Şimdi Ara

Ruslara Polonyalılara laf ediyoruz da..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KBT'de gösteriyor ki biz onlardan 10 kat daha beteriz. Demin 10/3 gittiğim maçı kaybettim. Gerçekten çok sinirliyim, bu adamlarda mantık diye bir şey yok, eğer bu bir strateji oyunuysa bizim türklerde stratejik zeka hiç yok. Bu oyunu beta bittikten sonra kesinlikle bırakmaya karar verdim, yoksa ciddi anlamda kanser olunur. Allah bunlara akıl fikir versin daha ne diyeyim..

• Sen anadan dogma bilmiyordun ki oyunu bırak öğrensinler ama söyle desen ne araştırıyorlar be öğrenmeye gayret ediyorlar orası doğru iste

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne yazdığını göremiyorum ama kardeş kendini farksız görüyorsan bilmiyorum
    siz ? lütfen a1'e geçin a1 a1 a1
  • quote:

Orijinalden alıntı: playinq

Sen anadan dogma bilmiyordun ki oyunu bırak öğrensinler ama söyle desen ne araştırıyorlar be öğrenmeye gayret ediyorlar orası doğru iste

Konu bilip bilmemek değil. Ad carry ile 1v5 dalmak. Zeka işi yani
  • muzo oyundamısn kank xd
  • E babacim bunlar carry nin noldugunu nasıl item alınacağını bilmiyorlar sorun orda

• 10 3 oynayınca yenmenmi lzım? belkide tüm killere ks attın adamlar kasamadı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TÜRKler nasıl müslüman oldu?
    17 yıl önce açıldı
    İran'lılardan güzel bi site
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ruslarla oynamaktansa türklerle oynamayı tercih ederim.
  • Bende 10-3 gittim Anivia ile fakat yenildim. Bunun suçunu takımda bulmadım, GG dedim çıktım. Sinir stres yapacak bir şey de yok bu bir beta testi oynamak için değil. Burda bile ağlanıyorsanız asıl hesabınızda ranked kaybedince ne yaparsınız bilemiyorum. Bazıları gerçekten çabalıyor bir şeyler yapmak için fakat elinden gelen bu oluyor, bunun için adama sövecek değilim, o da insan oynamasın mı yani?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fasmodey -- 1 Eylül 2012; 21:47:15 >
  • yazar burada 10/3 yapabildiğini anlatıyor.
  • Evet türklerde biraz mantık yok. Daha 9. dakikada midi pushlayıp kuleyi aldıktan sonra napıyorsun dediğimde "sana kule aldık işte" diyo. Şaka gibi. Soloda lane donduruyorum ziggs gelip pushluyor bi de inadına gidip ölüyor. Benim ettiğim küfürlerden sonra zaten trolledi. 3. as botu çıkıyordu. Çok fena beddua ettim. Gerçi kbt ama olsun. Ayrıca eloyla adam olunduğunu sananlar var. Ranked oynamayan adama mal diyecek kadar saçma ve mantıksız düşünen insanlar.. 1435 elonun yüksek olduğunu ve sözde 1200 eloda olsa bile benim kıçımdan kan alacağını sanan türkler. Ruslara ırkçılık yapıp kendine yapılan ırkçılığa karşılık "türkün türkten başka dostu yoktur" diyenler. :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdaasdasdawerqwersad -- 1 Eylül 2012; 21:55:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

Bende 10-3 gittim Anivia ile fakat yenildim. Bunun suçunu takımda bulmadım, GG dedim çıktım. Sinir stres yapacak bir şey de yok bu bir beta testi oynamak için değil. Burda bile ağlanıyorsanız asıl hesabınızda ranked kaybedince ne yaparsınız bilemiyorum. Bazıları gerçekten çabalıyor bir şeyler yapmak için fakat elinden gelen bu oluyor, bunun için adama sövecek değilim, o da insan oynamasın mı yani?

/>

• quote:

Orijinalden alıntı: asdaasdasdawerqwersad

Evet türklerde biraz mantık yok. Daha 9. dakikada midi pushlayıp kuleyi aldıktan sonra napıyorsun dediğimde "sana kule aldık işte" diyo. Şaka gibi. Soloda lane donduruyorum ziggs gelip pushluyor bi de inadına gidip ölüyor. Benim ettiğim küfürlerden sonra zaten trolledi. 3. as botu çıkıyordu. Çok fena beddua ettim. Gerçi kbt ama olsun. Ayrıca eloyla adam olunduğunu sananlar var. Ranked oynamayan adama mal diyecek kadar saçma ve mantıksız düşünen insanlar.. 1435 elonun yüksek olduğunu ve sözde 1200 eloda olsa bile benim kıçımdan kan alacağını sanan türkler. Ruslara ırkçılık yapıp kendine yapılan ırkçılığa karşılık "türkün türkten başka dostu yoktur" diyenler. :(

Sana söylenecek tonla lafım var ama sadece bunu diyorum; sen de türk değil misin?

• 10/3 cok mu super?

• 1. 10/3 aşırı feedlenmiş değil
    2. Kbt o kadar kasma
    3. GG EASY NOOBS
  • Birkac killi takimina biraksaydin belkide yenecektiniz. Hem bu kadar stres yapmaya gerek yok bu sadece oyun.

• Her zaman en son pick yapan oluyorum ki takım dengeli olsun diye. Geçen baktım carry yok Tristana aldım. Yanımda karma vardı. Mid'de fizz, top da iki kişi jarvan ve jax idi.

Neyse, baktım karma minion'lara hem oto atak yapıyor hem de skill atıp duruyor ki kesemiyor da, minion'ı minion'a yediriyor. Hem push'luyor hem de bana imkan vermiyor. Lütfen minion'lara atak verme diye nazikce söyledim, cevap bile vermedi. Daha sonra geri git pingi attım. Neden böyle yapıyorsun dedi. Ne var diye küfür falan etti. Neyse dedim. Nasılsa ormancı yok, smite olmadan sinirle bastım ormana gittim. Mid'de fizz diana'yı beslemiş falan derken red & blue buff alıp mid'e destek oldum, kill aldık. Neyse ilk armor Bot ve klasik wriggle çıktım. Komik gelecek ama iyi gidiyorum. Oyunu verdik daha sonra, yenildik ancak ilgi çekici noktalar var:

1- Support deli gibi minion heba ediyor ve sebebini bilmiyor.

2- oyun sonu, 25 dakika sonunda takımın minion sayıları karma(25), fizz(47), jarvan(39), jax(56). Ben ormancı olduğum ve bir sürü zaman kaybetmeme rağmen 89.

3- tek yapmaya çalıştıkları saçma saçma düello yapmaya kasmak ve rakip şampiyon kesmeye odaklanmak. Farm ile uzaktan yakından haberleri yok.

Ve buna benzer olaylar tek bir oyunda gelmiyor başıma. Çoğu maçta aşağı yukarı benzer mevzular oluyor.

Şimdi kötü oynamak başka, aptal olmak başka. Kötü oyuncu her şekilde elinden geleni yapıyordur ve limii bellidir(benim gibi) ama aptal oyuncuya tahammülüm yok.

Sonuç: ciddi ciddi türk oyuncu kalitesi berbat halde. Oyuncular troll ya da troll build dneeneyenler değildi, belirteyim.

• asdasdasd şair burada kbt'den hayat dersi çıkarmış.
  • ortam bazen eglenceli oluyor ama genel olarak kotu. fakat bizim insanimiz genelde soylenileni yapiyor. 15 kill fark olan maci bi sekilde cevirmeyi basardik bazen eksik olan sey 5 linin kaptani oluyor. sunu yapalim bunu yapalim dedigimde kimse bana kufur etmedi(daha).

• Turkce diyorsun herkes birbirini anliyor ve guzel guzel anlasacagini saniyorsun ama hic biri olmuyor kufurlerin ardi sirasi focus yiyorsun oluyorsun laf yiyorsun tanklik yapip oluyorsun laf yiyorsun. Turklerin oyuna hakim olma strateji gelistirme cabasi biraz eksik gibi. Sadece fightlara girme daha cok vurma bol bol kill alma gibi bi dertleri var malesef

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.