Şimdi Ara

Rurouni Kenshin Orjinal Manga bulabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ebay filan sorun olmaz ingilizce resmi çeviri olsun da yine kabul. Hem ingilizcem gelişmiş olur. Gerçekten böyle kaliteli bir serinin mangasını almak istiyorum. Benim için çok önemli bir seri. Eğer link falan atarsaniz çok iyi olur.
    Konu yanlış yerde ise lütfen pm ile bildirin. Manga bölümü en uygunu olur diye düşündüm. Yardım ederseniz çok sevinirim. Araştırdım fakat sadece 1 tane buldum o da 100 dolar fiyat bitmiş, pahalı gibi geldi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Uplifting

http://forum.donanimhaber.com/m_67107874/f_//tm.htm#67107874

burada var. bir bak istersen

Şimdi gördüm hocam ama 300 demiş arkadaş. Ben internet üzerinden getirtsem 150 tutar. Bakalim uygun fiyat verirse alırım yoksa hiç uğraşmam sıfır alırım. Hem 2. El hem pahalı satmış. Diğer önerilere açığım. Bu olmaz heralde. Pahalı geldi bana. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Diclonius

quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_67107874/f_//tm.htm#67107874

burada var. bir bak istersen

Şimdi gördüm hocam ama 300 demiş arkadaş. Ben internet üzerinden getirtsem 150 tutar. Bakalim uygun fiyat verirse alırım yoksa hiç uğraşmam sıfır alırım. Hem 2. El hem pahalı satmış. Diğer önerilere açığım. Bu olmaz heralde. Pahalı geldi bana. :)

Bir konuş yanlışlık vardır herhalde 150 nerede 300 nerede. bende olsam almazdım :)

• quote:

Uplifting

Mesaj attım bakalım cevap bekliyorum. Belki pahalı almıştır... Konuşalım da işime gelirse alacağım. Şimdi 300 TL de baya pahalı. İnşallah anlaşılır fiyatta ama 2. El de olduğu için ebay'dan alırım heralde.

Bu arada avatar ichimaru Gin mi?

• quote:

quote:

Uplifting

Mesaj attım bakalım cevap bekliyorum. Belki pahalı almıştır... Konuşalım da işime gelirse alacağım. Şimdi 300 TL de baya pahalı. İnşallah anlaşılır fiyatta ama 2. El de olduğu için ebay'dan alırım heralde.

İnşallah alırsın hocam. Evet avatar gin :)
  • quote:

quote:

quote:

Uplifting

İnşallah alırsın hocam. Evet avatar gin :)

Çok severim o karakteri. :)

Diğer arkadaşların da yorumlarını bekliyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Manga/Manhwa önerisi istiyorum
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tüm set 150 ye bulman imkansız.Tek cildi 8 dolar zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hüznü Şenlendiririm

tüm set 150 ye bulman imkansız.Tek cildi 8 dolar zaten

Yok hocam, 2. El bu manga da o yüzden öyle söyledim. Yoksa 200 den fazla sıfır fiyatı. Bakalim 15 tatilde almayi düşünüyorum inşallah uygun fiyat denk gelir alırım. Ama kesin alacağım. Belki 1 sene belki 2 sene sonra ama almaya kararliyim. Benim için çok çok özel bir seri. :)

• quote:

quote:

Yok hocam, 2. El bu manga da o yüzden öyle söyledim. Yoksa 200 den fazla sıfır fiyatı. Bakalim 15 tatilde almayi düşünüyorum inşallah uygun fiyat denk gelir alırım. Ama kesin alacağım. Belki 1 sene belki 2 sene sonra ama almaya kararliyim. Benim için çok çok özel bir seri. :)

amazon,ebay diyosan kargo ücreti hariç fiyatıdır o.Kargoyu hesaba katınca tuzlu oluyo yine.Uygun gördüklerinin çoğu amerika dışına yollamıyo zaten
  • quote:

quote:

quote:

amazon,ebay diyosan kargo ücreti hariç fiyatıdır o.Kargoyu hesaba katınca tuzlu oluyo yine.Uygun gördüklerinin çoğu amerika dışına yollamıyo zaten

Hocam ben mobilim. Şu an tatilde Antalya'dayim. Eğer vaktiniz var ise bir bakıp link atabilir misiniz? Biliyorum uğraşmak zorunda değilsiniz kesinlikle ben mobil olmasam bakacağım ama maalesef burada wifi de yok. Uygun fiyatlı bir tane olsa çok iyi olur. Birde söyle birsey var ileride bulunmayabilir gibi geliyor bana. Eski bir manga çünkü..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.