Şimdi Ara

Rus kizları neden türk erkeklerine bakarlar ve neden rus kızlari üstündür cevaplıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
3
Favori
11.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle Rus kızları güzellikleri ile meşhurdur ve her Türk erkeği sarı saçlı mavi gözlü fit vücudlu Rus kızı varken dönüpte bizim kızlarımıza kolay kolay bakmaz. Bunun en büyük kanıtı ise Akdeniz bölgesidir. Her neyse gelelim konumuza:

1- Bilindiği gibi Rus erkekleri kadınlarına yeterince özen vermez ve ona kaba davranırlar. Rusya'da bilindiği gibi kadına şiddet fazladır ve erkekler kadınlarına genel anlamda kötü davranirlar ve Rus kadınları bundan şikayetçidir. ( bknz:http://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-38795921 http://www.bbc.com/turkce/haberler/2013/03/130301_rusya_kadin.shtml )

2- Buna karşılık bizim ülkemizde erkekler sevdikleri kadına çok değer verirler. Onu el üstünde tutar ve duygusal anlamda ona çok bağlanırlar ve onun iyiliği için her türlü fedakarliğı yapabilecekken bile sırf """""HEYECAN,ELEKTİRİK ALAMAMA,ARKADAŞ OLARAK GÖRÜYORUM"""" vb şeylerinden dolayı reddedilirler ve o sevdiği kızda gider Türk erkeginin yüz karası olan meriç tiplere atlayıp düdüklenirler sonrada kovuluncada "evlenilecek erkek yok" diyip ağlarlar. Rus kızları ise Rusya'da göremediği sevgi,şevkat duygularıni gerçekten tadınca kadınlığını hisseder ve Türk erkeği ile beraber olurlar.

3- Rus erkekleri çok fazla alkoliktir gundız vece farketmez genelde içer ve kabadır. Eğer turistik bölgede yasayanlar varsa görürler bunlar sabahin köründe bile lokantada oturup en azından bira vb şeyler içerler ve alkolik olduklarından onlara şiddet uygularlar(https://www.google.com.tr/amp/s/m.sabah.com.tr/dunya/2013/11/13/rusyada-alkol-yasagi-genisliyor/amphttps://www.google.com.tr/amp/m.milliyet.com.tr/amp/ruslar-neden-erken-oluyor---pembenar-detay-genelsaglik-1830029/)

4- Türk erkeği alkolik değildir. Evet bazı yerlerde içebilir ancak sürekli içip sarhoş gezmez ve sevdiği kadına eziyet etmez. Türk erkeği sevdiği kadını şımartır ona hediyeler alır hesanini öder yedirir içirir Türk erkeği belki Rus erkeği kadar yakışıkli olmayabilir ancak Rus kızı Türk kızı gibi poh pohlanmadığından her şeyin tip olmadığını bilir.
    Rus kizları neden türk erkeklerine bakarlar ve neden rus kızlari üstündür cevaplıyorum

5- Rus kızlarına saçma bir şekilde yapıştırılmış motor lakabı vardır ve bu külliyen yalandır. Bunu diyenler evlenmeden önce kızlık zarlarıni diktiren, anal bj hj takilan kapali kapılar ardında yiyişip söven kaba Türk kızlarınin eylemidir. Rus kızları güzeldir beyler ve emin olun gayet "insancıllar" gidip tanışmak isterseniz red yerseniz bile en fazla im sorry diyip gülümserler ne taciz var diye anırırlar nede sürekli trip atıp sonu olmayan bir şekilde insanı kanser ederler. Yazın herkesi Alanya bölgesine beklerim.

6- Rus kizları paragöz değillerdir. Bi kafeye gidip oturursaniz hesabi paylaşmak isterler siz öderseniz bile diğer hesabi onlar öderler. Sürekli sizden birşeylsr beklemezler. Paraları yoksa buluşmaya gelmezler.

Sonuç olarak biz Türk erkekleri bunları hak etmiyoruz kardeslerim. Yedek kulübesinde oturtulmayı yere göğe sığdıramadıklarimızin tek kişilik yatağa sığdırılması bana koyuyor. Sevgiden anlamayan bu mahlukları hak etmiyoruz kendilerini 1 ton majyaj yapınca güzel sanan asalak parazitler evlenip bize kapak atamayacak ! Besleyeceksek Rus kızlarını besleyeceğiz beyler. Değer bileni sevgiden anlayanı besleyeceğizli biz de karşılığında aynisini görelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Suavinin Berberi kullanıcısına yanıt
    Suavinin Berberi demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: Suavinin Berberi

Açılın bir Rus olarak cevaplıyorum.

Öncelikle Türkiye'de yaşayıp kadına şiddetten dem vurman çok ironik olmuş, direkt geçelim bunu istersen. Diğer bir mevzu, neden Türk erkeğine bakar? Çok yakışıklı olduğundan mı? Haha sanmıyorum. Tabii ki olay para, Akdeniz'deki Rusların niye geldiği malum. Yoksa Rusya'daki bir Rus kızının, kıllı Türk erkeğine bakacağını sanmıyorum. Bazı kısımlar doğru, Türkiye ile ilgili kısımlar ise yanlış. Evet Rus kızları sıcak kanlıdır, aslında siz Türkiye'dekilere alıştığınız için öyle geliyor. Yoksa normali bu, Avrupa'da da böyle. Burada saat soran tacizci damgası yersin. Coğrafyayla alakalı bir şey.

Sende Rus'musun, Kürt'müsün , Çerkez'misin TROL'müsün belli değil

Öncelikle Türkiye'de yaşayıp kadına şiddetten dem vurman çok ironik olmuş, direkt geçelim bunu istersen. Diğer bir mevzu, neden Türk erkeğine bakar? Çok yakışıklı olduğundan mı? Haha sanmıyorum. Tabii ki olay para, Akdeniz'deki Rusların niye geldiği malum. Yoksa Rusya'daki bir Rus kızının, kıllı Türk erkeğine bakacağını sanmıyorum. Bazı kısımlar doğru, Türkiye ile ilgili kısımlar ise yanlış. Evet Rus kızları sıcak kanlıdır, aslında siz Türkiye'dekilere alıştığınız için öyle geliyor. Yoksa normali bu, Avrupa'da da böyle. Burada saat soran tacizci damgası yersin. Coğrafyayla alakalı bir şey.
  • Para konusu dogru, geçen yaz Ukrayna'daydim, kiz kendi hesabini gerek yok dememe ragmen zorla odedi. Delikanlı kızlar

Bizimkiler olsa yer icer elini cebine atmaz mina ko**

• bunu kim okur

• Loveplanette para istemeyen rus kızı yok denecek kadar az ayrıca beyaz tenlilere ilgi göstermiyorlar. Hocam para istemeyen rus kızları nerdeymiş bilgi verir misin? Bende Antalyada çalıştım Ruslar esmer ve zencilere veriyorlardı ben bildiğin rus gibi beyazım, 15 gün gibi bir süre antalyada çaıştım rusçam falan yoktu, bir numara olmadı
  • Açılın bir Rus olarak cevaplıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suavinin Berberi -- 8 Şubat 2018; 21:31:45 >
  • rus erkekleri adam değil rus kızlarına benim gibi sakallı kıllı sahiplenici erkek lazım
  • Sen rus kızımızın nerden biliyorsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Rus kızları Rus erkekleri kadına şiddet uyguladığı için Türk erkeklerini seçiyormuş bundan sonrasını okumadım ulan öldürmüyorlar en azından
    Ban

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi code-ShaRK -- 8 Şubat 2018; 22:39:32 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ivo

rus erkekleri adam değil rus kızlarına benim gibi sakallı kıllı sahiplenici erkek lazım

sıraya geç 1ader
  • quote:

• Çirkin , kaprisli , paracı

1.50 cm boyu ile ancak kendi totosunu beğenen kendini beğenmiş Türk kızı, hem para hem zaman kaybıdır

• quote:

Orijinalden alıntı: zx636

quote:

Ana tarafından Çerkes, baba tarafından Kürt, neticesinde Suriye vatandaşı. Ayrıca Rusya vatandaşlığım da var.

• dunyanın neresine giderseniz gidin kızlar paraya bakarlar
    kızlar hep daha iyi yaşamak ister kim istemezki
    kısacası ruslar turk erkeği ister bir efsane sadece
    kızlar paranın kokusunu alırlar paran varsa kralsın yoksa 2-3 gun takılır şutlarlar
  • Suavinin Berberi kullanıcısına yanıt
    Birleşmiş Milletlerde kaç oy hakkın var oğlum senin

• İşim bile olmaz egolu türk kizlariyla tek takılırım ama kendi değerimi düşürmem bu mahlukatlar karşısında

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hepyekyek

dunyanın neresine giderseniz gidin kızlar paraya bakarlar
    kızlar hep daha iyi yaşamak ister kim istemezki
    kısacası ruslar turk erkeği ister bir efsane sadece
    kızlar paranın kokusunu alırlar paran varsa kralsın yoksa 2-3 gun takılır şutlarlar

Kesinlikle doğru

• quote:

Orijinalden alıntı: minimalist

Loveplanette para istemeyen rus kızı yok denecek kadar az ayrıca beyaz tenlilere ilgi göstermiyorlar. Hocam para istemeyen rus kızları nerdeymiş bilgi verir misin? Bende Antalyada çalıştım Ruslar esmer ve zencilere veriyorlardı ben bildiğin rus gibi beyazım, 15 gün gibi bir süre antalyada çaıştım rusçam falan yoktu, bir numara olmadı

Yok artık. Hocam ben doğma büyüme Alanyalıyım beyaz ten ile alakası yok bunun gayette ilgi gösteriyorlar. Yasim daha ufak olduğundan ( 19) ciddi bisey yasayamadim ruslarla ama gayette ilgilenip konusabiliyorsunuz.

• 6. madde yanlış. Rus kızları inanılmaz paracıdır. Çok rus arkadaşım oldu hatta erkeklerine bunu bizzat sordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Equris

6. madde yanlış. Rus kızları inanılmaz paracıdır. Çok rus arkadaşım oldu hatta erkeklerine bunu bizzat sordum.

Evet gerçek bu arkadaşlar para istemez muhabbeti %90 oranında yanlış loveplanet rus arkadaşlık sitesi param yok deyince karılar bana o zaman kendi memleketinden bir hatun bak diyorlar yada engel yapıyorlardı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nancy Ajram

Para konusu dogru, geçen yaz Ukrayna'daydim, kiz kendi hesabini gerek yok dememe ragmen zorla odedi. Delikanlı kızlar

Bizimkiler olsa yer icer elini cebine atmaz mina ko**

Ahahaha geçen yıl bir kızla cafede oturmuştuk. Hesabını ödemeyeceğini bildiğim için ne içersin demiştim sadece. Sonuç tahmin ettiğim gibi oldu. Sen hallet ben tuvalete gidim demişti.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.