Şimdi Ara

Runtime Error Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
8.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende batak oyunu vardı, XP'de sorunsuz oynuyordum fakat Windows 7'ye geçtikten sonra oyunu açamıyorum....... Run-time error '75': Path/File access error diye hata veriyor.. Uyumluluk sorunu gidermeyi denedim işe yaramadı.. Başka bir çözüm yolu var mı? Bu oyunu da başka yerde bulamıyorum, yardımcı olursanız sevinirim..

• eksik bir program ya da uyumsuzluk olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsane190789

Arkadaşlar bende batak oyunu vardı, XP'de sorunsuz oynuyordum fakat Windows 7'ye geçtikten sonra oyunu açamıyorum....... Run-time error '75': Path/File access error diye hata veriyor.. Uyumluluk sorunu gidermeyi denedim işe yaramadı.. Başka bir çözüm yolu var mı? Bu oyunu da başka yerde bulamıyorum, yardımcı olursanız sevinirim..

aynı durmlu bende karşılaşmıştım genel olarak interneti inceledim ama önemli bir işe yarayacak çözüm bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: imperium

quote:

Orijinalden alıntı: efsane190789

Arkadaşlar bende batak oyunu vardı, XP'de sorunsuz oynuyordum fakat Windows 7'ye geçtikten sonra oyunu açamıyorum....... Run-time error '75': Path/File access error diye hata veriyor.. Uyumluluk sorunu gidermeyi denedim işe yaramadı.. Başka bir çözüm yolu var mı? Bu oyunu da başka yerde bulamıyorum, yardımcı olursanız sevinirim..

aynı durmlu bende karşılaşmıştım genel olarak interneti inceledim ama önemli bir işe yarayacak çözüm bulamadım

Evet eski oyun fakat çalıştırmam gerek, herşeyin bir çözümü var da bunun yok mu ki ya :)

• Sorun Çözüldü ;)
  • efsane190789 kullanıcısına yanıt
    Hocam nasıl çözdün ? Bize de anlatsan çok iyi olur..
  • baya geçmiş ama isteyenler için;

batak oyununu windows 8 de çalıştırmak için aşağıdakileri uygulayınız:)

Step1: Re-register the component.

Msvbvm50.dll adlı dosyayı programın kurulu olduğu klasöre kopyalayınız.

Step2: Re-register the component.

Verify if comctl32.ocx is in C:\windows\system32 folder. If you, you may try re-registering the file.

1. Go to start and type cmd.
    2. Right-Click on cmd and select “Run as Administrator”.
    3. Type regsvr32 comctl32.ocx and press Enter.

If successful you should get a popup saying "DllregisterServer in
    comscl32.ocx succeeded"

--------------------------------------------------------------------------------

Step3: Re-register the component.

Verify if MSWINSCK.ocx is in C:\windows\system32 folder. If you, you may try re-registering the file.

1. Go to start and type cmd.
    2. Right-Click on cmd and select “Run as Administrator”.
    3. Type regsvr32 MSWINSCK.ocx and press Enter.

If successful you should get a popup saying "DllregisterServer in
    comscl32.ocx succeeded"

--------------------------------------------------------------------------------------

step4: run software to administator

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mimajor -- 3 Şubat 2015; 23:27:48 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WtFast Error Hatası
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.