Rüyamda Alex, mehmet topuz falan tam kadro Fenerbahçe Galatasarayla maç yapıyordu. Ben maçı pencreden izliyordum. Hani halı sahalarda sahanın cafesinin penceresi olur ya. Öyle bir pencereden. 2 - 0 öndeydik sonra bilica ve özer garip bir gol attılar. Özer kalenin bir direğinin önünde Bilica diğer direğin önünde birbirlerine 3 4 defa kafayla pas verdiler ama tam kale çizgisinin üzerindeydi ikiside. Sonra muslera yetişecekken özer vurdu topa ve gol oldu. Fatih terim Cüneyt Çakırın üstüne doğru koştu. Ofsayt diye bağırdı ama cüneyt çakır hiç oralı olmadı. sonra bana döndü fatih terim gel lan buraya sen oynayacaksın dedi. ben daha ben fenerbahçeliyim diyemeden kendimi soyunma odasında buldum. o kadar kötüki fenerbahçe forması var bende ama galatasarayda oynayacağım. giyindim sahaya çıktım ama maç bitmişti herkes gidiyordu. alexi gördüm sahanın ortasında. sonra alexle ikimiz cafeye geçtik. ben alexe -bende futbol oynadım. dedim oda bana -öyleyse gel teketek maç yapalım tek kale. dedi. Volkan sakatlanmış diye recebi geçirdik kaleye. maça başladık. ben böyle topuk hareketleri yapıyorum. üzerinden aşırtıyorum. sağından atıp solundan geçiyorum alexin falan. o arada 3 tane beşlik attım alexe. çok utandım ama sanki alex hani çocukla top oynarsın ya bırakırsın sana çalım atar. bana aynı öyle davranıyormuş gibiydi. ben içimden -koşmuyor bu o yüzden böyle oluyor. dedim. bir ara receple gözgöze geldik bıyık altından gülüyordu.