Şimdi Ara

Rüyam Gazali Ve Hegel İle Tartıştım , Kate Upton ile seviştim beyler(rüya yorumundan anlayan gelsin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • rüyamda bir sarayın içindeyim. bir an kendime bu kadar parayı nasıl kazandım diyorum. masaya bakıyorum iddia kupanlari. hesabima bakiyor tüm paralar iddiadan yatmis.

tabi bir anda Georg Wilhelm Friedrich Hegel salonun başında belirdi. idealist diyalektik kavramını anlatmaya başladı. kendi tezlerini ortaya atti iddianin kolay para olduğunu benim bunları haketmedigim söyledi. ben tabi sinirlendim. Tinin Fenomenolojisi eserinden ornekler verince iyice sinirlemdim guvenligi cagirdim. hala bana anti tez ini soyle diye bagiriyordu.

sonra ortam sogudu biraz 100 dolarlik banknot alip somineye atarken hop odane kisa boylu bir yasli bir adam bana iddianin haram oldugunu bu dolarlari yaktigim gibi yanacagimi felan soyledi. sen kimsin babalik demeye kalmadi guvenlik bunlari dirasi cikardi.

ulan bukadar zenginiz yine ekşın yok diye yataga gittim. güzel kuş tüyünden yapilmis bir yatak hayali ile. yatagi buldum örtüyü bir kaldirdim iki cicik oyle böyle degil. sonra kadin uyandi los ortam cayir cayir yanan şöminenin vurduğu isikla ciciklerin sahibinin kate upton olduğunu anladin. zaten bu cicikler baska kimde olur. "usmussundur yataga gel", dedi. yataga girdim cayir cayir yaniyor. yatakta iken para mutluluk getirmez lafi aklimda canlandi. guldüm. sonrasi malum ise kadar gitmedi. sevirme kisminda kalktim. saat 6:40 namazin cikmasina 6 dk kalmis. alarm 6 dan beri caliyor. dusunun uyanamamisim. abdest aldim namaz kildim.

sonra nete girdim. son adamin kim oldugunu bilmiyordum. sabah internetten hegeli ruyada görmek diye arattim. baktim bu ikili milletin ruyalarini sureklu taciz etmis. davutoglununda ruyalarina girmisler. lan sakama onlar olmasa orada kaybettiğim 10 dk yi kate upton la gecirecektim. obur tarafta iki elim yakalarinda olacak.

özetle ruyada zengin oldugunuz gorurseniz dogruca yataga gidin beyler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 6 dakikada gusul mu??? !!!

vay beee!!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReeTMiC

6 dakikada gusul mu??? !!!

vay beee!!

hocam sevisme kisminda oteye gecemedim. yani gusule gerek olmadi. zatem hegel resi yuzunden on dakika kaybettim. onlar olmasa

• 6dk gusul dines rekorlara girdin kardes

• quote:

Orijinalden alıntı: VerKurtul

6dk gusul dines rekorlara girdin kardes

tam okursan gusulluk bir durum olmadi. alarm a kalktim.

• Ekşi sözlükten calmayin bari

• quote:

Orijinalden alıntı: furyhard

Ekşi sözlükten calmayin bari

ortada eksiden calma birşey yok. gündemle ilgili zaten. hic haber izlemiyormusun?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.