Şimdi Ara

Rus'lardan ne farkımız var ki?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tribunal'da az önce gördüm. Bakın rus dedikleri kişi aslında ne...

Rus'lardan ne farkımız var ki?

• Sadece Rus değil bagajını doldurmayı seviyor demişler ayrıca. Onu da unutmamak gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaDumTsh -- 8 Şubat 2012; 23:51:30 >
  • Ülkeye bağlı olduğunu düşünmüyorum oyunculuğun. Oyuna rus geldiği an herkeste bi tepki. Oyunu alıp götürende var batıranda ki bu herkeste olabilecek bişey kesinlikle. rus,bulgar,yunan vb. kötü oyuncularda iyi oyuncularda var. Bizde olduğu gibi
  • Kimseyi ülkesine göre eleştirmeyin derim. Çok kötü oynayan Türkler, Polonyalılar, Amerikalılar, Mısırlılar gördüm. Rusların bu konudaki tek eksileri çoğunun ingilizce dilini konuşamaması ve buna bağlı olarak takım oyununu oynayamaması.
  • katılmıyorum beyler,eastten weste bu yüzden geçtim.orda 5. pickerler support alması gerekirken gragas,garen felan alıyorlardı devamlı,burda o oran bayağı düşük.hatta ilk geçtiğimizde weste gözlerimizde sevinç gözyaşları vardı,4 kişi giriyorduk dedik bişey yazmayalım bakalım adam ne alcak diye.support lazımdı malumunuz :D 5. direk insta lock taric yapmıştı o anı unutamam.
    tabii ki şuna katılıyorum iyi oynayanlar olabilir taşıyacak olanlar ama bir maçta çok iyi hatırlıyorum ingilizce bilen bir rusla tartışmıştım o top gitmişti fena oynamıyordu,bot lanede de 2 tane rus premade vardı ama bizim solo laner rus onlardan değildi.neyse bunlar epic batırdılar bot lane'i,konuşmaya çalışıyoruz rusça bişeyler yazıyorlardı devamlı.bizde isyan ettik sonra toptaki ingilizce bilen kültür seviyesi yüksek solo toptaki rus elemanın şu cümleyi kurduğunu çok iyi hatırlıyorum;tabi en son 15 dakika tartıştıktan sonra:"peki rusların olimpiyatlardaki başarılarına ne diyeceksiniz?" sonra afk oldum zaten,işte böyle de bi anım vardır millet :D
    bu arada bu elemanın leveli de düşükmüş çok garip bişey yapmamış,olabilir böyle vakalar eastten buraya geçen varsa yada hala eastte oynayan bilir ruslar 500 winliyken daha pick yapmayı bilmiyorlar,oyun sadece kill almak zannediyorlar birde,bu arada türklerden de çok kötü oynamayan yok değil ama ruslar kadar olmadığına eminim.

• Türkler ruslardan daha kötüdür. Mesela Rus takımı turnuvada 1. oluyor. Daha turnuvaya katılan Türk takımı yok. Westte 1800+ elo türklerin sayısı 7-8 tane.(Türkiye 6.sını saymıyorum.) Eastte zaten düzgün ranked ortamı yok.
  • Feth etmedigimiz bi turnuva kalmisti heee la biz LOL turnuvasina girsek kan cikar laa sen nediyosun once kendi aramizda sonrada digerleriyle kavga ederiz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • usta türkler nerden bulcak sponsoru sponsor olsa bizde katılırız media markt e felan mı gidelim napalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: xoverbang

usta türkler nerden bulcak sponsoru sponsor olsa bizde katılırız media markt e felan mı gidelim napalım

öle diosunda o şuan hani g4lol falan katılan takımlar seviyesiz çapsız çapsız konuşuyorlar bu kafayla zor bulurlar yaşayan efsane bi dark passage var xylm gibi bi kaç kişi olsa yeter ama LoL takımı için... Ayrıca burası türkiye 50yıl geriden geliyoruz...

• quote:

Orijinalden alıntı: Cremiesto

quote:

usta türkler nerden bulcak sponsoru sponsor olsa bizde katılırız media markt e felan mı gidelim napalım

öle diosunda o şuan hani g4lol falan katılan takımlar seviyesiz çapsız çapsız konuşuyorlar bu kafayla zor bulurlar yaşayan efsane bi dark passage var xylm gibi bi kaç kişi olsa yeter ama LoL takımı için... Ayrıca burası türkiye 50yıl geriden geliyoruz...

Arkadaşa katılıyorum ek olarak türkiyede sponsor bulmak istiyosanız türkiyenin en iyisi değil avrupa çapında mücadele edebilcek kadronuz seviyeli takımınız ve saygınlığınız olmalıdır.Başka oyunlarda türkiyede sponsor bulanlar oldu çünkü o düzeydeydiler ve ses getirdiler offline olarak hwa cod4 dp cs gibi ama onların hedefleri büyüktü ve ona göre hareket ettiler lol takımlarında inanın çocuksu anlayıştan öteye gidemiyorlar düşünemiyorlar sonra sponsor bulamıyoruz diye yakınıyorlar.Lol takımları önce kendilerine bakmalılar stream yapanları izlediyseniz eğer beni anlayabiliyosunuzdur lolde birçok takım var ama lan gameler bomboş cod2 cod4 oynadım daha önce lan gameleri inanılmaz takım toplardı başlarda keza cs de öyle hep fulldür cod2-cod4 sonradan durakladı ama lol hiç başlayamadı bile türkiyede tek gerçek cs dir onun ötesine gidilmesi bu zihniyetle zor

• quote:

Orijinalden alıntı: metocako

quote:

quote:

Arkadaşa katılıyorum ek olarak türkiyede sponsor bulmak istiyosanız türkiyenin en iyisi değil avrupa çapında mücadele edebilcek kadronuz seviyeli takımınız ve saygınlığınız olmalıdır.Başka oyunlarda türkiyede sponsor bulanlar oldu çünkü o düzeydeydiler ve ses getirdiler offline olarak hwa cod4 dp cs gibi ama onların hedefleri büyüktü ve ona göre hareket ettiler lol takımlarında inanın çocuksu anlayıştan öteye gidemiyorlar düşünemiyorlar sonra sponsor bulamıyoruz diye yakınıyorlar.Lol takımları önce kendilerine bakmalılar stream yapanları izlediyseniz eğer beni anlayabiliyosunuzdur lolde birçok takım var ama lan gameler bomboş cod2 cod4 oynadım daha önce lan gameleri inanılmaz takım toplardı başlarda keza cs de öyle hep fulldür cod2-cod4 sonradan durakladı ama lol hiç başlayamadı bile türkiyede tek gerçek cs dir onun ötesine gidilmesi bu zihniyetle zor

Ek olarak ülkemizde shushei hotshotgg bob(aklıma gelen isimler anlık) gibi yayın yapacak 20mbit(en az ki daha fazla olanları mevcut) fiber interneti olucak i7 6870 üstü bir ekran kartı sahip olucak boş zamanı olucak insan "tuzu kuru" "zengin" deniliyor ki bizim ülkemizde zenginler bu işlerle uğraşmaz çünki normali ama avrupada amerikada öyle değil (zaten bizde vergi denilen şeyler 2 katına geliyor ürünler kişi başına düşen para miktarı vs vs. Türkiyeyi küçük görmüyorum ama durum böyle çok büyük ülkeyiz büyük ülkenin büyük problemleriyle uğraşıyoruz biraz geriden geliyoruz okadar) ha öyle olan yerler var ama bizimki kadar değil bir ailenizin bireyine ben okumaya devam edeceğim ama 10 yılımı profesyonel oyuncu olacağım deseniz böle bi ifade alırsınız %80 neyse uzun lafın kısası türkiyede zor dark passge lol team ile alıp veremediğim yok ama hani galatasaraylıyım ben servet sabri bu takıma yakışmıyor görüşündeyim bazı kişileride yakıştıramıyorum benim görüşüm bu herkes saygı duymalı. Şu dalga geçen casper ile bir takım anlaşsa aslında o beğenilmeyen casper sırtlar diye düşünüyorum. ... kırık NaVi gaming bizim dark passage'ımızdan daha iyi olduğunu düşünmüyorum.

• quote:

katılmıyorum beyler,eastten weste bu yüzden geçtim.orda 5. pickerler support alması gerekirken gragas,garen felan alıyorlardı devamlı,burda o oran bayağı düşük.hatta ilk geçtiğimizde weste gözlerimizde sevinç gözyaşları vardı,4 kişi giriyorduk dedik bişey yazmayalım bakalım adam ne alcak diye.support lazımdı malumunuz :D 5. direk insta lock taric yapmıştı o anı unutamam.
    tabii ki şuna katılıyorum iyi oynayanlar olabilir taşıyacak olanlar ama bir maçta çok iyi hatırlıyorum ingilizce bilen bir rusla tartışmıştım o top gitmişti fena oynamıyordu,bot lanede de 2 tane rus premade vardı ama bizim solo laner rus onlardan değildi.neyse bunlar epic batırdılar bot lane'i,konuşmaya çalışıyoruz rusça bişeyler yazıyorlardı devamlı.bizde isyan ettik sonra toptaki ingilizce bilen kültür seviyesi yüksek solo toptaki rus elemanın şu cümleyi kurduğunu çok iyi hatırlıyorum;tabi en son 15 dakika tartıştıktan sonra:"peki rusların olimpiyatlardaki başarılarına ne diyeceksiniz?" sonra afk oldum zaten,işte böyle de bi anım vardır millet :D
    bu arada bu elemanın leveli de düşükmüş çok garip bişey yapmamış,olabilir böyle vakalar eastten buraya geçen varsa yada hala eastte oynayan bilir ruslar 500 winliyken daha pick yapmayı bilmiyorlar,oyun sadece kill almak zannediyorlar birde,bu arada türklerden de çok kötü oynamayan yok değil ama ruslar kadar olmadığına eminim.

Burdan sonrasını okumadım kardeşim support alması gereken 1. pickdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: brscngznc

Kimseyi ülkesine göre eleştirmeyin derim. Çok kötü oynayan Türkler, Polonyalılar, Amerikalılar, Mısırlılar gördüm. Rusların bu konudaki tek eksileri çoğunun ingilizce dilini konuşamaması ve buna bağlı olarak takım oyununu oynayamaması.

Mutlaka herkes görmüştür farklı lisanlarda kötü oynayan oyuncular. O konuda hemfikiriz. Fakat bu ruslara gelince kesinlikle yüzdesel olarak arada açık ara fark var.
  • Genelleme yapmamalısınız iyi oynayanı var kötü oynayanı var .
  • quote:

Orijinalden alıntı: healheal

quote:

katılmıyorum beyler,eastten weste bu yüzden geçtim.orda 5. pickerler support alması gerekirken gragas,garen felan alıyorlardı devamlı,burda o oran bayağı düşük.hatta ilk geçtiğimizde weste gözlerimizde sevinç gözyaşları vardı,4 kişi giriyorduk dedik bişey yazmayalım bakalım adam ne alcak diye.support lazımdı malumunuz :D 5. direk insta lock taric yapmıştı o anı unutamam.

Ikiniz de haksızsınız last pick support almalıdır zaten banlayan 1. pick olan en yüksek elo yani en iyi oynayanıdır ki support oynanabilecek en kolay champion he evet proluğu falan tartışılır.Senin dediğin 1. pickin mantığı ise turnuvalarda işliyor aslında rankedda da işler picklerini gösterip de counterını aldırmamak istersin üstün başlarsın.

• bence türkler daha fena.bugünlerde internet kafeler lol oynayan veletlerle dolu ve hepsi troll,feeder,flamer falan.ad soraka oynayıp,durmadan sınırlı ingilizcesiyle sınırlı türkçesini harmanlayarak tarzanca millete küfür eden,ad carry alıp 2-3 kill alınca o sırada tank oynayan beni gizliden oyunu bilmemekle suçlayan (oyunu bilen kişi kill alır tabi canım) elemanlar oynuyor bu oyunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIIKurtIII

quote:

quote:

Ikiniz de haksızsınız last pick support almalıdır zaten banlayan 1. pick olan en yüksek elo yani en iyi oynayanıdır ki support oynanabilecek en kolay champion he evet proluğu falan tartışılır.Senin dediğin 1. pickin mantığı ise turnuvalarda işliyor aslında rankedda da işler picklerini gösterip de counterını aldırmamak istersin üstün başlarsın.

ben 1.pick support alır derken altıktan sonra laspickle switch yapar babında söyledim :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: IIIKurtIII

quote:

quote:

ben 1.pick support alır derken altıktan sonra laspickle switch yapar babında söyledim :D

tamam orasını düşünmedim unutmuşum değişirler biliyorum da şu şekil de var örnek permaban olan şey banlanmamıştır örnek kassadin banlanmamıştır kassadin pickleyecek garanti gider mide gidecekle neyse vazgeçtim yok olmaz beğenmedim saçmaladım

• Çok abartıyosunuz, oyunun teamcomp farkıyla belli olması için oyunun çok yakın olması gerek. Böyle oyun uzucak, herkes itemlarını çıkıcak falan, o zaman ancak ölümcül bir fark görebilirsiniz counter pickler arasında. Yoksa, beni counter pick yapan adam benden kötüyse zaten bir şey yapamaz da, benle aynı seviyede ise bile, early gank bu tarz işlere çözüm olur. -Bunun için öldükten sonra jungler a kızmaktansa, eşleşmenin ne olduğunu düşünüp ona göre oynarken adamın gelmesini kibarca rica edebilirsiniz. Olumlu sonuç alma ihtimaliniz kesinlikle daha fazla olur.-

Orta-Düşük seviye olduğumuzu varsayarsak da (en azından 1600den asagı hemen herkes sanırım?) yenilme sebebiniz support olmaması değil, kötü oynamanız/taşıyamamanız olur. Ama ben 20-1 yaptım! Güzel aferin, karşıdaki takımın kötü oynayan adamı senin karşına geldi diye senin takımdaki herkes kazandığın paraya ortak olmuyor. Dolayısıyla bunun onlar için bir artısı yok, yani, o adam lane'ini kaybedebilir, bundan da support sorumlu olmaz. Sanki AD carry alan adamlar 95% last hit alıyor falan gibi konuşmayın burda.

İyi oyunlar oynamak, oyunu taşımak istiyosanız da adam gibi gank atabilen bir jungler ya da çok rahat farm yapan ve gank atan bir mid karakteri oynamayı öğrenin derim -ya da kimsenin istemediği support alırsınız, adamlar biraz daha rahat ve daha iyi oynar-. En kolay öyle taşırsınız. -Basit olarak diğer lanedeki adamların para avantajı sağlaması önemli olmalı sizin için.-

Not: Tabi ki sadece deli gibi farm yaparak oyun taşıyabilirsiniz, ama dediğim gibi. AD carry alınca süper last hit alan pek türk görmedim ben. Herkes biraz olsun kaçırıyor lane'ini. Deli gibi farm yaparak taşımak istiyosanız da yapcağınız şey bir tane güçlü ve sürekli ban yemeyen karakteri alıp adam gibi öğrenmek olur. -Güçlü derken, Turnuva maçında alınması değil, oyunu bilmeyen adamları kolayca cezalandırıcak bir şeyler olması idealdir.-

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: metocako

quote:

quote:

Ek olarak ülkemizde shushei hotshotgg bob(aklıma gelen isimler anlık) gibi yayın yapacak 20mbit(en az ki daha fazla olanları mevcut) fiber interneti olucak i7 6870 üstü bir ekran kartı sahip olucak boş zamanı olucak insan "tuzu kuru" "zengin" deniliyor ki bizim ülkemizde zenginler bu işlerle uğraşmaz çünki normali ama avrupada amerikada öyle değil (zaten bizde vergi denilen şeyler 2 katına geliyor ürünler kişi başına düşen para miktarı vs vs. Türkiyeyi küçük görmüyorum ama durum böyle çok büyük ülkeyiz büyük ülkenin büyük problemleriyle uğraşıyoruz biraz geriden geliyoruz okadar) ha öyle olan yerler var ama bizimki kadar değil bir ailenizin bireyine ben okumaya devam edeceğim ama 10 yılımı profesyonel oyuncu olacağım deseniz böle bi ifade alırsınız %80 neyse uzun lafın kısası türkiyede zor dark passge lol team ile alıp veremediğim yok ama hani galatasaraylıyım ben servet sabri bu takıma yakışmıyor görüşündeyim bazı kişileride yakıştıramıyorum benim görüşüm bu herkes saygı duymalı. Şu dalga geçen casper ile bir takım anlaşsa aslında o beğenilmeyen casper sırtlar diye düşünüyorum. ... kırık NaVi gaming bizim dark passage'ımızdan daha iyi olduğunu düşünmüyorum.

oha forumda düşünebilen varmış

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.