arkadaşlar dün gece bir rüya görmüştüm samimi bir şekilde yorumlayabilecek arkadaşları bekliyorum.
Rüyamda çarşıdayım, kaldırıımda bir dondurmacı farkediyorum. Elimde bulunan 1 YTL i verip, çok zaman sonra adama diyorumki bana 1 YTL lik dondurma verirmisin? adam başlıyor dondurmayı külaha koymaya her renk var (sarı mavi kırmızı beyaz kahverengi) hemen hemen hepsi.. Külaha okadar dolduruyorki ben artık yeter diyeceğim diyemiyorum. içimdem geçiriyorum acaba ben bunu nasıl yerim? miller bana ne der? Derken dondurmayı alıyorum 4 YTL de para veriyor adam bana Avucumun içimdeki 4 YTL e bakarken aniden uyanıyorum......
kayserilimisin rüyada bile kar ettiğine göre
rüyalar boş şeylerdir fazla takma.
1 verip 4 alacaksın
1000 ytl lik iddaa oyna kesin tutucak yarın sendeyim
quote:
Orjinalden alıntı: White Tiger
kayserilimisin rüyada bile kar ettiğine göre
bende dün garip bir rüya gördüm. "rüyam da ben sawyer ve jin balık tutuyorduk. jin bana birşeyler söylüyor korece anlamıyorum ben 'ne diyorsun arkadaşım' filan derken sawyer bana vurmaya başlıyordu. sonra hurley geliyor beni kurtarıyordu. 'dude chill out' tarzında birşeyler söylüyordu sawyera".
Lost dizisini izlerken hep düştükleri adayı beğenmiş ve içimden 'keşke o adada olsam ' demişimdir.
Rüyamı anlatayım..
'Lost dizisindeki adaya pek benzemeyen bir adadayız.Dizideki karakterler yanımda,adadan kacmaya calısıyoruz..Sanırım kacıcaz da.arkamızdan fil ve zürafaya benzeyen bişeyler kovalıyor.O sırada sanki cilalı bir agac yarılıyor ve biz icine giriyoruz.daha sonra fil ve benzeri şeyler peşimizi bıraktıktan sonra yola devam ediyoruz.Bir kıyıya geliyoruz.Kafamı kaldırıp karşıya dogru bakıyorum ve çok güzel renkli bir şehir görüyorum .Kurtuldugumuza seviniyorum.Fakat yukarıda bir Yunan bayragı var.. Yanımdakilere 'bir yunan bayragı gördüğüme ilk kez bu kadar sevindim ' diyorum.Neyse yüzerek karsıya geciyoruz.Tipik güzel bir ege şehrinde süzülerek bir metro girişindeki magazaya gidiyoruz.Ben bir bardak su istiyorum fakat sanki çay bardagında limonata gibi bişey içiyorum.İngilizce konusmaya calısırken karsımda konustugum magaza sahibinin Türk oldugunu anlıyorum.Türkce konusmaya baslıyoruz.Biz ... ucagından kurtulanlarız diyorum. 'O sizmisiniz' diye yanıt alıyorum. Sanırım baya bi ünlü olmusuz.Rahatlamıs bir bicimde orada oturup 'nasıl ülkeme dönecegim' sorusuna yanıt beklerken uyanıyorum.
Rüya cok egzotik ve güzel bir rüyaydı
2.rüya
Arkadasımla Ankara/Kızılayda bir aksam vakti yürürken Aziz Yıldırım'a rastlıyorum.Kötü görünüyor ve yürürken sendeliyor.Merhaba başkanım diyorum..(Galatasaraylıyım ) daha sonra pürüzlü bir sesle merhaba diyor ve dar otel kapısından iceri giriyor girerken de benim elimi tutuyor arkasını dönmeden.sonra elini cekerken ben ona küfür ediyorum.Sonra ilerliyoruz,arkadasımla konusarak yürürken ilerde bir araba görüyoruz.O arabada da Beşiktaş'ın basketbol takımı seçmeleri oldugunu ögreniyoruz.yürürken arkadasımın yanımdan kayboldugunu farkediyorum. ''Mustafaaa,Mustafaa'' diye bagırırken,kücük bi erkek cocuguna rastlıyorum ve arkadasımı görüp görmediğini soruyorum.Arabayı işaret ediyor.Gidip kapıyı acıyorum ve arkadasımı icerde görüyorum.Hiç tereddüt etmeden şakacı bir küfürle içeri girip oturuyorum ve 'niye haber vermeden buraya geldin' diyorum.O da 'Eski basket takımından arkadaslarım ' diyor. Neyse,Arabaya bindikten bir müddet sonra Arabanın 'Brodway' oldugunu anlıyorum.Arkadasım ve ben normalde Keciorende oturuyoruz ve Arkadasım Keciörende yeni bir apartmana tasındı fakat rüyamda Cankaya'da oturuyormus ve arabayla onu cankayadaki evine bırakmaya gidiyoruz.Ben ilk başta itiraz ediyorum.. 'Ben oradan eve nasıl dönecegim,ineyim yürüyerek giderim eve'' diyorum.. o da 'Bırakırız seni diyor' (ben rüyada K.örende oturuyorum ev olarak hala) Sonra Kocatepe tünelinden hızlı bir şekilde geçerek arkadasın evine gidiyoruz.fakat rüya aksam saatlerinde sürerken,evin önüne geldiğimizde havanın aydınlık oldugunu farkediyorum.Arabanın anahtarı elimde duruyor (arabayı ben sürmemiştim)(araba kendiminmiş orada farkediyorum..fakat öyle bir arabam yok) , Arkadaşımın arkadaşına 'arabayı nereye parkedeceğiz' diyorum.O da sen ver bana anahtarı diyor.Arabayı eski ve sinemalardaki tuvalet kabinlerine benzeyen apartmanın yanındaki bir garaja parkediyor.Ben arabanın anahtarını istiyorum ama vermiyor.Burada dursun diyor ve arabanın önüne koyuyor.Anahtarın üzerinde Renault amblemi var ve şekli hafifçe silahı andırıyor . Arkadasımı evine bırakıyorum.Cok guzel bir apartmanın en üst katında.Fakat dairelerinin kapıları bana cok alcak gözüküyor(kafamı eğip de gecebilecegim cinsten).İcimden de 'vaay bee mustafaların eve bak' diyorum.. Sonra arkadasım zili calınca icerden sesler geliyor.. Ve sanki iceride olanları görüyorum. Kapının hemen çaprazında mutfak ve mutfagın yanında mermer kaplamalı bir merdiven(evleri dublexmiş) annesinin biriyle konusarak merdivenlerden indiğini görüyor ve duyuyorum.Sonra arkadasım iceri gel diye ısrar ediyor fakat,ben girmiyorum.Sonra arkamı dönüp merdivenlerden inerken apartmanın içinin görüntüsüne resmen bayılıyorum.. İçimden de 'şimdi eve giderken araba süreceğim' diye bir heyecan geçiyor.Aşağı indiğimde,bir bakıyorum ki bütün garaj topraklar altında.gömmüşler garajı yani.Bir bakıyorum apartmanın önü kalabalıklaşmış bir anda.. Kızılay'da gördüğüm cocuk gibi kot ceketli bir cocuk kosuyor.arabayı parkeden adamı , kücük bir cocuga soruyorum ve evini söylüyor.Sanırım zillerine basıp evlerine gidiyorum ve annesi evde olmadıgını söylüyor.Cocugu sonunda buluyorum ama arabayı vermiyor.gömmüş yani.Sonra ben cocugu ikna etmeye calısıyorum .. en sonunda arabayı alıyorum ve gidiyorum.Arabayla giderken,arkamı dönüp korna calarak küfür edeyim diyorum ama sonra vazgeçiyorum.yanından hızlıca geciyorum... ve arabayı sürerek uzaklasıyorum.. (bu arada rüyamdaki evleri kırsal biryerde fakat cok modern bir apartman) sabah okul zamanı geliyor.Adamların arabayı geri almak icin okula gelip kavga cıkartacaklarını biliyorum.Dediğim gibi oluyor geliyorlar.Ben hepsiyle kavga ediyorum ve sanırım dövüyorum da..Erkek olanlara vuruyorum,savruluyorlar fakat onlara vurdugum işlemiyor gibi.. yanlarında iki tane de çirkin kız var.biri sürekli konusuyor bagırıyor ittiriyor.. ben ona cok pis vurmusum herhalde ki burnu mosmor oluyor.İçimden özür dileme hissi geçiyor. Sonra uyanıyorum.. Rüyada gördüğüm fakat hatırlamadıgım kesitler var fakat,Kızılay'dan Arkadaşın evine giderken takip ettiğimiz yollara kadar hepsi gerçek şu an varolan yollar.fakat gercekte oyle bir apartmanın o yerde olmadıgına eminim.zaten merkeze uzak biryerde olan bir apartmana benziyor
Bilinçaltımda biriken şeylerin birleşmesiyle ilginç bir rüya gördüm.Arkadasım baska bir apartmana tasınmıstı.Onunla sohbet ederken bizim ev dublex diye espri yapıyordu.Eskiden basket oynadıgını ve takımdan cıktıgını da anlatıyordu.Ayrıca sınıftaki bir kız arkadasıma el kaldırmıstım istemeden.sanırım o da etkili oldu rüyada. cok uzun bir rüyaydı ve uyandıgımda kendimi cok guzel hissettim.
İlk rüyanın yorumu basit:
Alacaklısı olduğun dondurmacının birisi sana paranı faizle verecek. Üstelik sana dondurma gibi yalayıp zevkine doyamayacağın 2-3 hatun görünüyor.
rüyaların gerçeklik payı %10 dur.tabi kendi payıma konuşuyorum.çoğu öylesinedir.
quote:
Orjinalden alıntı: viceroyboy
bende dün garip bir rüya gördüm. "rüyam da ben sawyer ve jin balık tutuyorduk. jin bana birşeyler söylüyor korece anlamıyorum ben 'ne diyorsun arkadaşım' filan derken sawyer bana vurmaya başlıyordu. sonra hurley geliyor beni kurtarıyordu. 'dude chill out' tarzında birşeyler söylüyordu sawyera".
süperdi lostun 3. sezonunu şimdi bitirdim bu mesaj bana iyi geldi dizinin üzerine
quote:
Orjinalden alıntı: TuVNeRa
İlk rüyanın yorumu basit:
Alacaklısı olduğun dondurmacının birisi sana paranı faizle verecek. Üstelik sana dondurma gibi yalayıp zevkine doyamayacağın 2-3 hatun görünüyor.
quote:
Orjinalden alıntı: mc.kork
quote:
Orjinalden alıntı: viceroyboy
süperdi lostun 3. sezonunu şimdi bitirdim bu mesaj bana iyi geldi dizinin üzerine
bende daha yeni başladım sayılır diziye 3 günde s2*e18 yaptım. belki de ondan gördüm bunları. ama sawyer neden bana vursun.
quote:
Orjinalden alıntı: 77_alemci
1000 ytl lik iddaa oyna kesin tutucak yarın sendeyim
iddaa dan anlamama sayısal yatırsam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme