Şimdi Ara

Rüyada ölüm haberi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
4.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biraz önce başıma gelen şeyi anlatıcam benzer birşey yaşayan varmı merak ettim.Normal bi ruya görüyordum sonra birden bi ses ölüm haberi!,sallallahu aleyhi ve sellem dedi ve agzımdan buyuk miktarda tükürük çıkararak uyandım.Kalkıp direk mutfağa gittim peçete almak için ışığı açtığım gibi evdeki tüm lambalar patladı veya yandı,şartel atmıştır diye düşündüm ilk başta ama sadece lambalar yanmıyor bilgisayarı falan çalıştırabiliyorum neyse açtım sabahın 5inde mecbur bilgisayar başında oturuyorum uyku 0..Buna benzer bişey yaşayan oldumu veya ne oldugu hakkında yorum yapabilecek?
    Not:1..Dindar bir insan değilim , 2..çok nadir rüya görürüm ama böyle birşey ilk defa oldu 3..Normalde rüyaların anlamı olduguna inanmam ama çok şaşırdım özelikle ışıkların patlamasına daha önce evde böyle birşey olmamıştı tam o ana denk geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Altiran -- 1 Aralık 2012; 5:56:46 >

• doğruysa ....

• Not etkilenecek kişiler izlemesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zenci ruhlu Beyaz -- 1 Aralık 2012; 6:08:52 >
  • Gördüğün rüyanın tabiri;

quote:

Rüyada ölüm haberi görmek, bu rüya size, hedeflerinizin peşinde koşarken ani bir son ile karşılaşacağınızı simgelerken, birisinin ölüm haberini almak, almak, birinin öldüğünü duymak gittiğiniz yol ile hedeflerinize ulaşamayacağınızı, hedeflerinize ulaşmak için başka bir yol bulmanız gerektiğini işaret eder.

Rüyada ölüm haberi almak, rüyayı gören kişi gerçek yaşamında bir haber bekliyorsa onun istediği yönde olmayacağını da ifade edebilir. Ancak bu haberin beklediği yönde olmaması çok üzülecek bir durum olmayacak bu haber o kişi için yeni başlangıca yol açacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: paardon

doğruysa ....

Malesef doğru...Gidip şartelemi baksam diyorum ama resmen odadan çıkamıyorum şuanda mecbur havanın aydınlanmasını bekliyecem
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

Gördüğün rüyanın tabiri;

quote:

Rüyada ölüm haberi görmek, bu rüya size, hedeflerinizin peşinde koşarken ani bir son ile karşılaşacağınızı simgelerken, birisinin ölüm haberini almak, almak, birinin öldüğünü duymak gittiğiniz yol ile hedeflerinize ulaşamayacağınızı, hedeflerinize ulaşmak için başka bir yol bulmanız gerektiğini işaret eder.

Rüyada ölüm haberi almak, rüyayı gören kişi gerçek yaşamında bir haber bekliyorsa onun istediği yönde olmayacağını da ifade edebilir. Ancak bu haberin beklediği yönde olmaması çok üzülecek bir durum olmayacak bu haber o kişi için yeni başlangıca yol açacaktır.

Tabir için çok teşekkürler bende bakındım nette ama hep ölüm görmekle ilgili tabirlere rastladım benim durumu bulamamıştım.

• Valla bende çok değişik bi rüya gördüm ondan kalktım bi çanta var içinde bilgisayara bağlarsam matrixe geçebildiğim bir alet var onu götürüp odama bağlayacağım ama yatağımın altında yılanlar var 1 yılan var kocaman 4 tane yılana bölünüyor sonra 1 i üstüme çıkıyor ama birşey yapmıyor sonra uyandım zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Altiran

quote:

doğruysa ....

Malesef doğru...Gidip şartelemi baksam diyorum ama resmen odadan çıkamıyorum şuanda mecbur havanın aydınlanmasını bekliyecem

Rüyaların gerçeklikten tam kopmadan gerçekleştiğini söyleyebilirim az çok bildiklerime dayanarak.. İçinde biriktirdiğin sıkıntılar ve negatif enerjinin bir patlaması olarak görebilirsin. Zihin gücünün somut etkilerine inanıyorsan konuyla ilgili ufak bi araştırma yapmanı öneririm. Uyandıktan sonra ışıkların patlaması, yaşadığın korku ve şaşkınlığın dışa vurumu olabilir. Yani aklıma herhangi mantıklı bir açıklama gelmiyor hocam. Gerçekten çok ilginç bir şey yaşamışsın.

En mantıklı yorumum; Çok acayip bir tesadüf yaşamışsın demem olur heralde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paardon -- 1 Aralık 2012; 6:28:26 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Altiran

quote:

doğruysa ....

Rüyaların gerçeklikten tam kopmadan gerçekleştiğini söyleyebilirim az çok bildiklerime dayanarak.. İçinde biriktirdiğin sıkıntılar ve negatif enerjinin bir patlaması olarak görebilirsin. Zihin gücünün somut etkilerine inanıyorsan konuyla ilgili ufak bi araştırma yapmanı öneririm. Uyandıktan sonra ışıkların patlaması, yaşadığın korku ve şaşkınlığın dışa vurumu olabilir. Yani aklıma herhangi mantıklı bir açıklama gelmiyor hocam. Gerçekten çok ilginç bir şey yaşamışsın.

En mantıklı yorumum; Çok acayip bir tesadüf yaşamışsın demem olur heralde..

Evet aslında sıkıntılı bi aksam geçirmiştim felaket bi sinir vardı sonra kendimi yatıştırdım.Kafam rahat yatmıştım ama bilinç altımda rahatsızlığım devam etmiş olabilir belkide o yüzden oldu ama çok korkunç bi durumdu gerçekten çok yüksek sesle duydum ve üstüne dini kelimler duydum..hele o tükürükle uyanmam(hiç yapmadıgım şey) ve ışıklar..Zihin gücünün somut etkilerini az çok araştırmıştım önceden ne tam olarak inanıyorum nede red eddiyorum.Biraz daha bakınayım o konulara zaten şuan yapabileceğim pek bişey yok

• Madem bundan bahsettim başıma garip birşey daha gelmişti onuda söyliyeyim.3-4 yıl önce bi arkadaşımın evinde aşırı miktarda alkol aldım sonra yataklık oldum ölsem daha iyi diye düşünüyordum vücudumdaki tüm enerji çekilmişti sonra bayıldım falan ambulans falan çagırmıstı arkadas sonra tam geldiği sıralarda ayıldım işte gece yarısıydı o zmn dedim açma kapıyı gitsin iyiyim ben diye neyse oturdum bi sigara yaktım arkadaşla tabi dünyam sarsılmış durumdayım ilk defa öyle birşey yaşadm..bunların oturma odasında büyük bi vazo vardı sehpanın üstünde duran biz arkadaşın odasında ne oldu bana falan diye konusurken birden parçalanma sesi geldi koştuk oturma odasına o vazo paramparça yerde ikimizde şok olduk (evde bizden başka kimse yok) ve vazo düşecek gibi yerleştirilmemiş yani koca sehpanın ortasında duruyordu yıllardır.. oturma odasınada en son 2 saat önce giren olmustu..bu olaydan sadece kuzenime bahsetmiştim oda aynı şekilde anlam veremedi ve zihin gücünün somut etkilerinden bahsetti araştırmamıda o zmnlar yapmıştım işte ama yinde inanmamıştım..belki bi ihtimal hırsız girmiştir(biz muhabbet ederken) ve çarpıp o aynı dakka içinde kaçmıştır diye kendimi kandırıyordum ama 3.kattaydı evde... hiçbir zaman anlam veremedim o olaya, şimdi başıma anlam veremiyeceğim başka bi olay daha geldi...sınanıyorummu ne oluyor anlamadım (bunların hepsinin çok saçma geldiğini biliyorum bencede öyle o yüzden bu olaydan kuzenim dışında kimseye bahsetmemiştim ama bizzat yaşadığım şeyler...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Altiran -- 1 Aralık 2012; 8:01:06 >

• Sonunda şartele gidip baktım bi tanesini attırmışım kaldırdım şimdi odam hariç tüm lambalar yanıyor(bu tamamen patladı sanırım)....Belkide tüm bu olanlar çok kötü bir kabus ve acayip bi rastlantının birleşimidir bilmiyorum artık neyse..
  • Sadece Tavsiye; namaza basla hocam,alkol alma, birak bunlari...bu dunya gelip gecici yarina cikacagimiza senetimiz yok... hic degilse boyle olaylarda Allah'a siginirken yuzun olur...saygilarimla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanisenes -- 1 Aralık 2012; 9:10:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir cin sana musallat olmuş,gece banyoya girip duş aldınmı,banyoda çıplak dolaşman neden olmuştur
    cin içine girmiş zor kurtulmuşsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmannn94 -- 1 Aralık 2012; 9:10:19 >
  • şimdiden allah rahmet eylesin kardeş. son günlerini güzel geçir (max. 1 hafta)
  • quote:

Orijinalden alıntı: losewlee

Not etkilenecek kişiler izlemesin.

Olum bu nedir ya

• Bosver en fazla olebilirsin abdestli gezmeni tavsiye ederim cok kafani takma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: losewlee

Not etkilenecek kişiler izlemesin.

Çok güzel hazırlanmış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.