Şimdi Ara

Rusya'nın doğalgaz fiyatlarını artırmasına karşı alternatif arayan Almanya, kendine dev termos yaptı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
1
Favori
6.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • pskillercheto kullanıcısına yanıt

    Başkan burada yaşayanlar için Almanya nasıl cennet gözüküyorsa senin içinde burası cennet gözüküyor. İşin içine girince, bizim ülkede geçinemeyince anlarsın olayı. Almanya nin refah düzeyi buradan kat kat iyi olduğu için sen parasal konuları değil , bize boş beleş gelen konuları kafaya takıyorsun.


    Tr ise şu an bitik durumda. Sen Almanya da enflasyon yüzde 50 diyorsun. Türkiye de gerçek enflasyon yüzde 300. Asgari ücret o kadar çok artıyor ki , bir o kadar kat kat enflasyon artıyor. Alımgücü iyice düşüyor. Olan tecrübeli elemanlara oluyor. Burada iki kişi çalış. Karı koca. Gene para yetmiyor. Colugunu cocugunu besleyemedikten sonra hiçbir anlamı kalmıyor ülkenin. Ayrıca genetik olarak bizim ülkede genetik daha bozuk. Ülkenin çoğu yaşlısı patır patır kanser oluyor ve yeni nesil yaşlandığı zaman bu oran daha da fazla olacak. Çünkü hiçbir Avrupa ülkesinin yemediği GDO lu gıdaları tüketiyoruz. Firmalar daha ucuza satmak için daha fazla kimyasal ürün basıyor piyasaya.


    Elin avrupalisi emekli olunca ülke ülke gezerken, bizim emeklimiz ise emekli olunca yaşamak için ekstra işlerde çalışıyor. Çoğu insanımız yazları bırak ülke değiştirmeyi, il bile değiştiremiyor. Avrupa da bir ürüne yüzde 10 zam geliyorsa, aynı ürünün buraya yansıması yüzde 80 zam olarak yansıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Efsanelerölmezunutmayın E kullanıcısına yanıt

    pardon ama ben hangi mesajımda "Türkiye ekonomisi süper" "Türkiye de standartlar çok yüksek" yazmışım? bulamadım da ...



    ayrıca elin emeklisi dediğin artık 72 yaşa çıkarılıyor emeklilik yaşı. altımıza sıça sıça dünya gezicez he? eşimden neler duyuyorum ben ya. 1 saat önce yaşayan kadın, 1 saat sonra nöbet değişiminde ölmüş oluyor falan. çocukları amerika'da gelmiyorlar. bu yüzden kadın yakılacak vs.



    eski alman futbolcusu adam ağlıyormuş ben ne hale geldim vs. adam sürekli kendini yataktan yere atıyor ölmek için. eşimin eline sarılıyor "anne canım çok acıyor kurtar" vs diye.


    adamların sistemini öyle bozmuş yahudi... düşün yani. adamların geleceği ne! ne bekliyor onları...


    diyorum ya eşimin eğitimi bitsin Allah'ım sağlık versin o günü göstersin... dönücem durmuycam. ben 30 yıllık almancı değilim. ingiltere Brexit diyince ki brexiti isteyenler hindu ve siyahilerdi ... almanya'ya geldim ama almanya da durmam. artık başka ülke ülke de dolaşmam. eşim diplomasını alsın onun köyüne yerleşicem. Sofya'da arkadaşlarım var hala. belki orada çalışırım ufaktan. ama projeler de var kafamda. yani almanya benim kafamda bitti çoktan. isteyen buyursun gelsin...





  • pskillercheto kullanıcısına yanıt

    Ya bak forumda olmasak ana baci girerdim sana... Ne solculugumu gördün ne aryanciligimi??? Agzimdan solcuyum ve aryanciyim diye bir laf mi cikti.


    Ayrica eminim ki, ögretmen kizinin yanina beyaz birini oturtup elini tuttursaydi sorun etmezdin. Ayrica elele tutusanlar cocuk. Pedofili ne alaka

  • TheJudgé kullanıcısına yanıt

    Bitmiş işte eskiden olsa Porsche 911, Ferrari F430 ile gelirlerdi. GLS'mi anca alabiliyorlar artık  


    Benim favorim Monaco, vatandaşlık alırken S63 Amg veya Ferrari/Lamborghini'nin son modelinden ikram ediliyor diyolar internette 

  • Almanya ile ilgili tek ironili eleştirim Nükleer'de yaptıkları panik atak reaksiyonu ile bu dönemdeki büyük kazan, vantilatör, rüzgar türbinlerine dünya çapında dikkat etmek lazım. Ola ki dünyanın her hangi bir yerinde bu Alman kazanına benzer bir şeyde işçinin, mimarın, mühendisin veya doğanın sebep olacağı en ufak kaza ile Almanya gaza gelip en basit su, çay ısıtıcılarından veya ev vantilatörlerinden başlayarak buharlı kazanları, kettle veya çay ocaklarını, vantilatörleri veya kasa fanlarını çevre ve insanlık için büyük bir tehlike olarak görüp kömür ocaklarına, taş ocaklarına teşvik yapmaya çalışabilirler dikkat etmek lazım. Fan, vantilatör benzeri bir şeyde de tüm rüzgar türbinlerini kaldırmaya çalışıp Dyson'a pervanesiz ortası boş rüzgan türbini bile yaptırmaya çalışabilirler o kadar da her şeyi düşünürler 


    21. yüzyılda Avrupa'nın sanayi lokomotifi olarak Nükleerleri kapatmaya çalışan Avrupa'nın enteresan devi.  Günümüz şartlarında klasik enerji yöntemleri, kaynakları otomotiv ve bilişim sektörüne yetmiyor ekstreme araçları, bilgisayarları, telefonları güvenli bir şekilde nasıl nükleerli yaparız diyeceklerine statik nükleerleri düşman olarak görüyorlar. 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 4 Temmuz 2022; 0:43:17 >




  • BİTTİ DEDİĞİNİZ ALMANYA 2 DEFA DÜNYA SAVAŞINI KAYBETMİŞ OLMASINA RAĞMEN SANAYİ OLARAK EN GÜÇLÜ ÜLKEDİR


    AVRUPA BİRLİĞİNDE EN ÇOK VEKİLİ OLAN ÜLKEDEN BAHSEDİYORUZ


    (AVRUPA BİRLİĞİNDEKİ EN GÜÇLÜ ÜLKEDİR)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 4 Temmuz 2022; 1:18:30 >
  • insan yer altına yapar onu her türlü dış saldırıya açık bir patlasa 10megatonluk atom bombası gibi yok eder etrafını

  • pskillercheto kullanıcısına yanıt

    Başkan Türkiye ekonomisi süper dedin demedim. Ama bizim derdimiz o kadar büyük ki, senin anlattigin sıkıntılar bizim için devede kulak. Çer çöp sıkıntılar.


    Yani annesi babası ölmüş birisinin cenazesine gelip benimde süs balığım öldü diyorsun sen.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Göçmen diyorsunuz hadi AB okumuş göçmen alıyor seçiyor ya Türkiye'ye gelen cahil göçmene ne diyeceksiniz afganı suriyelisi afrikalısı açıkçası Türkiye daha kötü durumda

  • Yiğen almanya bitik, gelme, hazır kurulu düzen olmasa gelicem, bide popo orada yaşamayı göze alamıyor :asdadgfg

  • CleanCoders C kullanıcısına yanıt
    Starbucks'ta termos var ya, aynısı... Starbucks termoslarının desenleri daha güzel ama.

  • CWaRRioR kullanıcısına yanıt

    Dalga geçmene gerek yok, ben aynı mantık olduğunu iddia ediyorum, büyüklük konusuna takıldı isen elimde bir veri yok ama çatılardaki sıcak su depoları toplamda daha çok ısı depoluyor olabilir

  • 10 seneye rusya doğalgazına ihtiyaçları kalmayacak zaten.

    Rusya da artık sofrada kullanır gazını

  • bu alamanlar her türlüsünü yaparlar. yeterki uygun konjonktür oluşsun :D




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muammer816 -- 4 Temmuz 2022; 12:44:33 >
  • karadan rezerve yapmak yerine deniz üstünde bir tasarı gerçekleştirseler daha verim alırlar diye düşünüyorum sadece büyük termos belirli vadede iş görür. 5-6 aylık tüketimde dağıtım yapılırken sıcaklığı devamlı 38 derece stabil tutmak bence boşa akan bir maliyet yapılacak farklı çözümler olabilir.

    Konuya baktığımda bunun nüfusa sıcak su sağlamak adına yapılan bir geçici çözüm olduğunu anlıyorum yani burada ısınma ve banyo ihtiyacını karşılamaya yönelik denilebilir yani, ateş gerektiren işlemler için faydasız olacaktır.

    Ateş gerektiren işlemleri yabana atmamak lazım buna fastfood, ağır sanayi, geri dönüşüm şirketleri, doğalgazdan elde edilen enerji ve akla gelmeyen farklı işlerde önemi yüksek olan bu gaz ticari boyutlarda aksamaya sebep olurda oradaki halk yapılan 52 million $ maliyeti alır **********************(16 sayfadan oluşan küfür kalıplı manifesto yayınlayıp iç çatışmalar başlatabilir) ki gayet doğal çünkü halkın ihtiyacı sadece sıcak su olmasaydı yapılan çalışma mantıklı denilebilir bunu endüstriye sağlasan hastane, devlet binaları, ofisler, esnaf, plaj veya umumi tuvaletler, ibadethaneler vesaire çok boyutlu baktığım için kusuruma bakmayın içine edilmiş bir proje olmuş.

    Açık ve net bu ya bir gönderme amaçlı yapılmış bir eylem veya iktidar canı sıkılıp buna onay vermiş şimdi geri çekemiyor. Böyle bir şey biraz düşünülmeden uygulamaya geçilmesi o kadar idari süreçten onay alıp sürdürülmesi bana sakıncalı geliyor bence bu konu asıl hakikati gösterecek kadar detaylandırılmamış.





  • joven kullanıcısına yanıt

    ne çekiyor adamlar Allah aşkına ?

  • Efsanelerölmezunutmayın E kullanıcısına yanıt

    tamam da Türkiye'de durumun bu konu ile alakası ne?

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.