Şimdi Ara

Rusya Ukrayna Savaşı mı başlıyor? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
3.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Konuyu ergenler basmış, savaş en kötü şey hayatta, parçalanan aileler ve sönen ocaklar. Ülkenizde savaş olsa ve elin yedi yabancısı ananız, bacınız için kapımız açık dese? Biraz empati kurun, şamata ve mizahın da bir ayarı var.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayar Bağımlısı kullanıcısına yanıt
    Siz gerçekten Rusya'nın hala toprak parçası koparma peşinde olduğunu mu sanıyorsunuz? Yıllardan beri Rusya ve Avrupa Birliği, Ukrayna'nın yönünü belirlemeye çalışıyordu. NATO ve AB, Ukrayna'yı kendi yanlarına çekerek Rus sınırına direk olarak yığınak yapmak istiyorlardı. Rusya'da tıpkı Belarus gibi kendine tampon bölge oluşturabilecek bir devlet istiyordu. Viktor Yanukoviç, Ukrayna-Avrupa Birliği Ortaklık Anlaşmasını imzalamayınca ülkede ayaklanmalar oldu. Rusya'da bunu fırsat bilip Donetsk ve Luhanks'da ileri de tampon görevi görecek bir devlet kurdu. Kırım'da yaptıkları referandum ile de Kırım'ı aldılar.
  • Rusya bildiğin Kırım dan sonra Donetsk göz dikti ve bu alenen işgal hareketi ile bir tutulabilecek bir karar.
    Karadeniz fazla ısınacak ileride.


    Doğumuz da Azerbeycan-Ermenistan
    Güneyimiz de bölür börçük olmuş Suriye-Irak
    Batımız da Yunanistan
    Kuzeyimiz de Ukrayna-Rusya

    Allah yardımcımız olsun ne diyelim.



    Rusya Devlet Başkanı Putin’den tartışmalı karar


    Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna’nın doğusunda ayrılıkçıların kontrolü altındaki Donbas bölgesinde yaşayanların pasaport, doğum-ölüm gibi çeşitli belgelerinin Rusya’da kabul edilmesini öngören bir kararnameye imza attı.


    http://aa.com.tr/tr/dunya/rusya-devlet-baskani-putin-den-tartismali-karar/753432




  • Hergün askerimiz bombalı saldırılarda mayınlı tuzaklarda ya da kalleş pusularda ölüyor, dünyanın dört bir tarafında hep ezilenler yitip gidenler Müslümanlar, her türlü hakaretin bini bir para , din üzerinden haçlı eliyle kurulan başına İslam eklenip insan öldüren teröristlerin pisliğini çeken gariban Müslümanlar, yerinden yurdundan edilen bir lokma ekmeğe muhtaç edilen gene Müslümanlar eğer düzen böyle devam edecekse etmesin bu dünya doğusundan batısına kadar cayır cayır yansın üstüne bir bidon benzinde ben dökerim umurumda olmaz en azından acının nasıl bir şey olduğunu alayı anlasın umurumda değil
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.