni ameliyat eden doktorun babam olduğunu görüyorum , şaşırmıyorum ama nedense. Sonra tahtaya bakıyorum bir sürü kimya sorusu var Hatta soruyu da hatırlıyorum şuan , XBr2 molekülü ile ilgili bir şeylerdi X'i soruyordu Hiç çözemediğim kimya sorularını çözüyorum , cevap da 192 idi bu arada

Sonra uyandım gecenin bi vakti , geri yatınca başka bir rüya gördüm. Cinli bir şeydi ama unuttum , korkarak kalktım zaten. Neyse k.çım açık kaldı sanırım

Neye delalet eder arkadaşlar bu , ölcem mi ne olacak ?

• 192 ilkokul numaram
  • Black Ops 'mu oynadın?
  • o değilde bende dün lokal anestezi ile yapılan beyin ameliyatlarını inceledim. bildiğin adam ayıkken yapıyolar. hikmeti de bilincinni yerinde olup olmadığını anlamakmış. adama sürekli bişey soruyorlar elini oynat ayağını oynat şöle yap böle yap gibi.

isteyen izleyebilir kötü bi görüntü yok. sadece deriyi soyarken biraz rahatsız oluyorsunuz okadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seyfülislam -- 4 Mayıs 2012; 10:15:19 >
  • Rüyaların tam tersi olur yani aptallaşcaksın.
  • Hemen bir beyin taktırıp, kimyaya çalışman gerekiyor
  • olmayan beynini görmüş olmuşsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.