Şimdi Ara

Rüyada Geometri Çözmek ve Uyku Sorunu !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet cidden şaka felan değil yemin ediyorum 3 4 gündür ızdırap çekiyorum.Arkadaş yastığa kafamı koyuyorum bir o yana bir bu yana aklımdan çıkmıyor gün boyu çözdüğüm soruları birde uyku ile uyanıklık arası bir çizgide tekrar ediyor buda uyumamı engelliyor.Bu yoğun bir çalışma sonucu sadece geometri dersinde oluyor ama zihinden atamıyorum bu şeyi.3 4 gündür topu topu günlük 4 saat anca uyumuşumdur.Sizdede oluyormu bu ya nasıl uykuya kolay dalacaz yardım lütfen ? Bir yerde okumuştum siyah bir oda hayal edince daha rahat uykuya dalınıyormuş diye onu dahi üçgen biçimde hayal ediyorum.Yardım lütfen ciddi sıkıntı güne sarhoş gibi başlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf2156 -- 14 Nisan 2017; 19:49:47 >

• Çavuşa asıl yarım saat sonra uyursun yorgunluktan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi an konuyu benmi açtımlan acaba dedim, aklımdan otomatik geometri geçiyor, beynim otomatikmen o gün çözdüğüm geometri sorularını bir daha çözüyor, ancak %100 bilincim açıkda değil ne tam ayığım nede uyuuyorum, bu şekilde saatler geçiyor sabahda uykusuz oluyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: zülfikarr

bi an konuyu benmi açtımlan acaba dedim, aklımdan otomatik geometri geçiyor, beynim otomatikmen o gün çözdüğüm geometri sorularını bir daha çözüyor, ancak %100 bilincim açıkda değil ne tam ayığım nede uyuuyorum, bu şekilde saatler geçiyor sabahda uykusuz oluyorum

Aynısı hocam acayip sıkıntı bir durum her türlü şeyi denedim koyun sayma nefes egzersizleri yok baş edilmiyor bugün erken uyuyacam bakalım olacakmı busefer ?
  • kardeşim saat 12 de yatıyosan en geç 10.30 da bırak dersi dersten kalkıp yatınca bana da olur

• quote:

Orijinalden alıntı: yusuf2156

quote:

bi an konuyu benmi açtımlan acaba dedim, aklımdan otomatik geometri geçiyor, beynim otomatikmen o gün çözdüğüm geometri sorularını bir daha çözüyor, ancak %100 bilincim açıkda değil ne tam ayığım nede uyuuyorum, bu şekilde saatler geçiyor sabahda uykusuz oluyorum

Aynısı hocam acayip sıkıntı bir durum her türlü şeyi denedim koyun sayma nefes egzersizleri yok baş edilmiyor bugün erken uyuyacam bakalım olacakmı busefer ?

ben melatonin hormonu deneyeceğim hocam, uyku ilaçları adamın beynini felç ediyor ama melatonin öyle değilmiş, direk uyutup sabahta çok dinç kaldırıyormuş

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yusuf2156

quote:

ben melatonin hormonu deneyeceğim hocam, uyku ilaçları adamın beynini felç ediyor ama melatonin öyle değilmiş, direk uyutup sabahta çok dinç kaldırıyormuş

Hocam ben öyle şeylere pek sıcak değilim ne olursa olsun ister hormon ister ilaç insan bünyesi dışı etmen beynin yapısını çok kötü oranda değiştirebilir hele ki beynimize en ihtiyaç duyduğumuz bu sınav sürecinde aman ha hocam hiç bulaşmayın bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf2156 -- 14 Nisan 2017; 20:7:31 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam ben reelde cozemiyorum sen ruyada da mi cozuyorsun.

• Al benden de o kadar. Ne zaman çok fazla geometri çözsem o gün baya uyku yok. Ne çözdüysem gece kafamda tekrar çözüyorum. Engelleyemiyorum da.

Ama fark ettim ki az çözünce öyle olmuyor.

• Hocam dün bir ders çalışmadan erken uyudum gayet mışıl mışıl da uyudum yani işe yarıyor :) Demek ki sorun çok yoğun çalışmaktan oluyormuş olsun gülün dikenine katlanacağız artık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.