Şimdi Ara

Rusya üzerinden ucuza WoW [Plati.ru üzerinden eski fiyatlar] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.542
Cevap
13
Favori
90.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Defias

Hocam vpn açıkken acoıntu mail i alın ve açıp Full pack i satın alın sonrasından vpn açık olmasına gerek yok ben o şekilde yaptım sorunsuz bir şekilde oynuyorum .

oyun ici dil ingilizce mi? bide sylvanas realminda EU tarafinda yine oynayabilirmiyim yeni rus acc ile?
  • gizmo_x kullanıcısına yanıt
    Tabi hocam ingilizce tamamen , kiril alfabesi falan yok istediğiniz realm de oynayabilirsiniz sıkıntı yok ben geldim TN ye kendi karakterime diğer eu tarafından kalma goldlarımı da aldım arkadaşım sayesinde .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gizmo_x

quote:

Orijinalden alıntı: Defias

Hocam vpn açıkken acoıntu mail i alın ve açıp Full pack i satın alın sonrasından vpn açık olmasına gerek yok ben o şekilde yaptım sorunsuz bir şekilde oynuyorum .

oyun ici dil ingilizce mi? bide sylvanas realminda EU tarafinda yine oynayabilirmiyim yeni rus acc ile?

Hocam burda soru sormak yerine konuya iyice baksaydınız keşke , Ruslar filan yok oyunda direk EU serverlarında oynuyoruz .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Defias kullanıcısına yanıt
    eyw arkadaslar bilgiler icin :).
  • bu pislik hideman vpn seyi calismiyor galiba... connecting diye 15dk takiliyor ^^. windows 8.1 sorun yapiyor galiba.... baska program bulayim ben.
  • gizmo_x kullanıcısına yanıt
    Dostum hideman programınindir bende de 8.1 var bir sıkıntı çıkmıyor hidemande

• İsteren detaylı anlatayım hocam sıkıntı çıkmadan hallederiz

• quote:

Orijinalden alıntı: gizmo_x

bu pislik hideman vpn seyi calismiyor galiba... connecting diye 15dk takiliyor ^^. windows 8.1 sorun yapiyor galiba.... baska program bulayim ben.

Orjinal 8.1 kullanıyorum bende sorun yok
  • ciabolus C kullanıcısına yanıt
    Ne demek hocam iyi oyunlar :)
  • Hocam paypal nakit kartı battlenete aylık parayı çekmesi için tanımlayabiliyor muyuz?
  • radileo kullanıcısına yanıt
    Umarim alabilirsiniz. Geli?melerden haberdar edersiniz. Kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Dagr

Hocam paypal nakit kartı battlenete aylık parayı çekmesi için tanımlayabiliyor muyuz?

Karttan direk satın alma işlemleri yapılabiliyor fakat subs denemedim ben.
  • Arkadaşlar hideman yükledim. Açtım. Rus ip den battle.net oluşturdum. Ruble olarak paketleri üst üste ekledim indirim yaptı 999 rubleye aldım. Oyuna girdim 90 boostum açık. Battlenetten kontrol ediyorum paket olarak world of warcraft : warlord of dreanor yazıyor.
    Ama oyunda recruit a friend butonu yok. msj atıyorum arkadaşa standart edition olanlar friend listte değilse msjları ulaşmaz diyor. atıyorum ulaşmıyor. posta kutumda mektup var ama kutuya tıklıyorum boş. tekrardan oyuna girdiğimde karakter ekranımın ortasına reklam geliyor starter olduğumu ve trial yada paket yükseltmem için. Tıklıyorum deneme kısmına 90 boostum ve ekran köşesinde wod amblemimde var.
    Bunlar nedir ne değildir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ciabolus -- 7 Ocak 2015; 17:32:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ciabolus

Arkadaşlar hideman yükledim. Açtım. Rus ip den battle.net oluşturdum. Ruble olarak paketleri üst üste ekledim indirim yaptı 999 rubleye aldım. Oyuna girdim 90 boostum açık. Battlenetten kontrol ediyorum paket olarak world of warcraft : warlord of dreanor yazıyor.
    Ama oyunda recruit a friend butonu yok. msj atıyorum arkadaşa standart edition olanlar friend listte değilse msjları ulaşmaz diyor. atıyorum ulaşmıyor. posta kutumda mektup var ama kutuya tıklıyorum boş. tekrardan oyuna girdiğimde karakter ekranımın ortasına reklam geliyor starter olduğumu ve trial yada paket yükseltmem için. Tıklıyorum deneme kısmına 90 boostum ve ekran köşesinde wod amblemimde var.

Upgrade yaptiginiz zaman lütfen dikkatli okuyun. Hesabinizin açılması 72 saat içerisinde gerçekleştirilecektir yaziyor. Biraz sabırlı olun en yakin zamanda ( bnm hesabim 12 saat dolmadan açılmıştı) açılacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: ciabolus

Arkadaşlar hideman yükledim. Açtım. Rus ip den battle.net oluşturdum. Ruble olarak paketleri üst üste ekledim indirim yaptı 999 rubleye aldım. Oyuna girdim 90 boostum açık. Battlenetten kontrol ediyorum paket olarak world of warcraft : warlord of dreanor yazıyor.

ödeme hemen onaylanmıyor.
    Biraz zaman gerekiyor
  • quote:

Hocam paypal nakit kartı battlenete aylık parayı çekmesi için tanımlayabiliyor muyuz?

Ön ödemeli banka kartı olduğu için aylık ödeme atayamıyoruz , ancak paypal tanımlı olduğu için aldığımız game timelar anında hesaba geçiyor . Ayda 1 kere 25tl yükleyip alabilirsiniz game time'ı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu aldım şu an ACTIVE görünüyor birazdan vpni kapatıp bakacağım bir sorun var mı diye

edit: Herhangi bir sorun gözükmüyor, boost vs. yapabiliyorum sanırım ödemeyi yaptığım an oyun eklendi hesabıma.

edit2: Play trial bende de çıkıyor.

edit3: Whisper atamıyorum hesap şu an free trialda :(

edit4: Supporta sordum ve yapmanız gereken sadece beklemek diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dagr -- 7 Ocak 2015; 19:38:19 >

• Birde bu hideman tek kullanımlık mı? Tekrar açtım tüm ülkeler kilitli, üyelik parası istiyor. Yarın wow game-time bitince almak için hideman gerekecek mi yoksa artık battle.net i rahat rahat kullanabilecek , alışveriş yapabilmiyiz ip değiştirmeden?
  • quote:

Oyunu aldım şu an ACTIVE görünüyor birazdan vpni kapatıp bakacağım bir sorun var mı diye

edit: Herhangi bir sorun gözükmüyor, boost vs. yapabiliyorum sanırım ödemeyi yaptığım an oyun eklendi hesabıma.

Her oyunu alan dile getirmeden az yukardaki mesajları okusa uğraşmayacak!

• quote:

Orijinalden alıntı: Obilux

quote:

Oyunu aldım şu an ACTIVE görünüyor birazdan vpni kapatıp bakacağım bir sorun var mı diye

Her oyunu alan dile getirmeden az yukardaki mesajları okusa uğraşmayacak!

Biraz sakin olmanız gerekiyor

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.