Şimdi Ara

Rüstü Neye İtiraz Ediyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler, Rüşrü ilk golde Güiza topla buluşunda elini havaya kaldırıp itiraz etneye başlıyor. Fenerbahçe'de iken de milli takımda da bu meşhur gol öncesi itirazlarını çok yapardı hatırlarsanız. Pozisyonu başından beri kaç defa izledim hiç bir şey bulamadım. İkinci golde de arkadaşlrına kızıyor. Sürekli suçu başkasına atan bir havası var

•  Rüstü Neye İtiraz Ediyor?

Bu pozisyonda önce topa çıktı devamında da itiraz geldi deniyor. Lakin bence o an Rüştü zihninde bitirmişti olayı. Zıplamadı neredeyse...

• İlk golde semihin g.zana yaptığı faul.Ona itiraz ediyor.Hep yaptığı şey zaten, şampiyonlar ligindede aynısını yaptı porto karşısında golü yemiştik.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kartalizma_26

İlk golde semihin g.zana yaptığı faul.Ona itiraz ediyor.Hep yaptığı şey zaten, şampiyonlar ligindede aynısını yaptı porto karşısında golü yemiştik.

Evet üzülme sen abisi kesin öyledir. Faulmuş bizi buluyor adamlar ne zaman yenilse birşey buluyor her senemi hakeme suç atılır ya futboldan çok iyi anlayanlar(!) sadece bunu faul olarak değerlendirir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ömer

Rüstü Neye İtiraz Ediyor?

Bu pozisyonda önce topa çıktı devamında da itiraz geldi deniyor. Lakin bence o an Rüştü zihninde bitirmişti olayı. Zıplamadı neredeyse...

İşte ben de bundan bahsediyorum. gol olacağını anlayınca başlıyor itiraza

@kartalizma_26
    Yalnız Semih ile Gökhan'ın durumu omuz omuza ki asla Semih gökhan Zan'ın dengesini o şekilde bozamaz. Zaten Güiza giderken bir anda bırakıyor Gökhan Zan kendini yere.

• Porto maçında yaptığının aynısını yapıyor.
    O maçta golü atan herif bile bir ara duraksadı, ne oluyor diye.
  • Rüştü senelerdir vazgeçemedi şu huyundan, ofsayt diye bırakır topu gol olur sonra gider itiraz eder vs. . Dün de zıplasa yetişebileceği topa itiraz edecek diye müdahale etmedi, mahalle maçı mı bu kaleci bıraktı bak vs. diye olay çıkartsınlar. Bundan sonra düzelmez gerçi de defalarca yaşanan şey bu, ders çıkartamamış Rüştü senelerdir yazık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizi ne kadar maas tatmin ederdi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Duygusuz İfade

quote:

İlk golde semihin g.zana yaptığı faul.Ona itiraz ediyor.Hep yaptığı şey zaten, şampiyonlar ligindede aynısını yaptı porto karşısında golü yemiştik.

Evet üzülme sen abisi kesin öyledir. Faulmuş bizi buluyor adamlar ne zaman yenilse birşey buluyor her senemi hakeme suç atılır ya futboldan çok iyi anlayanlar(!) sadece bunu faul olarak değerlendirir.

Bana abisi diyorsun ama benden tam 11 yaş küçüksün, nasıl olcak?Ben suçu hakeme bulmadım, başka mesajlarıma bakarsan kazanmayı hak etmediğimizi yazdım.O posizyonda hakem faul çalabilirdi, rüştüde o yüzden duruyor.Topici açan arkadaş sormuş, rüştü neden duruyor diye değilmi???Merak etme senin yaşın kadar benim futbol oynamışlığım var.Sen doğmadan biz futbol oynuyorduk.Hadi onuda geçtim, o pozisyonda hakem faul verseydi kimse neden faul verdi demezdi.Sen şimdi penaltı pozisyonunada penaltı değil dersin...Çok biliyorsun ya futbolu..

• quote:

quote:

olurmu öle şey 6 dak. önce taçlarını vermediler bjk'nin onu verseler maç döncekti adamların hakkı yeniyo olmaz öle...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kafkas11

quote:

quote:

olurmu öle şey 6 dak. önce taçlarını vermediler bjk'nin onu verseler maç döncekti adamların hakkı yeniyo olmaz öle...

• Guizanın bi ara aşırtma değilde plase atacağını sandı o ikaz etmek için yaptı o hareketleri.
    Siz de hemen nerelere çekiyosunuz canım olayı

• maç oynanırken adam kafasına göre maçı bırakıp kaleyi terkediyor ya deli midir nedir
  • quote:

Orjinalden alıntı: maestro_34

maç oynanırken adam kafasına göre maçı bırakıp kaleyi terkediyor ya deli midir nedir

• o değil alışkanlık oldu rüştü yüzünden ben de aynı şeyi yapıyorum halı saha maçlarında, üniversite turnuvasında çatala giden topa çok da güzel uçmuşum tam çıkarıcam auta gidiyor diye bıraktım köşeden haşırt diye girdi

rüştü zaten şu huyundan kurtulmuş olsaydı bir de uzaktan gelen şutlarda uyuma huyu olmasaydı bugün barcelona da veya avrupada üst düzey bir x takımda oynuyor olurdu
  • Gökhan ZAN'ın yaptığını Ardahanlı yapmaz.O topu bacak arasından nasıl kaçırırsın...
  • quote:

İlk golde semihin g.zana yaptığı faul.

Tabi canım. Penaltı atmanız lazımdı.
  • Rüştü' nün böyle salak saçma bi huyu var..Gol olacağını anlayınca elleri kolalrı havaya kalkıyor, gol pozisyonunda zıplamıyor bile itiraz etmekten..

Biri şu adamı uyarsın ya bi deli var zaten bi deli daha..Nerde deli var toplamışız yemin ederim..
  • Fenerbahçe den Barcelona takımına gittikten sonra Rüştü de büyük bir gerileme başladı.

Mesela Barselona dan döndükten sonra oynadığı 6-2 biten M.United maçının kahramanıdır. O maçta Rooney den öle bir frikik yemiş diki evlere şenlikti. Adam sırf İngiliz oyuncu duran toptan gol atsın diye Sol direğin dibinde bekledi

Bakın Rüştünün nerde durduna adam ortaya yakın yerde durması lazımken direk dibine yakın duruyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: Noctivagant

Fenerbahçe den Barcelona takımına gittikten sonra Rüştü de büyük bir gerileme başladı.

Mesela Barselona dan döndükten sonra oynadığı 6-2 biten M.United maçının kahramanıdır. O maçta Rooney den öle bir frikik yemiş diki evlere şenlikti. Adam sırf İngiliz oyuncu duran toptan gol atsın diye Sol direğin dibinde bekledi

Bakın Rüştünün nerde durduna adam ortaya yakın yerde durması lazımken direk dibine yakın duruyor.

dimi ama kaleci barajı kurdurunca arkasında beklemelidir ne öyle barajın kapatmadığı köşeye geçiyor rüştü, akıl var mantık var sen de futbol izliyorsun yani

o gol baraj hatasıdır, baraj topu geçirmeyecekti

• valla ben fb'liyim beni enterese etmez ama rüştü'nün bu tavırları çok sinir bozucu. Topu kurtarmaya çalışırsın, yatarsın zıplarsan, ondan sonra itirazını edersin, ofsayttır fauldür her neyse. Ama haken düdük çalmamış maç devam ediyor. Elini kaldırıp hakeme bakacağına topa konsantre olacaksın. Volkan kaç tane top kurtardı ofsayt olan. Riske girmeye gerek yok ki.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.