Şimdi Ara

Rusya PSN Oyunları Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • türkiyede kart ekleme sorunu oldu enparada
    rusyada rocket league alsam endonezyadanda psn plus alsam olur mu

bölge kilidi tus değişiklikleri vs olur mu ?

• Rus psn de türk kartları geçmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uykusuz1905

türkiyede kart ekleme sorunu oldu enparada
    rusyada rocket league alsam endonezyadanda psn plus alsam olur mu

bölge kilidi tus değişiklikleri vs olur mu ?

Sorun ne oldu tam olarak ?
  • myfranco kullanıcısına yanıt
    Kart numarası hatalı diyordu galiba hocam enpara ve 2tane farklı kartta denedim hiçbiri olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kart numarası hatalı diyordu galiba hocam enpara ve 2tane farklı kartta denedim hiçbiri olmuyor

Rusya Psn de kredi kartı geçmiyor.plati.ru sitesinden ruble satın alıp oradaki kodla hesaba para ekliyorsunuz
  • quote:

Bende 2 tane enpara var. Biri kardeşimin onu eklerken sorun olmadı. Dün TR PSn'e benim kartı eklerken aynı hayatı verdi. En sonunda adres kısmındaki sorundan dolayı olduğu ortaya çıktı. Kredi kartı hatası verince son rakamı silip yeniden yazın. Sonra adres kısmında ":" olmasın yani:

Leyla Apartmani No:15/15 yerinde Leyla Apartmani No 15/15 olsun. Adres satırlarının ikisini kullanıp sonunda ekledim ve üzerine cüzdana para da attım. Bilgisayardan yapmak daha pratik.

Şimdi bir daha baktım, isim soyadda türkçe karakter kullanmamışım. Adres satır 1de sokak adı, 2'de apartman adı, Şehir Ve İl kısmında İstanbul yazmışım. İsim soyad dışında türkçe karakterler var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myfranco -- 13 Ocak 2016; 21:25:16 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    --USA PSN Plus ve Oyun almak--
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.