Şimdi Ara

Rütbe sistemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rütbe sadece kazanılan maça mı bakar yoksa etkileyen başka şeyler de varmıdır ?

• CSGO'da Rütbe atlamayı etkileyen faktörler

Sizin ve arkadaşlarınızın rütbesiyle, karşıdaki takımın rütbesinin oranı ve kazanıp kaybetme oranıdır.

Rütbe oranı:

Örneğin siz Çift keleş rütbesindesiniz ama diğer takım arkadaşlarınız daha da düşük bir rütbede bu yüzden düşman takımda ağırlıklı olarak düşük rütbede bir takım denk gelirse, sizde bu takıma karşı kaybederseniz, karşı takımla aynı düşük rütbede olan takım arkadaşlarınız -1 puan alacaksa, sizden çok düşük rütbeli kişilere karşı kaybettiğiniz için -2 puan alacaksınız. Bu yüzden kendi rütbene uygun kişilerle rekabetçiye girin.

Kazanıp Kaybetme oranı:

Bir kazan bir kaybet rütbe atla diye bir olay csgo'da yoktur. Eğer rütbe atlamak istiyorsanız kazanma oranınız kaybetme oranınızdan yüksek olması gerekmektedir.

Örneğin siz inişli çıkışlı (kazanıp kaybederek) 145 maç kazanmışsınızdır ama hiç maç kaybetmeden 20 maç oynayan bir kişiyle aynı rütbede olmanız doğaldır. Rütbe atlamak için ne kadar maç kazandığınız önemli değildir, asıl önemli olan maç kaybetmeden ne kadar maç kazandığınızdır. Rütbe atlamak istiyorsanız maç kaybetmemeye özen gösterin.

Önemli Uyarı: Rastgele olarak maça girmek büyük riskdir. Takım arkadaşlarınızı seçemezsiniz. Bir el kaybedince oyundan çıkmak isteyenler bile çıkabilir. Bu yüzden sizinle aynı rütbede olan arkadaşlarınızla takım halinde rekabetçi maça girin. Takım halinde girmek istiyorsunuz ama kendi rütbenize uygun oyun arkadaşı bulamıyorsanız bu sorunu çözmek için CSGO oynayan Türkleri eğitmek ve tek çatı altında toplamayıp birbiriyle iletişimi kolaylaştırmayı amaç edinerek kurulmuş TURAN™ takımına girebilirsiniz. (Takıma alımlar başvuru sistemiyle yapılır.)

TURAN™ Takımının Başvuruyla Oyuncu Almasının Asıl Nedeni

TURAN™ Takımı için, iyi veya kötü oynuyor olmanız önemli değildir. Bizim için asıl önemli olan bu takıma girecek bireylerin terbiye edilmiş güzel ahlaklı bireyler olmasıdır. Çünkü kötü oynayan birini eğitmek, Kişiliği olgunlaşmamış birini terbiye etmekten daha kolaydır.

Başvuruyla oyuncu almamızın 2 nedeni var;

1- Başvuruda doldurduğunuz kısımlar arasında rütbeniz bulunmaktadır. Bu başvuruları inceleyerek, kendi rütbenize uygun kişileri bulmanızı kolaylaştırırsınız.

2- TURAN™ takımının elinde oyunda karşılaştığı terbiyesiz bireylerin sıralandığı "sadece yöneticilerin gördüğü" detaylı bir yasaklılar listesi vardır. Takıma bu kişilerin girmesini engellemek için başvuru sistemi konulmuştur. Eğer başvuru kabul edilmezse bunun nedeni bu listede olmanızdır. Bu listede olmamak için girdiğiniz her ortamda, saygılı ve terbiyeli bireyler olmanızı öneririz.

TURAN™ takımı hakkında detaylı bilgi almak için buraya tıklayın.

Rütbe sistemi konusunda size verebileceğim bilgiler bu kadar ama hazır rütbelerden konu açılmışken Türklerin gözünde Rütbelerin ne manaya geldiğini de göstereyim:

Rütbe sistemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TURAN™ Chatlac -- 28 Ağustos 2014; 18:22:59 >

• TURAN™ Chatlac kullanıcısına yanıt
    ahahahaha tam bir uzmansın adamın dibisin dışında hepsi güzel
  • 4-5 maç üst üste kazanman lazım. Bu kazandığın maçlarda çok iyi oynaman lazım skorunun, mvp sayının yüksek olması lazım.
  • şöyle bir sıkıntı var takım olayı çok önemli, ben her zaman en çok adam vuran oluyorum en çok mvp oluyorum fakat yabancılarda oyundan bi haber oynayan adamlar var ki çıldırmamak elde değil, takımda ki dengesizler yüzünden çok maç kaybettim, bi de sorum var takım kaybederse ne kadar iyi oynarsan oyna hep - puan mı gelir?
  • keşke keleş yerine aug koysalardı ben keleşi hiç sevmiyorum kullanamıyorum eline sağlık bu arada.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forumda Nasıl Rütbe Atlanır
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.