Şimdi Ara

Rusya'da bu cihazlar ucuz mudur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene Rusya'ya taşınacağım orada minibook bi' cihaz bulabilir miyim ? hd girişli , 1080p , Opera Mini. Başka bi' şey istemiyorum. Görüntüsü çok hoşuma gitti için istiyorum. 400-500 TL. Öğrenci olarak gideceğim için Rusça bilmiyorum o yüzden araştıramadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zendo -- 12 Şubat 2014; 21:20:37 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

ASUS X541U BlackBerry KEYOne Black Edition Indiana Line DIVA 655 - Polk Audio S30
    Zidoo X9S Keenetic Extra DSL YAMAHA RX-V373
    Kimber Kable 12tc/8vs
  • var var cok ucuza satılan yerler var ama dikkat et acele etme ..yanlışlık yaparsan Trükiyeden bile pahalıya alabilirsin ..rusyada iyi sanslar ...ama dusundugun gibi bi lke degil cok berbata bi yer haberin ola ..depresif, insanları kaba, ırkcı vs.vs.vsdışarıdan guzel kızlarına aldanma bide herkes paragoz

In this country, you gotta make the money first. Then when you get the money, you get the power. Then when you get the power, then you get the woman.

In God We Trust &amp; God Bless America
  • quote:

Orijinalden alıntı: richardbozkurt

var var cok ucuza satılan yerler var ama dikkat et acele etme ..yanlışlık yaparsan Trükiyeden bile pahalıya alabilirsin ..rusyada iyi sanslar ...ama dusundugun gibi bi lke degil cok berbata bi yer haberin ola ..depresif, insanları kaba, ırkcı vs.vs.vsdışarıdan guzel kızlarına aldanma bide herkes paragoz

Bilgiler için teşekkürler . Şimdi almayım o zamam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

ASUS X541U BlackBerry KEYOne Black Edition Indiana Line DIVA 655 - Polk Audio S30
    Zidoo X9S Keenetic Extra DSL YAMAHA RX-V373
    Kimber Kable 12tc/8vs
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BULGARİSTAN DA NE UCUZ ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.