Şimdi Ara

Rus Kızları ile Evlenmek ??? Efsane Konu Hortladı !!! (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.285
Cevap
38
Favori
71.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki

Rus Kızları ile Evlenmek ??? Efsane Konu Hortladı !!!


(En Son Oy Tarihi: 25.3.2024)
Giriş
Mesaj
  • up
  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çalıştığım avm ye ne zaman bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ile evli bir rus kadın gelse,evli olduğu adam malum ırktan oluyor. ve ne kendileri ne eşleri saygılı. müşterilerden gördüğüm kadarıyla evlenilip hayat yaşanacak insanlar değiller. tabi olaya hangi açıdan baktığınızda önemli.
  • Rus kadınlarıyla evlenmek konusu var bilgi almak isteyen baksın Sıcak Fırsatlardan tanıdığımız arkadaş evlenmiş.



    Bu tarz sitelerde sonuç olmuyor ilerisi için para isteniyor vs vs bakalım yapılsa güzel olur ya da nasıl yapacaksınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim yakın çevremde Ruslarla evli olanlar var fakat anladığım kadarıyla mutlu değiller. Artık kızların birçoğu hazıra konmak istiyor. O eski Ruslar da pek kalmadı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: QuattroFR

    Azcık cs go oynadiysab ruslarda gram beyin yok hic biri ingilizce bilmez,git İskandinav kızlarına yaz bu arada onlarda seni bekliyodu

    Adamlar gram ingilizce konuşmak için efor sarfetmiyo o yüzden bence
  • Türk erkeği - Rus kadın evlilikleri baya bir artmış durumda zaten.
  • QuattroFR kullanıcısına yanıt
    "bu arada onlarda seni bekliyodu" Böyle konuşarak insanları aşağılamış oluyorsun.Bu da egoist olduğunu gösterir. Azıcık kendini geliştir ve insanları aşağılama , onlara tepeden bakma.
  • fotodakileri tanrı yarattıysa beni kim yarattı kesin şeytan yarattı aklı her türlü pisliğe basıyor bir yol bulup arada kaynatıp yaratmış beni kereta. bulursam ağzını yüzünü kırıcam şeytanın
  • Sloganımız bu olsun

    Kezbanla evleniliyorda gavurla neden evlenilmesin ?
  • Ruslara okullarda İngilizce öğretmiyorlar diye biliyorum.Almanca öğretiyorlar.
    Ya Almanca bileceksiniz ya da Rusça.
  • Türk kızları çıkarcı menfaatçi maddi.
    Baksan bir yerleri kalkar.
    Azerbaycanlı eşimle evlendim. Kafam rahat.
    Hem türk hem de türk kızları gibi değil şükür.
  • Güncel

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ulkedeki kezbanlarla olcagima Gavur Rus u alirim daha iyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 5 senedir evliyim, Eşim Rus Vatandaşı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: manilafortuna

    Ben 5 senedir evliyim, Eşim Rus Vatandaşı

    Anlat hocam nasil tanistiniz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • j.sahin kullanıcısına yanıt
    Hocam bilmiyorum ama tek bana bu anlattıklarınız kötü bir şey gibi geldi. Dayınız afedersiniz ama Rus eşini bildiği kölesi yapmış. Siz de öyle bir anlatmışsınız ki Rus kadınları robot gibidir her şeyi yaptırırsınız onlara. Ben böyle bir ilişki istemem açıkçası çok sevdiğim biri olsa da sonuçta kendi hür iradesi vardır onun da. Dediğim her şeye tamam olur demeyecek karşı çıksın yani hakkıdır. Yani Slav ırkını ben de severim eyvallah da ben kendime alırsam eş alırım köle almam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle sandığınız gibi her şey güllük gülistanlık olmayabilir. Onların da paraya tapanları çok fazla var(ki gözlerimle gördüm biliyorum).
    Litvanya'ya erasmusa gittim. Gece clublarda çok takıldım. Paran yoksa geriden başlıyorsun. Ama aklın varsa sıkıntı çekmiyorsun. Zenginlerin geldiği bir clubda baya gittiğim yerin en güzel kızlarıyla(arkadaşımla beraber) dans ettik baya bildiğin ettik yani. Şaşırdım acaba hayvan severler mi diye. Sonra 2 tane zengin adam geldi içki almışlar kızlara verdiler anında onlarla gitti kızlar :D.
    Eğlenceyi çok severler. Bizim gibi Anadolu çocukları için fazla gelebilir belki onu bir düşün derim. Ama kezbanlıkları gerçekten çok azdır. Aptal aptal triplere girmezler.
    Yolda yürürken bilmediğim bir yeri sormuştum bi kıza. İlk önce masumca güldü ve hoş bir şekilde açıklama yaptı sonra yine gülerek uzaklaştı. Bizde olsa "hayır soramazsın, bana ne sorucaksın ya kardeşim, gider misin, offff, püffff, üfffff"
    yani insan gerçekten soğur haklısın.
    Bence imkanın varsa kesinlikle 1 hafta Ukrayna'da kalmaya çalış. Gez, gör, takıl, clublara git özellikle.
    Danimarka'ya da gitmiştim erasmustayken. İskandinav kızları apayrı bir güzellikteler.
    Şansım olsa kesinlikle onlardan birisiyle evlenirim.
    (Türklerden litvanlarla evlenenler var.)

    Fotoğraflar bana aittir :) [inanmayan eden falan olursa instagram'da verebilirim]
    Her türlü sorunuza cevap veririm

    Rus Kızları ile Evlenmek ??? Efsane Konu Hortladı !!!Rus Kızları ile Evlenmek ??? Efsane Konu Hortladı !!!




  • Bu konu hala devam ediyor mu ya


    mesajı yazarken konuşulan vurgu yaptığımız bir konu vardı o açıdan sadece dar bir kısmı yazmışım. Ha söylediklerim doğru ama belli ki yeterince ifade edememişim.

    Biz kadın yönünden konuşurken erkek yönunu atlıyoruz. Açık olmak gerekirse mesajınıza cevap verirken amacım yok dayım ıyıdır ya da o oyle değil demeye çalışmayacagım hayat onların umrumda da degıl. ama madem bir mesaj atmışım bir baslık altına yanlış anlasılmaması için biraz daha aydınlatayım.

    1.Yengem 87 dogumlu dayım 71 ya da 72 doğumlu. Yaşa bakarsanız fark çok ama görüntü ve yaşam tarzlarına baktığınızda fark neredeyse hiç yok. Örneğin ben 90 doğumluyum ama gerek vucut kondisyonu gerek ruhsal kondisyon bakımından dayım son 3 yıla kadar benden ustundu dıyebılırım suan dengeledik yani eğer genç bir kadın istiyorsanız hakkını vermelisiniz ki bunu yapıyordu. Fiziksel ve ruhsal denkliği sağlıyabildiği için mesela bu konuda eve genç kızı kapatmış ifadesini direk bitiriyor.

    2. Kesinlikle dayım çok zor bir karakter ama bu eşine değil hayatının tamamına karşı böyle. İş evlilik dostluk arkadaşlık hangi konu derseniz diyin anlaşması zor biridir. Çok vericidir ama saçma ve keskin çokça kuralı vardır. Şimdi bunu eleştirebiliriz ama bu konumuz dışında. Olay şu çok iyi ile çok zor biri olma arasında gidip gelen değişik ruh halli bir adama bile uyum sağlamış bir kadından bahsediyoruz. Çok daha ilgincini söyleyeyim size ben eşinden bu kadar memnun kalan ve hatta bunu bu kadr çevreye farkettirebilen bir kadın görmedim.

    Zaten konumuz rus kadınları değil mi bizde ondan bahsediyoruz çok uyumlular tabi hakkını aldığına inanıyor ki hayatına devam ediyor ve sırasıyla 3 kız sonrasında da 1 erkek çoçugu oldu.

    Ama kölelik benzetmesi yanlış hatta içi çok boş kalır her sene cocuklarla yengem 1 ay aileme dinlenmeye gelir Bodrumda yaşıyoruz cocuklar acık alanda eglenırken yengem dınlenır.
    Senede ıkı kereden az olmamak kaydıyla 1 hasta 10 gunluk tatillere giderler. Yengem altında sadece kendıne aıt 2 araçla gundelık işlerini halleder cocuklarını oklula gotururu evının ıhtıyaclarını alır ya da ufak olan cocuklarıyla gezer. Her turlu sosyal faliyetten yararlanabılecek kadar ozgur ve maddı olarak da bu ona saglanıyor. Peki bu Maddiyat için mi birlikte malesef tanıştıklarında dayım dibi gormuştu Hollada dan almanya ya sıfırla taşındı yenı bir dunya kurdu ve bu zorlukların tamamında o kadın onun yanındaydı.
    Eğer ikili dialogda kolelık derseniz valla kadın dediğim gibi halınden cok memnun ve 10 yıllık evlılıklerınde cok kez uzun zamanlı yanlarında bulundum ya da bulunduk ama hiç tartışma gormedim. Mutlaka vardır ama gormedim. Oysa ki bu agustosta yeni evli sayılacak (biri 2 biri 6 aylık) ıkı cıft misamirimiz oldu bunlar kızlar kuzenlerım erkekler damatlar aynı anda geldiler bize. İnanın Dönüşümlü olarak hergun cıftler kavga etti. Ve her ne kadar kızlar kuzenlerımde olsa hep sorun cıkaran taraf kadınlardı. Şimdi bu problem cıkarmak özgürlükse tamam Türk kızları özgür ruslar köle

    Şimdi tabi bunları soylerken sunu atlamayalım.
    Ruslar güzel ve bakımlı mı evet. Ama sende oyle olmalısın ki seni sevsin yoksa ilk gorduklerı erkeğe tapıyormuş gibi anlatmıyorlar
    Ailesine bağlılar mı evet çok. Hatta bana göre muhteşem kalitede cocuklar yetiştiriyorlar. Ama bu onları damızlık mı yapıyor hayır erkek de evine baba olmalı onalrda kıme cocuk yapılır aptal degiller.
    Bir erkeği çok iyi taşıyıp idare edebiliyorlar mı kesinlikle evet. Ama hamal değiller ağırlığını taşıyacağı erkeği kendileri seçer. Seçilebilecek bir erkek olmalısınız. Artık neyinizle olursunuz bilemem
    Madidiyat onlar için önemli mi açık olalım kesinlikle evet. cunku her kadın gücü seviyor ve mevcut dunya da guc eşittir para. Ama planladıkları hayat kadar para ıstıyorlar genellikle duzgun bir aile hayatı sıkıntısız bir ev geçimi ve huzurlu ve eğlenceli bir hayatı sağlayacak rakamlarla mutlu oluyorlar genelde. Dahası var diye akılları hemen diğerine kaymıyor ciddi ilişkilerinde

    Ama gelsinlerde bizi alsın Turk erkekleri gibi beklenti yok siz beklentilerinin bir kısmını ona verirseniz işte o zaman klasmanda en iyiler. Ya da her ırkda olabilecek gibi onlarda da para avcısı kitle var varsa paranız satın almaya çalışabilirsiniz. Ama işte o zaman köle almış olursunuz.
    Para ile almanız dışında onlara yap et demenize gerek kalmıyor onlar nasıl beceriyorlarsa zaten kendılerı sevdikleri erkeğe karşı inanılmaz yapıcı ve anlayışlılar. Bu onları köle değil iyi bir partner yapıyor. Siz de eğer bir slav kadını bulursanız ve sizi o pencereye alırsa merak etmeyın size de sizin istediğiniz gibi davranır çok buyuk bir ihtimal. Yani siz ne istiyorsanız ilişkide onu size sağlar artık beklentiniz nedir bilemem ama siz onun beklentilerini karşılıyorsanız geri kalan her konuda beklentileriniz karşılanır.

    ÖZET şu benım bakışımın: Siz ne istiyorsanız onu oluyorlar ve kesinlikle bunu zorunda olarak değil buyuk keyifle yapıyorlar ama sizi istemeleri için sebep vermelisiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi j.sahin -- 8 Aralık 2017; 16:48:13 >




  • Olayda geldiğim son nokta rusyada yaşayan arkadaşım eşinin akrabalarından bir kaç kız ile tanıştıracak bakalım nasıl olacak bende pek hayal edemiyorum orasını

    Rusyaya 1 haftalığına gidicem arkadaşın yanına onlarda kalıcam falan adayları gösterecek

    Anladığım kadarıyla aracı olmadan bu iş imkansız gibi eğer kız türkiyede yaşamıyorsa
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.