Şimdi Ara

RÜYALANMA SIKINTISI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • konu dışına açtım trol sanıp kapattılar
    hergece rüyalanıyorum nerdeyse benim hormonlarmı çok çalışıyor anlamıyorum boyum 1.67. kilom 56 yaş 17 böle sıkıntı yaşıyan varmı gusul aliyorum akşam bi yatiyorum sabah bitmiş tekrar gusül kızlara zaafım varda bu kadarda olmazki

• O yaşlarda biraz fazla oluyor. Birde yatmadan önce su içme o da baya etkiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistemler fazla çalışıyor senin anlaşılan ama iyi birşey bu, fazla enerjini bir şekilde atmalısın, spor yap, vücut geliştirmeye başla, fazla enerjiyi atarsan gece mışıl mışıl uyursun yorgunluktan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

Sistemler fazla çalışıyor senin anlaşılan ama iyi birşey bu, fazla enerjini bir şekilde atmalısın, spor yap, vücut geliştirmeye başla, fazla enerjiyi atarsan gece mışıl mışıl uyursun yorgunluktan

enerjiyi kilo yapmak için ne yapmam lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: uniquee_x3

quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

Sistemler fazla çalışıyor senin anlaşılan ama iyi birşey bu, fazla enerjini bir şekilde atmalısın, spor yap, vücut geliştirmeye başla, fazla enerjiyi atarsan gece mışıl mışıl uyursun yorgunluktan

enerjiyi kilo yapmak için ne yapmam lazım

Vucut gelistirme yapabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark is the Sunlight

O yaşlarda biraz fazla oluyor. Birde yatmadan önce su içme o da baya etkiliyor.

çok su içiyorum ondan mı oluyor acaba. gerçi ara sıra oluyor bazen gerçeğinden bile iyi oluyor.. :D
  • çok hayal ediyorsun aklına takıyorsun demek hergün olması bunug gösteriyor beynine sokma bunları hergün olmazsın
  • Video fazla seyretme spor yap

• Böyle işlere karşın spor yapmalısın.Her sabah düzenli koşu bisiklet vs.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.