Şimdi Ara

Rusya üzerinden ucuza WoW [Plati.ru üzerinden eski fiyatlar] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.542
Cevap
13
Favori
90.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam yukarda olan mesajimda belirttim.
    onu okursaniz probleminizi cozebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryan Oreily

hocam yukarda olan mesajimda belirttim.
    onu okursaniz probleminizi cozebilirsiniz.

eyw hocam :)
  • gizmo_x kullanıcısına yanıt
    rica ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

quote:

Orijinalden alıntı: Zandalari

Konuyla alakasız olacak biraz ama oyunu alan arkadaşlar 90 boostla daha önce oynadığınız main karakteri mi boostladınız? Bir türlü karar veremedim neyi boostlayacağıma

60 level bi karakter yapıp onu boostlarsan seçtiğin iki meslek fullenir

Buna göre karar ver anlamında dedim.

Uzat elini öpeyim
  • Zandalari kullanıcısına yanıt
    Estagfirullah. Ancak iki tane meslegi ogrenin oyle boost kullanin. Yoksa giydigin armora gore 2 tane meslek fulllüyo.
    Tabi en az 60 levelda olmak gerekiyo. Kasmasi zor ve pahali iki meslegi boostlayinki ise yarasin. Enchanting gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 8 Ocak 2015; 1:59:30 >
  • [__Zahid__] kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkür ederim meslek kasmak ölüm. Enchanting ile iyi gelir sağlar mıyım yanına önereceğiniz bir şey var mı yoksa engineering düşünüyorum ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

Estagfirullah. Ancak iki tane meslegi ogrenin oyle boost kullanin. Yoksa giydigin armora gore 2 tane meslek fulllüyo.
    Tabi en az 60 levelda olmak gerekiyo. Kasmasi zor ve pahali iki meslegi boostlayinki ise yarasin. Enchanting gibi

bunu bende bilmiyordum çok iyi oldu hocam bunu söylediğiniz sağolun
  • Bu yol ile ruble ile esas eu hesaba game time alınamıyor değil mi ? O zaman bu yol sadece yeni başlayanlar için, tüh bende heves ettiydim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: prayerx

Yardımcı olmak isterdim fakat paypal nakit kartına direk eft yapılmıyor sanırım. Başka bir hesabıma göndermen benim elle paypala bankamatikten parayı atmam falan lazım bu karlı günlerde zor olur :D

Anladım tesekkürler ^^

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahmopasa kullanıcısına yanıt
    Yok hocam maalesef sadece Rusya üzerinden açılmıl acountlara bu ekonomik kriz yüzünden ne achievement ler ne raiting ler ne rep ler ne mountlar bırakılıp Rusya ya geçildi .

• quote:

Orijinalden alıntı: Zandalari

Konuyla alakasız olacak biraz ama oyunu alan arkadaşlar 90 boostla daha önce oynadığınız main karakteri mi boostladınız? Bir türlü karar veremedim neyi boostlayacağıma

Ben eskidende oynadığım rogue boostladım , şuan monk ve dk kasıyorum

Konuyu dağıtmamak için mesleklerle ilgili detaya girmek istemiyorum. Enchantingi kasmam bana binlerce golda ve saatlerce farma mal olmuştu. Ama faydasınıda gördüm. O bakımdan ben enchanting dedim. Para kazanmaktan ziyade bütün karakterlerimin enchant işini kendim rahatça hallettiğimden memnundum

• Selam arkadaşlar tekrardan. 2 hesap açtık starter olayı geçti ama bu seferde RAF benefits lerden yararlanamıyoruz. Normal bir arkadaş gibi takılmanında anlamı yok. Ticket attık az önce. Bu olay başına gelen RAF ın getirilerinden yararlanamayan ve çözüm bulabilen oldumu?
    Hocam benim yaptığımda engineer ve enchant oldu bayağı zhmetten ,golddan ve zamandan kazandırdı .

• ciabolus C kullanıcısına yanıt
    Daveti atan ile daveti alan hesapta ki karakterlerin arasında 40 yard*** gibi bir miktar olması lazım ve bu 2 karakterin level farkı 4 ü geçmemesi lazım. Eğer RaF ile faydalanan kişiler birbirlerinin karakterlerini eklediklten sonra birbirlerini summonlamaları için gerekli olan skill i görebiliyorlar ise RaF başarılı demektir. Bu arada daveti alan kişi, daveti atan kişinin gönderdiği link üzerinden yep yeni bir hesap açması gerekiyor***.

***Hatalarım olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmopasa

Daveti atan ile daveti alan hesapta ki karakterlerin arasında 40 yard*** gibi bir miktar olması lazım ve bu 2 karakterin level farkı 4 ü geçmemesi lazım. Eğer RaF ile faydalanan kişiler birbirlerinin karakterlerini eklediklten sonra birbirlerini summonlamaları için gerekli olan skill i görebiliyorlar ise RaF başarılı demektir. Bu arada daveti alan kişi, daveti atan kişinin gönderdiği link üzerinden yep yeni bir hesap açması gerekiyor***.

***Hatalarım olabilir.

Söylediklerinizi harfiyen yerine getirdik zaten. Defalarca logout olduk. Yeni yeni yan yana karakterler açtık. Zaten ticket kısmında raf>benefits kısmı açmışlar. Demekki çokca olan bir sorun. Belki dedim başına gelen olduysa. Biz daha öncede raf yaptık. Hatta trial hesapla yaptık. Benim hesap tam paket arkadaş 1 aylık trial 60 lvl e kadar olanla bana yardımcı olmak için gelmişti. Şu an 2sindede wod yüklü starter süreleri geçti ama olmadı...

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmopasa

***Hatalarım olabilir.

yepyeni hesap işini değiştirdiler diye biliyorum.
    max. 30günlük hesaplara kadar raf atılabiliyor.
    Yani yeni üyelik açmaya gerek kalmadan raf yapılabiliyor.
    Arkadaşlardaki problem büyük ihtimal bir hatadır.
  • Gördüğüm kadarı ile sorunla karşılaşanların çoğu banka kartı ile alışveriş yapmış hem bilgilerin vpn üzerinden girildğini düşünürsek en mantıklısı ininal kart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Obilux -- 8 Ocak 2015; 14:27:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryan Oreily

bence sık sorulan sorulari ilk mesaja cevaplari ile birlikte ekleyin.

en cok sorulan aktive suresi.
    onun disinda blizzard bazi kisilerden provizyon kodu istiyor.
    ben gelen maili tam okumamistim.Bugun arkadasa aldigim zaman oyunu blizzard yine iptal etti ve provizyon kodu istedi.Bankayi arayip provizyon kodunu ogrendim.
    provizyon kodunu yolladim.Daha sonra benden farkli bilgiler istedi.Gizli soru cevabi, kartin son 4hanesi v.s
    bunlarida ilettim kendilerine.Birkac saat icinde tekrar cevap verdiler ve alim islemini tekrar denememi istediler bu sefer sikinti cikarmayacaklarini, onaylayacaklarini dile getirdiler.
    bende tekrar satin aldim ve suan onaylanmasini bekliyorum.

belirtmek istedigim nokta provizyon numarasini genelde kredi karti ya da banka kartindaki isim ile blizzard account ismi uyusmazsa istiyorlar.
    bunlari guzelce ilk mesaja eklerseniz sorun cikacagini zannetmiyorum...

edit: Arkadaşlar ödemem onaylandı arkadaşımada kendi kartımdan sorunsuzca aldım.

edit2: arkadaşlar bu provizyon olayını ile ilgili attıkları mail şu şekilde oluyor.

World of Warcraft -- Account Upgrade Failure. Başlık bu şekilde.
    İçerik ise:
    We were unable to process the purchase of your presale copy of Warlords of Draenor.

As a result, the prepurchased game has been removed from your Battle.net account, downgrading your World of Warcraft license. If you have already used your Character Boost, that character has been locked. If the Character Boost was not used, it has been removed from your account.

Please check with your financial institution to ensure that all billing information provided for the method of payment is accurate. If confirmed, please contact customer support (https://battle.net/support/help/) for assistance with processing this transaction.

burda bizden istenen provide(provizyon) numarası.
    Banka aracılığı ile bu koda ulaşıp ticket atmanız ya da canlıya bağlanıp durumu bildirmeniz gerekir.

bunu yaptıktan sonra cevap olarak :
    - Your Battle.net account name (please do NOT send us your password)
    - Your Order ID number for the purchase (satın aldıktan sonra e-maile gelen mailin başlığında yazan kod)
    - Your full real name
    - Your Battle.net Secret Answer- The last 4 digits of the credit card/bank account number used for the payment

bunların istendiği bir cevap atıyorlar.
    Siz bu bilgileri bir not defterine yazın ve tekrardan blizzard a dönüş yapın.
    Daha sonra size :
    I hope you are well today!
    I just had a peek into this for you - you can now try it again, your orders should work now. :)

I hope you have an awesome day mate and in case you have any more questions please feel free to contact us again. :)

bu şekilde geri dönüş yapacaklar ve sizden istenen burada tekrar oyunu satın almanız yönündedir.

Oyunu tekrar satın alın aynı kartla.Bu sefer onaylanacak üyeliğiniz

detaylı bir şekilde durumu açıkladım.
    Çok fazla ingilizce bilmenize gerek yok.Hiç bilmiyorsanız bu mesaj size yardımcı olacaktır.
    iyi oyunlar

Hocam aynı sorun bendede oldu ama ininal kart ile aldığım için nasıl yapacağımı bilmiyorum.Provizyon kodunu nereden istiyecem ing banktanmı ?

• Birde dikkarinizi çekti mi bilmem, bu oyun içinde shop sekmesine girdiğiniz zaman mesela binekler 600p , boost 1000p filan yazıyor. Ruble değil yani. Ama ruble ile aynı değerler. Ya da ruble p harfi ile mi kısaltılıyor diyecem saçma olacak. Demem o ki oyun içi shop u kullanarak birşey almayı deneyen oldu mu? Ya da vpn degistirerek battle.net üzerinden almaya devam mı?

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.