Şimdi Ara

RÜYADA KÜS OLUNAN BİRİYLE BARIŞILDIĞINI GÖRMEK?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kısaca özetliycem benim çok aşık olduğum bir kız var gerçekten hayatımda ilk defa gerçek aşkı onda buldum eskden oda beni severdi sevgili değildik ama sevgili gibiydik sonra birşeyler oldu küstük bidaha beni hiç affetmedi çok ısrarlar ettim araya arkadaşlarını soktum çok yöntemler denedim ama olmadı yaklaşık 6-7 ay önce ayrıldık ama ben onu hala çok seviyorum hergün onun hayaliyle yaşıyorum şuanda bunları yazarken bile çekiniyorum neyse işte ben bu olayadan sonra bu kızı rüyamda çok gördüm yani toplasan bir 70-80 kere görmüşümdür ve hepsindede başda küstük ama sonra barışıyorduk ve çok mutlu oluyordum barıştıktan hemen sonra uyanıyorum ve uyandığım anda rüya olduğunu anlayınca üzülüyorum böyle bir rüyayı en son dün gördüm. O bana seni asla affetmiycem senden nefret ediyorum desede içimde hep bu nefret bitcek beni affetcek hissiyle yaşıyorum bu his bir an bile bitmedi. Sizce bunun aslı nedir? ben barışcağımızın işaretcisi olarak görüyorum yani tek tesellim bu şuan biraz bilgilendirirseniz sevinirim

• O değilde Işid benim kafamı bugunde kesti.
  • 3 vakte evleneceksiniz

la rüyalar gerçek olsaydı şimdiye 23132465 kere yapmış olurdum hem de fantastik biçimde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trance Dinleyen Adam

O değilde Işid benim kafamı bugunde kesti.

Insan hayret ediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mX-L4S3R

3 vakte evleneceksiniz

la rüyalar gerçek olsaydı şimdiye 23132465 kere yapmış olurdum hem de fantastik biçimde

öyle deme dostum gerçek rüyalarda var çoğu rüya gerçek oluyo genelde
  • quote:

Orijinalden alıntı: emo132

quote:

Orijinalden alıntı: mX-L4S3R

3 vakte evleneceksiniz

öyle deme dostum gerçek rüyalarda var çoğu rüya gerçek oluyo genelde

Valla tek hatırladığım gerçek rüya küçükken rüyamda dolabı açtığımda gofret bulmuştum sonra rüya bitti. Yataktan kalktım dolabı açtığımda gofret vardı o kadar. Başka da böyle rüya görmedim

• dostum rüyaların gerçek bi anlamı olmaz, yani barıştığınızı gördün barışıcaksın diye bir şey yok. ben rüyalar hakkında bir kitap okumuştum, gördüklerin bilinçaltıyla ilgili. sen kızla küssün, barışmak istiyorsun hatta çok uğraşmışsın ama olmamış. bunu çok istediğin için de bilinçaltında yer ediniyor. rüyada onla barıştığını görerek bi bakıma bilinçaltın kendini rahatlatıyor. bir mastürbasyon olarak da görebilirsin bunu bilincinin yaptığı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    REDDEDİLEN BİR KIZ OLMAK
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peter Tägtgren

dostum rüyaların gerçek bi anlamı olmaz, yani barıştığınızı gördün barışıcaksın diye bir şey yok. ben rüyalar hakkında bir kitap okumuştum, gördüklerin bilinçaltıyla ilgili. sen kızla küssün, barışmak istiyorsun hatta çok uğraşmışsın ama olmamış. bunu çok istediğin için de bilinçaltında yer ediniyor. rüyada onla barıştığını görerek bi bakıma bilinçaltın kendini rahatlatıyor. bir mastürbasyon olarak da görebilirsin bunu bilincinin yaptığı.

açıkcası buraya konuyu açarken bi ümidim vardı yani siz doğru olabilir demenizi ümid ediyordum gerçekten çok mutlu olurdum ama dediğinde haklısın neyse çok sağolun çok teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: emo132

quote:

Orijinalden alıntı: Peter Tägtgren

dostum rüyaların gerçek bi anlamı olmaz, yani barıştığınızı gördün barışıcaksın diye bir şey yok. ben rüyalar hakkında bir kitap okumuştum, gördüklerin bilinçaltıyla ilgili. sen kızla küssün, barışmak istiyorsun hatta çok uğraşmışsın ama olmamış. bunu çok istediğin için de bilinçaltında yer ediniyor. rüyada onla barıştığını görerek bi bakıma bilinçaltın kendini rahatlatıyor. bir mastürbasyon olarak da görebilirsin bunu bilincinin yaptığı.

açıkcası buraya konuyu açarken bi ümidim vardı yani siz doğru olabilir demenizi ümid ediyordum gerçekten çok mutlu olurdum ama dediğinde haklısın neyse çok sağolun çok teşekkürler

ulan ne bekliyodun ki

• Ben de hoşlandığım fakat kavga ettiğim kızı ara ara görüyorum ilk rüyalarımda pas vermiyordu son 2 sinde bakıp tebessüm ediyordu. İnsan gerçekten tarif edilemez bir mutluluk içerisinde kendini buluyor tabi uyanana kadar. Ama alışmak lazım yani şeytan milletle uğraşmayı seviyor ve bütün hassas noktalarımızı biliyor. Malesef.
  • Allah tarafından yada şeytan tarafından gösterilen rüyalar vardır.Seninki şeytani bir rüya bir mok olmayacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.