Şimdi Ara

RÜYADA İSTEDİĞİNİ YAPMA GERÇEĞİ ..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İNTERNETTEN ARAŞTIRDIM LUCİD RÜYA DİYE PEK BİŞEY BULAMADIM BİLENLERİNİZ VARSA YADA YAPANLARDAN NASIL YAPILIYOR BU MERET..ÖĞRETİN LÜTFEN ACİLL

• öğrenilecek birşey olduğunu sanmıyorum. insanı uykusuz bırakıyor boşuna heves etme
  • REM dönemine girdiğinde rüya falan göremezsin kimse göremez. Yok astral seyahat mış falan hikaye bunlar geçen kızın teki bana ciddi ciddi anlatıyor arkadaşı varmış 3 haftadır hiç uyuyamıyormuş sebepleri varmış astral seyahat yapmış falan filan öyle acıdım ki kıza cidden çok yazık bu kadar düşüncesiz bu kadar geri kafalı bir insan olamaz...
  • Valla ortak arkadaşlarımız olan çok güzel bi kız var ama ayrı dünyaların insanlarıyız öyle söyliyim babası makina mühendisi 30 bin lira maaş alıyor senelik 20 bin liralık bir okulda anadolu lisesinde ben ise düz lisede okuyan emekli bir babanın çocuğuyum her gece hayalini kuruyorum el ele tuşup sahilde yürümemizin ve rüyamdada görüyorum çok mutlu oluyorum sadece hayal edebilirim zaten ötesi yok ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartist

İNTERNETTEN ARAŞTIRDIM LUCİD RÜYA DİYE PEK BİŞEY BULAMADIM BİLENLERİNİZ VARSA YADA YAPANLARDAN NASIL YAPILIYOR BU MERET..ÖĞRETİN LÜTFEN ACİLL

internet bu tür şeylerle dolu. istersen bulabilirdin.
  • i-doser bi araştır derim
  • Ayda yılda bir olur ama güzel olur , birde çok kafana takma fazlası gerçek hayattan soyutlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanfsm

Valla ortak arkadaşlarımız olan çok güzel bi kız var ama ayrı dünyaların insanlarıyız öyle söyliyim babası makina mühendisi 30 bin lira maaş alıyor senelik 20 bin liralık bir okulda anadolu lisesinde ben ise düz lisede okuyan emekli bir babanın çocuğuyum her gece hayalini kuruyorum el ele tuşup sahilde yürümemizin ve rüyamdada görüyorum çok mutlu oluyorum sadece hayal edebilirim zaten ötesi yok ..

Gece gece güldürdün
  • küçükken çok olmuştu lucid rüya, 12,5 felandım () ilk kez farkedince bunu (zaten küçükken bunu yaşayan varsa ilk defa farkediyordur) kendimi yere atmayı düşünmüştüm, tabi her istediğin olmuyor ama ilk denemede yarım yamalakta olsa attım kendimi yere tam attığımda yataktan hoop diye fırlayıp yere düştüm, o gün daha da uyuyamadım resmen gerçek hayatı hayal gibi yaşadım bir kaç saat.

not: ilk kez yaşayınca deli gibi korkabilirsiniz, bir kaç saniye gerçek hayat ile ayırt edemezsiniz ama sonra bunun nasıl harika birşey olduğunu farkedersiniz. neler neler yaptığımı anlatmıyım rüyada valla geceleri çok güzel geçiyordu bide ruya olduğundan duyguları filan daha derin oluyor hayallerden daha kaliteli oluyor tabi 1,5 yıldır filan hikaye artık bunlar, rüya bile görmüyorum sanki hiç hatırlamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amrothrim -- 23 Eylül 2012; 2:03:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kalemvesilgi

Bana göre gereksiz bir uğraş.Rüya sonuçta ne elde edebilirsin ki bunu yapıp? Hiçbir kazancı yok :)

www.gizlimabet.com gir bu siteye araştır illa yapacağım diyorsan.
    Şu mantığıda hiç anlamıyorum..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: diablo12

quote:

Bana göre gereksiz bir uğraş.Rüya sonuçta ne elde edebilirsin ki bunu yapıp? Hiçbir kazancı yok :)

www.gizlimabet.com gir bu siteye araştır illa yapacağım diyorsan.
    Şu mantığıda hiç anlamıyorum..

Neresini anlamıyorsun biraz daha açarsan sevinirim.

Bir şey yapmamız için, o şeyin illa bize bi kazancı olması gerekmiyor bence..

Arkadaş konuyu merak etmiş, "bize bi kazancı yok" diye bu işle uğraşmaması saçma olur (sadece bu konu için söylemiyorum, her konu için geçerli)

Mesala adını vermiyim çok meşhur bi kitap vardı eskiden, bana bi yararı olmayacağı belli ama merak ettim okudum. Bana faydasıda zararıda olmadı ama merakımı gidermiş oldum. Önemli bişeydir bu bence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Lanaya- -- 23 Eylül 2012; 2:41:22 >

• Robot gibi yaşamaya devam o zaman..
  • Bana bazen oluyo. Mesela rüya görürken bi kere şöyle bi diyalog olmuştu kendimle
    Ben-Bu bi rüya. O zaman her istediğimi yapabilirim deyip rüyada uçmayı denedm ve uçtm :D
    Beynine uyumadan nasıl komut yerleştirdiğinle alakalı bana sorarsan. Uykuda rüya halnde kendini rüyada olduğunu kabul et o zaman istediklerini yaparsn. Ki herkese olmuştur bazen davranışlarınızı kontrol edebilirsiniz rüyada. en basiti elimi kaldırayım diye düşünürsünüz ve kendi iradenizle kaldırırsınz. Yarı uyku yarı uyanıklık hali. REM uykusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archamanel -- 23 Eylül 2012; 2:57:20 >
  • Ben kendi deneyimlerimle böyle bir yazı yazdım. Ancak olumsuz yönü çok fazla eğer işi abartırsan uyku sorununda problem oluyor. Ben lucid rüyayı denediğimde bazen16 saate kadar uyumuş olabiliyorum. Bu da fiziksel ve zihinsel olarak insanı altüst ediyor.

http://forum.donanimhaber.com/m_56026682/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sistemin Kurbanlarıyız -- 23 Eylül 2012; 2:55:01 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: diablo12

Robot gibi yaşamaya devam o zaman..

Robotların kendine olmasa bile en azından başkalarına yararı vardır.Bunda oda yok.

Sorun orda zaten, hep mi kendinizden çok başkalarına yararınız olcak (üstüne alınma, seni tanımıyorum genel olarak konuşuyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Lanaya- -- 23 Eylül 2012; 3:08:40 >
  • şimdi rüya gören kişi rüyada istediğini mi yapabiliyor bu insanın uyurken uyuyor olduğunu ve rüya olduğunu anlaması ancak uayanmaması ile alakalı bazı şeylerden etkilenip uyanırsınız düşmek atlamak ölmek kan gibi bazende uyanmaz o arada ruya olduğunu bilip içinizden geçeni görebilirsiniz çokta aman aman şey değil
  • Nasil istediginizi yapabiliyorsunuz mesela ben araba ile hiz yapmayi dusunuyorum araba ucuruma dusuyor kocaman kocaman cukurlara giriyor aniden duvar cikiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bnym97 -- 23 Eylül 2012; 8:25:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.