Rüştü G.Saray'a, Tuncay Milan'a mı gidiyor? Adnan Polat’ın Rüştü’ye, transfer teklifinde bulunduğu iddia edildi. Tuncay da F.Bahçe’yle anlaşamazsa, yıllık 3.5 milyon Euro öneren Milan’a gidecek. Reklam Şampiyon Fenerbahçe’nin yıldız futbolcularına transferin gözdesi oldu. Kaptan Ümit Özat’ın Köln’le anlaşmasının ardından, kaleci Rüştü Reçber’e Galatasaray’ın, Tuncay Şanlı’ya da Milan’ın talip olduğu iddia edildi.
Bugüne dek gelen teklifleri, "Önce Fenerbahçe ile görüşeceğim" diyerek, hiç düşünmeden geri çeviren Rüştü Reçber’in, teknik direktör Zico’nun, "Rüştü bizim üçüncü kalecimizdir" şeklindeki açıklamasının ardından takım arayışına başladığı belirtildi. Yöneticilerden de beklediği ilgiyi göremeyen Rüştü’nün huzursuz olduğunu öğrenen Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat’ın, ortak bir arkadaşları aracılığıyla milli kaleciye transfer önerisinde bulunduğu ileri sürüldü.
Kaynak : Haber Aktuel
adnan polat herkezi aldı maşallah
mondragonun yedeği olur rüştü
quote:
Orjinalden alıntı: demircibu
ehe ehe
quote:
Orjinalden alıntı: demircibu
+1905
"Kanarya Ergün Aslan Rüştü
Hakan, "Fener'de Cimbomlular var" dedi... Herkes "Kim bunlar" diye sordu. İşte cevabı:.
Türkiye karıştı. Herkes Fenerbahçe'deki Galatasaraylılar'ı merak ediyor. Açıklıyoruz: Fener'de Rüştü ve Kemal G.Saraylı. Cimbom'da Ergün F.Bahçeli, Ümit Beşiktaşlı. Kartal'da Tümer G.Saraylı, Sergen Fenerli, İbrahim Akın Trabzonsporlu."
Kazım KANAT
sabah eski bir yazısından alıntı.başka bir forumdan aldım,güvenilirliğini bilmiyorum. bu arada Kazım Kanat'da baya bi sallamış gibi geliyor bana.
quote:
Orjinalden alıntı: *VelociRaptor*
Hakan, "Fener'de Cimbomlular var" dedi... Herkes "Kim bunlar" diye sordu. İşte cevabı:.
Türkiye karıştı. Herkes Fenerbahçe'deki Galatasaraylılar'ı merak ediyor. Açıklıyoruz: Fener'de Rüştü ve Kemal G.Saraylı. Cimbom'da Ergün F.Bahçeli, Ümit Beşiktaşlı. Kartal'da Tümer G.Saraylı, Sergen Fenerli, İbrahim Akın Trabzonsporlu."
Kazım KANAT
sabah eski bir yazısından alıntı.başka bir forumdan aldım,güvenilirliğini bilmiyorum. bu arada Kazım Kanat'da baya bi sallamış gibi geliyor bana.
Kazım KANAT
Sergen mi FB li oha bu kadar atmasyon olur mu ??
salladığı kesin. ama ben Fener'de Önder Turacı nın ve Mehmet Yozgatlı'nın Gs li olduğunu düşünüyorum.Önder kendi söylemişti zaten Fener'e transfer olmadan önce.Mehmet de bildiğim kadarıyla Gs altyapısında yetişmiş olabilir emin değilim,ama gençken Gs de oynadı.
Mehmet UEFA'yı aldığımız kadroda vardı. İstanbulspor'dan kiralık gelmişti.
quote:
Orjinalden alıntı: *VelociRaptor*
Kazım KANAT
tümerin cimbomlu ve sergenin fenerli olduğu doğrudur
Vay be sergen'e bak sen.Gs'yi 4'e 3 yakaladıkları o meşhur pozisyonda fenerli olduğu için mi geri kendi sahasına götürmüş topu Bırakın bunları yemeyin milleti
sakın sakın oda kalecimi bizm mahelle takımım kalecisi onsdan daha ii be
sizin mahalle kalecisinin bonservisi ne kadar fazla değilse onu alsınlar o zaman madem rüştüden iyi...
quote:
Orjinalden alıntı: SendomeN
quote:
senin yaş kaç evladım
quote:
Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç
quote:
senin yaş kaç evladım
senden büyük yani nede osla 29 yaşımız bizm yedek kalecimiz bile ondan iyi asalanlar gibi fevzi ve aykut var onalr daha iyi ondan
evet evet
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç
quote:
senin yaş kaç evladım
senden büyük yani nede osla 29 yaşımız bizm yedek kalecimiz bile ondan iyi asalanlar gibi fevzi ve aykut var onalr daha iyi ondan
Ergün Fenerli mi?
Rüştü G.Saray'a, Tuncay Milan'a mı gidiyor?
Valla bi bilgim yok
Sergen kendi Fenerliyim dedi
aziz yildirimda besiktasliymis aslinda ozhan canaydinda fenerli